icon

Autíčková výmena vrecúškových aktivít

maryennn1
28. apr 2015

Ahoj maminky,
aj vy máte niekedy problém vymýšľať zábavky pre vaše "autíčkofilné" deťúrence? 🙂 Ja áno a preto som rozmýšľala, či by sme si neurobili výmenu, zameranú na dopravné prostriedky. Predstavujem si to tak, že by sa vytvárali aktivity, ktoré by mali spoločného menovateľa dopr. prostriedky. Ak sa potrebujete niekde inšpirovať, v podstate je možné vytvoriť akúkoľvek aktivitu, len ju potom jednoducho previesť do "autíčkovej" podoby.

PRAVIDLÁ
- V prvom rade je najdôležitejšia komunikácia, komunikácia a ešte raz komunikácia 🙂
- Je VEĽMI dôležité dodržiavať termíny (prihlásenie, výber aktivity, odosielanie aktivity). Prosím, zvážte naozaj dobre svoje možnosti a svoju zodpovednosť.
- Aktivity by mali byť vhodné pre deti od 1,5 roka do 3 rokov.
- Výmena je zameraná výhradne na AUTÁ, PRACOVNÉ STROJE a iné DOPRAVNÉ PROSTRIEDKY.
- Zvoľte si takú aktivitu, ktorá by Vám a predovšetkým vášmu dieťaťu urobila radosť. Zmysel výmeny aktivít je predovšetkým v aktivitách, ktoré sú zložitejšie na výrobu (zvlášť, keď ich máte robiť len raz). Aktivity, ktoré se len vytlačia, vystrihnú a zalaminujú by som rada obmedzila, prípadne úplne eliminovala.
- Počet účastníkov je maximálne 10-12.
- Aktivity sa nebudú hlasovať, ale každá si vyberie u každej aktivitu, ktorá sa je najviac páči.
- Každá účastníčka pridá tri návrhy aktivít.
- Cena aktivity by nemala presiahnuť 2€ ale samozrejme to už je na každej žienke, koľko je do výroby schopná a ochotná investovať.

Pridávam niekoľko možností, resp. tém na spracovanie:
- zvuky dopravných prostriedkov + kartičky s týmito prostriedkami na priraďovanie
- značky áut
- dopravné značky
- stavebné stroje
- zem- voda- vzduch
- záchranárske dopr. prostriedky

V prvom rade chcem osloviť žienky s ktorými som už vo výmene bola, pretože spolupráca s nimi mi bola obrovským prínosom, preto... ženičky ak máte záujem o zapojenie, ozvite sa 🙂
@michalajulka @sticza @cicamica1980 @vmata @fada @janikes @silsil @kittykittyke @edi01 @chimsee @holka @romanovaz @vampgirl @sunsun @lucikusik @mamkabeika @ask @tomaskovamaminka @breky @lenusskaa @ikuza @baasss @ a samozrejme aj iné, teraz si už ani neviem pospomínať....
...ale budem rada ak sa ktokoľvek pridáte 🙂

A taktiež tu sú moje návrhy aktivít, keďže som zakladateľka, posielam až 4 návrhy 😀
1. Skladanie dopravných prostriedkov z machovej gumy podľa predlohy (foto ako to bude vyzerať)
2. Čo potrebujú záchranári- ušijem sanitku, policajné auto a hasičské auto z filcu, ale tak, že hore nezošijem a bude to ako vrecko, do toho sa budú priraďovať kartičky, na ktorých budú obrázky s tým, čo potrebujú k svojej práci...napr...hasiči- hadicu, prilbu, ... atď. (ilustračné foto z netu)
3. Pečiatky s dopravnou tématikou. (ilustračné foto z netu)
4. Prevliekačky z machovej gumy- samozrejme budú tam dopr., prostriedky- auto, lietadlo, loď a autobus, alebo traktor a šnúrka (foto ilustračné)

Autíčková výmena vrecúškových aktivítAutíčková výmena vrecúškových aktivítAutíčková výmena vrecúškových aktivítAutíčková výmena vrecúškových aktivít
ask
26. júl 2015

@jaja865 🙂 Ešte raz veľké ďakujem🙂 Ja sa s pc nekamaratim zvládam akurát pokecat a inzeráty, takéto super veci nedokážem... ale viem si predstaviť koľko času si tomu musela venovať aby to všetko takto parádne sedelo a pasovalo. Máš môj veľký obdiv😵

maryennn1
autor
26. júl 2015

@mamkabeika ahoj, moja, som rada, že ti je už lepšie, nech sa raz dva zabývate a potrebujem tvoju adresu, lebo tvoj balíček tu u mňa stojí chudák nevyužitý 🙂

mamkabeika
26. júl 2015

@maryennn1 Budem veľmi rada ak mi ho pošleš 🙂 Najlepšie ešte tento týždeň, kým bývame v Čadci 🙂
Moja adresa: ul. Okružná, 153/52, Čadca 022 04
Beáta Svrčková, tel.č. 0907 295 908

Ďakujem veľmi pekne a moc sa teším 😵

maryennn1
autor
15. aug 2015

@mamkabeika Ahoj. Balíček som ti poslala už veľmi dávno, o do teraz nemám správu o tom či ti došiel, ako sa páčili aktivity.... a tiež ako na tom sú naše aktivity. Dúfam, že sa cítiš dobre. Prosím podaj nám nejaké správy o tom, kedy by sme mohli očakávať aktivity od teba. ďakujem 🙂

mamkabeika
15. aug 2015

@maryennn1
Ahoj
Kvôli tomu sťahovaniu sme nemali čas ísť na našu bývalú poštu pre balíček. Tak sme ho vyzdvihli až tento týždeň. Detičky sa s aktivitkami hrali až dnes. S mužom sme obdivovali vaše výtvory, všetky sme ešte nepozerali, ale zatiaľ všetky, s ktorými sme sa hrali, sú nádherné a prepracované. Aj mužík mi pomáha, aby sme to stihli, keď máme voľný čas, pracujeme na aktivitkách. Dúfam, že sa vám budú páčiť. Ďakujem za trpezlivosť. Kvôli tomu omeškaniu ich budem posielať poštou. Ale balíčky z BA by sme mohli rozviesť 5./6. septembra. Ešte upresním. Ďakujem za strpenie.

