Jazda Petry Vlhovej - vaše dojmy a názory
AHojte,
páčila sa vám jazda Petry Vlhovej?
Bolo vidieť, že je opatrnná. Ale pekne prišla do cieľa. Už to bolo víťazstvo, že to dala. Za mňa - super Petra❤️
Vlhova hlavne nesla vyhrat ale sa zucastnit. Ja si o tom myslim svoje. a reklamy jej dost vyniesli, tak to vyuzila.
@anonym_3c917f hej 🙂 biznismanka 🙂 škoda, že nevie ako taká Niké dokáže rozložiť rodinu s dvoma deťmi…napr mne sa to pred pár rokmi stalo žiaľ…
@anonym_autor myslim si, že na olympiadu si išla zajazdit a dat si taku psychicku podporu v dalsom sportovom zivote. Uz nech to v buducnosti s jej karierou dopadne akokolvek, taka ucast na olympiade je pre sportovca poriadny doping. Urcite aktualne nie je nastavena na vyhravanie. Ani fyzicky ani psychicky.
@anonym_3c917f hej 🙂 biznismanka 🙂 škoda, že nevie ako taká Niké dokáže rozložiť rodinu s dvoma deťmi…napr mne sa to pred pár rokmi stalo žiaľ…
@inulienka29 je mi ľúto, že si si prešla peklom, ale nie je to vina Petry, že tvoj ex bol gambler. Lyžovanie je jej práca, všetci musíme platiť účty a jesť.
@inulienka29 je mi ľúto, že si si prešla peklom, ale nie je to vina Petry, že tvoj ex bol gambler. Lyžovanie je jej práca, všetci musíme platiť účty a jesť.
@anonym_54b6ad čo to ty tu trepkaš? 🙂 ja som na lyžovanie ani jedno slovo….
@anonym_autor pre jej psychiku to je určite dobré, ale kariéru už nespraví.Vobec sa jej čudujem, že ešte išla.Smutny život športovca rodina prepiera svoje problémy na titulkách, rozišla sa s chlapom a ešte aj zranenie.Nema to ľahké
Možno práve teraz by potrebovala podporu "verných" fanúšikov... Aj túto internetovú 💐👍🍀
Vlhova hlavne nesla vyhrat ale sa zucastnit. Ja si o tom myslim svoje. a reklamy jej dost vyniesli, tak to vyuzila.
@anonym_3c917f V prvom rade ma 30 rokov, bola topka a po jednom uraze ma vsetky roky driny zahodit za hlavu?
Reklama k sportu patri, ved si z toho financuje aj trenera. Ci si si myslela, ze stat ho zaplati?
@anonym_54b6ad čo to ty tu trepkaš? 🙂 ja som na lyžovanie ani jedno slovo….
@inulienka29 len pre informáciu, príprava športovcov na olympiádu, majstrovstvá... stojí veľké peniaze a Nike jej to sponzoruje, preto im robí reklamu.
@anonym_autor je to super a bude už len lepšie. V druhej jazde už mala 12. najlepší čas, vo výsledku 20. miesto. V ďalšej sezóne po riadnej príprave to už bude zas o inom.
Ved ma stale na nejake vysledky, nechajme ju v pokoji jazdit. Ani vam nikto nedrbe do toho ako lyzujete a kde. Hlavne ju to bavi, vie to robit, tak co ma ist vysivat decky?
@inulienka29 takých je viacej, ale môžu si za to sami tí čo tipujú
@inulienka29 ,
Niké Ti určite rodinu nerozložila.
A ani Petra určite nikomu z Tvojej rodiny nedržala pištoľ pri hlave, aby tipoval.
