Koľko krokov spravíte denne?
Približne kolko krokov urobíte za den, ak si to meriate? Myslim teraz bežný pracovný den, nie nejakú víkendovú turistiku.
15000 - 20000, niektore dni aj viac
Pracovny den 25-30 000, uz bolo aj viac.. cez volno zalezi ake je pocasie. Ale pod 8000 idem len v pripade choroby mna alebo deti.
@anonym_autor Uprimne? Netusim 😅, tolko, kolko je potrebne alebo kolko mam chut. Hodinky som uz davno zrusila, mna to strasne otravovalo a znervoznovalo, ze ma nieco furt "sleduje" a ja tiez sledujem stale iba samu seba, ci nieco splnam alebo nie.
6-7 tisíc 🙂
netuším, nemám krokomer, ale celý deň sedím tak krokujem po práci…
ale veľmi tomu neublížim…
Okolo 7000, ak potom nejdem este na prechadzku. Mam vacsinou sedave zamestnanie.
To je rozne a tiez zalezi kde som a tiez ci nejdem tie kroky s kocikom do kopca, ja ti nepocitam, ale nasi raz pocitali a vyslo im cez 10tis a to bolo pre mna take menej aktivne. Kamoske tiez, to som tiez len taky zaklad s nou pobehala. Ja strasne rada lozim vsade pesi.
Cestou z prace a do prace urobim cca 7000, v praci nemam hodinky, ale skoro stale chodim.. a ked som doma, tak tych cca 9000
Keď pracujem, tak je to okolo 3000 krokov. Pracujem z domu, bývam v byte, čiže toho veľa nenachodím, ráno ako sa pripojím, tak večer skončím. Idem do obchodu, čo je naproti cez cestu, pocvičím si, čo mi urobí tých 3000 krokov. Ak nepracujem, a idem niekde do terénu, tak je to 6000 - 8000 krokov. Samozrejme nejedná sa o žiadne výlety, túry a prechádzky. Normálne bežné fungovanie. Dosť sa presúvam autom. Snažím sa aspoň chodiť peší po schodoch.
Záleží od toho koľko mam práce. Dnes som mala 15000 ale cele doobedie som nemala hodinky na ruke (pracujem manuálne, aj koli hygiene ich dávam dole) Ale od tých 7000 hore to sú dni keď som len doma, priemer 12000
@anonym_autor 15 tidic a viac v praci , vo volne aj viac okrem zimneho obdobia
Pracovny den 25-30 000, uz bolo aj viac.. cez volno zalezi ake je pocasie. Ale pod 8000 idem len v pripade choroby mna alebo deti.
@amelie2017 to kde pracuješ?
Ja mám toľko keď idem na väčší výlet.
Priemer 15tis
Tiež priemer tak 15 tisíc, ale nie z práce.
Zvycajne 7000-9000 s mobilom, sedava praca, inak skoro vsade chodim peso. Nemam hodinky,takze mi meria len mobil,ked ho mam so sebou 😁
Priemer za bezny den okolo 12 tisic. Som aktualne na materskej. Vacsinu krokov ujdem, ked starsie dieta odvadzam do/zo skoly a na kruzky. Snazim sa v ramci mesta riesit vsetko pesi. Ak ideme este niekam na prechadzku alebo na nejaky iny vylet, tak je tych krokov viac. Ak ked som pracovala (sedava praca, homeoffice), vzdy som sa snazila aspon tych 10 tisic dat.
@anonym_autor ja počas prace spravím tých 6000 ale doma už mobil nemám pri sebe tak mi to už nemeria ale určite aspoň toľko čo počas prace niekedy aj viacej
@anonym_autor absolutne netusim kolko krokov spravim
@amelie2017 to vážne????čo robíš prosím ťa??
@anonym_autor priemerne tak 15tisic
@amelie2017 to vážne????čo robíš prosím ťa??
@anonym_996bff mne tiež skoro dekel odpalilo
Že každý pracovný deň - tipujem sprievodkyňa, čašníčka, chyžná v Barcelone
Ale aj tak
Fuu ako fakt fuuuu
Hodinky nemám, ani nechcem. Môj mobil počíta inak ako mužove hodinky. Napr ideme na prechádzku so psom a mobil ukáže 7k jeho hodiny 12k
Netuším...načo to je dobre? Veď chodím keď treba, keď som unavená oddychujem...počúvam svoje telo, nepočítam kroky, kalórie, roky..
@anonym_autor bežný pracovný deň 32000 lebo v robote veľa chodím. Cez voľno nedám ani 10000. Podľa mobilu ktorý je vo vrecku. Neviem ako je to presné. Smarthodinky nemám.
@anonym_autor 7-11 tis.podla toho kde idem na obed a ci v ten den cvicim
som v 9. mesiaci tehotenstva, momentalne davam priemer 9800, pred tehotenstvom to bolo okolo 25tisic+ denne aj s behom. Tesim sa na navrat, lebo toto ma uz ubija 🙂.
@anonym_autor kroky nepocitam ale 3 tyzdne chodim rychlu chodzu na steperi ktoru zvysujem vcera to uz bolo 9000 krokov plus k tomu este doma schody chodza . Cesta do mesta na nakup peso ..coskoro pride jar pribudne velkt dvor zahrada takze pocet krokov sa zvysi. V zime som na tom biedne
Keď som mala psíka 20-25 tisíc, teraz 6-8 tisíc. V práci sedím, bez možnosti pohybu.

Mám sedavé zamestnanie takže niekde okolo 4-6 tis. ak nemáme nejakú aktivitu po práci alebo je s dieťaťom muž po práci a nie ja, inak mám tak 8-9 tis.