To kydanie na Petru (kade tade po nete), ze ucinkuje v reklame, je maximalne trapne. Lebo taka Shiffrin a ostatne pretekarky ci ini sportovci v zivote v ziadnej reklame neucinkovali, ze? Petra uz nemusi nikomu nic dokazovat. Je olympijska vitazka, vyhrala Svetovy pohar a 2 male globusy. Vzhladom k podmienkam ake maju sportovci u nas, sa toto tak skoro opakovat nebude, ked raz Petra skonci karieru. Potom mozu hejteri vypisovat, ked nejaka nasa pretekarka skonci na peknom 45.mieste... Petra zviditelnila pozitivne Slovensko a dokazala prerazit medzi pretekarkami zo svetovych velmoci alpskeho lyzovania. Ma za sebou tazke 2 roky a dolezite je, ze dokazala vstat a ide dalej. Dnesne druhe kolo isla super. Ja verim, ze postupne sa bude zlepsovat a ze bude opat konkurenciou pre tie najlepsie. Ak nepocitam Shiffrin, tak je tam vzdy minimalne 10 adeptiek na vitazstvo, kazda chce vyhrat a tie rozdiely niekedy su take ze 0,05.
Perfektna bola. V druhom kole 12. najlepsi cas. Skoncila len dve miesta za Dubovskou ktora ziadne zranenie nemala. Prekonala dokonca viacere vyborne lyziarky. Trochu pojazdi a bude zasa top.
Petra už dosiahla všetko. Nikomu už nemusí nič dokazovať. A akožefanúšikom už vôbec nie. Dúfam, že na tých sa 💩 . Nie je blázon, ako Lindsay alebo Herman, možno mala nehodu stále pred očami, alebo to koleno stále bolí.
Krásne zastupovala našu krajinu. Urobila pre ňu viac, ako 80% politikov.
Petra, Veronika, Peter, Daniela, Marek plus pár ďalších futbalistov a hokejistov. Tí nám urobili väčšiu reklamu v zahraničí, ako ktokoľvek iný. Ešte nám jedného času závideli Zuzanu. Párkrát sa nám stalo, keď sme boli ďalej od SR, že sa nás pýtali, odkiaľ sme. Keď sme povedali, že zo Slovenska, tak to bolo "oooo hamsik, dom fanúšik futbalu, milujem Neapol, hamsik je boh", alebo "Slovakia? Peter Sagan?" Apod.
Ja si pamätám preteky v zauchensee, boli sme tam, mala vtedy tuším 17, išla s číslom 35. Vtedy bola lindsey na vrchole.
Nikto vtedy netušil, kto je petra vlhova a o rok už bola v prvej 30 svetového pohára.
Boli sme na viacerých pretekoch, rozprávali sme sa s jej otcom. Ja osobne som jej veľmi vďačná. Nielen za reprezentáciu našej krajiny, keď to so zväzom určite nemala ľahké, tak ako ani Veronika vo svojej dobe. Ale hlavne, nám dala veľa pekných chvíľ. Veľa zážitkov, keď sme jej fandili priamo na pretekoch sv. pohára napr v moritzi, kranjskej, altenmarkte, flachau. Tak isto aj Veronike a tak isto Petrovi a jeho fanklubu, ktorý robil neskutočnú atmosféru na tour de swiss, ms apod.
Ja fandim svojim obľúbecom aj v zlom, nielen keď sú na vrchole.
@anonym_3c917f máš 4 roky na to, aby si ďalšiu olympiádu vyhrala a my si budeme myslieť svoje...
Každý jeden sportovec žije z reklamy. Si pozri aké prizemoney sú vo futbale, hokeji alebo tenise a porovnaj to s lyžovaním alebo cyklistikou alebo aj kraso a potom porovnaj náklady na prípravu lyžiara, cyklistu a takého futbalistu...
Petra už dosiahla všetko. Nikomu už nemusí nič dokazovať. A akožefanúšikom už vôbec nie. Dúfam, že na tých sa 💩 . Nie je blázon, ako Lindsay alebo Herman, možno mala nehodu stále pred očami, alebo to koleno stále bolí.
Krásne zastupovala našu krajinu. Urobila pre ňu viac, ako 80% politikov.
Petra, Veronika, Peter, Daniela, Marek plus pár ďalších futbalistov a hokejistov. Tí nám urobili väčšiu reklamu v zahraničí, ako ktokoľvek iný. Ešte nám jedného času závideli Zuzanu. Párkrát sa nám stalo, keď sme boli ďalej od SR, že sa nás pýtali, odkiaľ sme. Keď sme povedali, že zo Slovenska, tak to bolo "oooo hamsik, dom fanúšik futbalu, milujem Neapol, hamsik je boh", alebo "Slovakia? Peter Sagan?" Apod.
Ja si pamätám preteky v zauchensee, boli sme tam, mala vtedy tuším 17, išla s číslom 35. Vtedy bola lindsey na vrchole.
Nikto vtedy netušil, kto je petra vlhova a o rok už bola v prvej 30 svetového pohára.
Boli sme na viacerých pretekoch, rozprávali sme sa s jej otcom. Ja osobne som jej veľmi vďačná. Nielen za reprezentáciu našej krajiny, keď to so zväzom určite nemala ľahké, tak ako ani Veronika vo svojej dobe. Ale hlavne, nám dala veľa pekných chvíľ. Veľa zážitkov, keď sme jej fandili priamo na pretekoch sv. pohára napr v moritzi, kranjskej, altenmarkte, flachau. Tak isto aj Veronike a tak isto Petrovi a jeho fanklubu, ktorý robil neskutočnú atmosféru na tour de swiss, ms apod.
Ja fandim svojim obľúbecom aj v zlom, nielen keď sú na vrchole.
@tilly presne toto ma napadlo, ze ta nehoda Vannovej urcite zarezonivala a bola opatrnejsia, nestalo by za to sa zranit
Neriesila som jej jazdu.Chcela som jedine aby dosla a nabrala vdaka tomu sebavedomie.Ze si mohla chvilku posediet na vitaznej stolicke bol len krasny bonus.Ja som bola neskutocne dojata.
@tilly presne toto ma napadlo, ze ta nehoda Vannovej urcite zarezonivala a bola opatrnejsia, nestalo by za to sa zranit
@simca06022011 tak niektorí sú blázni a zvládajú to. Iní sa po zranení už nikdy nedostanú do formy. Psychika vie byť pekne zradná. Zradzala aj Veroniku jeden čas a aj Danielu. A niektoré lyžiarky, napr Anna sven larson išli hop alebo trop. Buď bola na bedni, alebo vypadla. Aj Sofia goggia je podobná, proste bezhlavo dolu kopcom...
A neviem, či si pamätáš nagano a tú hermanovu nehodu. Veď ten prepalil všetky siete preskočil až do lesa pomaly. Doktori, že ďalšie preteky v žiadnom prípade a on tri dni na to dal zlato v superG!
Lindsay je moja hrdinka. Tú atmosféru, čo ona vytvorila vždy okolo seba... Strašne milá baba. 4 bodyguardi okolo nej, ale keď sa priblížili deti, pekne odstúpili a ona sa s nimi v pohode fotila a bola (stále je) krásna. Ale ona tiež nebude úplne normálna. A to myslim v tom najlepšom zmysle. V 41 rokoch, s umelým kolenom sa rutit dole kopcom 110km/h, to kto dokáže a ešte poráža 20 ročné baby v top forme... škoda toho strašného pádu. Ja som verila, že zlato z oh bude.
@simca06022011 tak niektorí sú blázni a zvládajú to. Iní sa po zranení už nikdy nedostanú do formy. Psychika vie byť pekne zradná. Zradzala aj Veroniku jeden čas a aj Danielu. A niektoré lyžiarky, napr Anna sven larson išli hop alebo trop. Buď bola na bedni, alebo vypadla. Aj Sofia goggia je podobná, proste bezhlavo dolu kopcom...
A neviem, či si pamätáš nagano a tú hermanovu nehodu. Veď ten prepalil všetky siete preskočil až do lesa pomaly. Doktori, že ďalšie preteky v žiadnom prípade a on tri dni na to dal zlato v superG!
Lindsay je moja hrdinka. Tú atmosféru, čo ona vytvorila vždy okolo seba... Strašne milá baba. 4 bodyguardi okolo nej, ale keď sa priblížili deti, pekne odstúpili a ona sa s nimi v pohode fotila a bola (stále je) krásna. Ale ona tiež nebude úplne normálna. A to myslim v tom najlepšom zmysle. V 41 rokoch, s umelým kolenom sa rutit dole kopcom 110km/h, to kto dokáže a ešte poráža 20 ročné baby v top forme... škoda toho strašného pádu. Ja som verila, že zlato z oh bude.
@tilly Lindsey bohuzial prilis riskovala a sa jej to vypomstilo. Ona uz tiez nemusela nic jazdit, dosiahla vsetko co sa dalo ale zas bezny clovek to tazko chape, je to jej vasen pre lyzovanie, zije nim cely zivot a je tazke s tym skoncit, najma ked stale dosahuje vyborne vysledky. Snad sa jej podari z toho zranenia dostat. Inak viacere top pretekarky nesutazia na olympiade, lebo mali pred nou zranenia, proste smola. A tesila som sa z vitazstiev Federicy Brignone, ta to dala na pana, takze su aj stastne konce po tych zraneniach 🙂
@tilly Lindsey bohuzial prilis riskovala a sa jej to vypomstilo. Ona uz tiez nemusela nic jazdit, dosiahla vsetko co sa dalo ale zas bezny clovek to tazko chape, je to jej vasen pre lyzovanie, zije nim cely zivot a je tazke s tym skoncit, najma ked stale dosahuje vyborne vysledky. Snad sa jej podari z toho zranenia dostat. Inak viacere top pretekarky nesutazia na olympiade, lebo mali pred nou zranenia, proste smola. A tesila som sa z vitazstiev Federicy Brignone, ta to dala na pana, takze su aj stastne konce po tych zraneniach 🙂
@anonym_5b77e2 nemusela, ale ona nie je "normálna". Ona trénovala aj po skončení kariéry dozgrcania. Ona naozaj zvracala pri tréningoch. A to už bola vtedy mimo pretekania. Na čo to robila? Sprevádzala, moderovala reality show, tuším dve série ešte pred covidom tuším. Čo jej "preplo", že sa vrátila na zjazdovky... ja som myslela, že si robí srandu. Risk je jej život, asi potrebuje ten adrenalín.
Federicu ja nemusím 😅, ale klobúk dole. Dala to ako kráľovná.
@anonym_autor Petra dnes išla tak, ako to každý súdny fanúšik očakával. Je necelý rok po druhej operácii, kedy opäť začínala od bodu nula. Spomedzi 95 pretekárok sa dostala do druhého kola a v ňom mala 12.najlepší čas. Z rozhovorov, ktoré dala, je zrejmé, že koleno nie je tip top, nikdy nebude ako predtým a chce to ešte čas. Je 4.najlepšou slalomárkou v histórii lyžovania a myslím, že sa dokáže vrátiť na najvyššiu úroveň. Neskutočne jej to prajem. To, ako ju vlastný národ lynčuje v diskusiách, je na zaplakanie. A reklama? Tú robia všetci športovci, k športu patrí, pretože z niečoho ho financovať treba. Zaujímavé je, že samotná reklama v tv na gemblerstvo ľuďom neprekáža, ale keď sa tam objaví Petra, už je odsúdeniahodná. Tento typ reklám je v TV bežný, vrátane reklám na alkohol, vyžrebované čísla sú dokonca prezentované v hlavnom vysielacom čase (?). Zas nedegradujme divákov na nesvojprávnych. Za smutné považujem, že najlepšia lyžiarka, ktorú na SVK máme a môže nás na olympiáde najlepšie reprezentovať je tá, ktorá je po dvoch rokoch pauzy. Lepšiu na Slovensku nemáme, lebo si ju nedokážeme vychovať. Petre prajem len to najlepšie, nech je naďalej zaujímavá pre sponzorov a vráti sa do top 7 vo svetovom pohári.
@inulienka29 reklama nie je na vine že tvoj partner je alebo bol gembler, tak ako alkoholici sa nemôžu vyhovárať na reklamu alkoholu a ani tuční ľudia na reklamu potravín, závislí od liekov na reklamu na lieky - je smutné sa na reklamu vyhovárať, slabí ľudia, špekulanti a zúfalci podľahnú aj bez reklamy
Mala pravo ist... tak isla. Skusila. Chce sa azda vrstit. Niekde zacat musela. Bola opatrna po tom prvom vypadnuti. Nechcela vypadnut znova.
Verim ze sa vrati a pride este na jednu olympiadu. Uvidime.
Druhe kolo mala 12.najlepsi cas 👏🏼 na to ze bola 2roky "out" super.
@inulienka29 reklama nie je na vine že tvoj partner je alebo bol gembler, tak ako alkoholici sa nemôžu vyhovárať na reklamu alkoholu a ani tuční ľudia na reklamu potravín, závislí od liekov na reklamu na lieky - je smutné sa na reklamu vyhovárať, slabí ľudia, špekulanti a zúfalci podľahnú aj bez reklamy
@alenka58 ale zabúdas na jednu vec, že reklama tovar a služby medzi ľuďmi normalizuje. Preto napríklad zakázali reklamu cigariet.
@alenka58 ale zabúdas na jednu vec, že reklama tovar a služby medzi ľuďmi normalizuje. Preto napríklad zakázali reklamu cigariet.
@ria_sprout nezabúdam, ale tí čo fajčia tak aj bez reklamy fajčia, mám kolegyne ktoré fajčia či by reklama išla alebo nie, dajú prednosť fajčeniu pred jedlom dokonca, sú proste závislí ľudia ktorí keď nemajú vôľu tak len liečenie pomôže aj to nie každému
@anonym_autor Petra dnes išla tak, ako to každý súdny fanúšik očakával. Je necelý rok po druhej operácii, kedy opäť začínala od bodu nula. Spomedzi 95 pretekárok sa dostala do druhého kola a v ňom mala 12.najlepší čas. Z rozhovorov, ktoré dala, je zrejmé, že koleno nie je tip top, nikdy nebude ako predtým a chce to ešte čas. Je 4.najlepšou slalomárkou v histórii lyžovania a myslím, že sa dokáže vrátiť na najvyššiu úroveň. Neskutočne jej to prajem. To, ako ju vlastný národ lynčuje v diskusiách, je na zaplakanie. A reklama? Tú robia všetci športovci, k športu patrí, pretože z niečoho ho financovať treba. Zaujímavé je, že samotná reklama v tv na gemblerstvo ľuďom neprekáža, ale keď sa tam objaví Petra, už je odsúdeniahodná. Tento typ reklám je v TV bežný, vrátane reklám na alkohol, vyžrebované čísla sú dokonca prezentované v hlavnom vysielacom čase (?). Zas nedegradujme divákov na nesvojprávnych. Za smutné považujem, že najlepšia lyžiarka, ktorú na SVK máme a môže nás na olympiáde najlepšie reprezentovať je tá, ktorá je po dvoch rokoch pauzy. Lepšiu na Slovensku nemáme, lebo si ju nedokážeme vychovať. Petre prajem len to najlepšie, nech je naďalej zaujímavá pre sponzorov a vráti sa do top 7 vo svetovom pohári.
@anonym_56d1b8 Mas pravdu, je to ubohe, a najma ked totalni nimandi co v zivote nic nedokazali, maximalne zreli tak na disciplinu valanie sa na gauci s pivom v ruke, ju hejtuju, aj ked niekedy skoncila piata, ze noo, zas nevyhrala. To, ze je Petra top pretekarka, dokazuje aj to, ze po 2 rokoch co sa postavila na start, dokazala zajazdit na 12. mieste druhe kolo. Ja si ani nechcem predstavit tie hejty co by nastali ak by sa jej stalo to co Mikaele na minulych OH. 3x start a 3x vypadla. Na Petre bolo vcera vidno ze je stastna, ze je opat v tom kolotoci, ze moze robit to co ju bavi. Ja jej prajem, nech sa jej dari, nech je stastna aj v osobnom zivote. Kiez by sme takychto sportovcov mali viac. Dnes je extremne tazke sa presadit.