mamkabeika
2. sep 2015

@maryennn1 Ahoj 🙂
Mohla by som ťa poprosiť, bola by si taká zlatá a napísala by si mi do IP všetky adresy? Od zajtra ideme s MM do Tatier, vrátime sa v pondelok a potom balíčky posielam. Takže stačí to do pondelka.
Ďakujem moc

maryennn1
autor
2. sep 2015

@mamkabeika fuuu, len ja nemám adresy na nikoho 🙂 dievčatá mi síce posielali už vypísané podacie lístky, ale keď im balíčky došli, tak som ich vyhodila ☹

maryennn1
autor
2. sep 2015

źienky moje, prosím vás, napíšte každá svoju adresu do IP @mamkabeika, aby nám mohla balíčky s aktivitami poslať 🙂 tešíme sa 🙂
1. @maryennn1
2. @sticza
3. @fada
4. @vampgirl
5. @lucikusik
6. @ask
7. @mimamijami
8. @jaja865
9. @kittykittyke
10. @tomaskovamaminka

mamkabeika
2. sep 2015

@maryennn1 aha, ďakujem 😵

mamkabeika
9. sep 2015

Ahojte,
môžem to poslať až bud. týždeň. V pondelok sme sa vrátili z Tatier s chrípkou. Takže sa liečime. Ospravedlňujem sa.

fada
9. sep 2015

@mamkabeika prajeme skore uzdravenie, drzte sa

tomaskovamaminka
9. sep 2015

@mamkabeika Skore uzdravenie.

mamkabeika
9. sep 2015
maryennn1
autor
29. sep 2015

1. @maryennn1
2. @sticza
3. @fada
4. @vampgirl
5. @lucikusik
6. @ask
7. @mimamijami
8. @jaja865
9. @kittykittyke
10. @tomaskovamaminka

Ahoj dievčatá, preposielam IP od @mamkabeika, tu mi to príde rýchlejšie ako cez IP

Ahoj, moja!

Mohla by som ťa o niečo poprosiť? Napísala by si prosím do IP babám, že som ešte stále chorá? Aby sa nebáli, čo je so mnou. Aktivitky mám nachystané, len som ich ešte poriadne nezabalila a neposlala. Manžel už 3. týždeň nechodí do roboty a bezo mňa ledva stíha domácnosť. Nevedia zistiť, čo mi je, ale vyzerá to na zápal pľúc. Konečne som dostala ATB, tak dúfam, že zaberú.

Ďakujem veľmi pekne
Pozdrav ich odo mňa

Bea

ask
29. sep 2015

@maryennn1 .... joj, same komplikacie ma chuda dievca...
@mamkabeika Skore uzdravenie prajem!!!

tomaskovamaminka
29. sep 2015

@maryennn1 Dakujeme za spravu. @mamkabeika nech lieky rychlo zaberu, skore uzdravenie.

kittykittyke
29. sep 2015

@mamkabeika Skore uzdravenie a vela sil manzelovi prajem.. 🙂

mimamijami
29. sep 2015

@mamkabeika nami a nasimi aktivitkami sa netrap... Vsetko dobre prajem, vela trpezlivosti Tebe aj manzelovi 🙂

fada
1. okt 2015

@maryennn1 dakujeme za info
@mamkabeika drz sa a hlavne sa uzdrav

maryennn1
autor
27. okt 2015

@mamkabeika Ahoj, chcela by som vedieť ako sa ti darí a kedy nám rozpošleš aktivity. Už je skoro november.

mamkabeika
27. okt 2015

@maryennn1 Ahoj,
dnes je druhý deň, čo je manžel v práci, ochorel totiž aj on s deťmi tesne po tom, ako som vám písala. Takže som mala toho viac než dosť. Držalo ho to takmer mesiac. Tento týždeň to pobalím a rozpošlem. Ak by som to náhodou všetkým nestihla poslať tento týždeň, tak najneskôr začiatkom bud. týždňa dopošlem zvyšok, oki?

kittykittyke
27. okt 2015

@mamkabeika Ahoj, viem, co znamena retazova reakcia pri chorobe.. takze, nas balicek mozes kludne poslat ako posledny.. 😉
aspon budeme mat prekvapko do cizmicky od Mikulasa.. 😉

mamkabeika
27. okt 2015

@kittykittyke hm, my sme takéto niečo zažili 1. raz, muž ešte takto chorý nebol, za celé roky, čo sme spolu. Bola to nejaká pliaga, ešte stále nie sme úplne fit, ale čo sa dá robiť, človek musí fungovať.
Ďakujem za strpenie. 🙂

mamkabeika
27. okt 2015

Ďakujem za srdiečko 🙂

maryennn1
autor
27. okt 2015

@mamkabeika ok, držte sa, prajem rýchle uzdravenie 🙂

tomaskovamaminka
28. okt 2015

@mamkabeika Skore uzdravnie, ved ked budes ok, to posles. 🙂

fada
28. okt 2015

@mamkabeika ahoj, hlavne sa uzdravte a ked budete ok, tak potom to posles...

mamkabeika
28. okt 2015

Ďakujem baby,
keby sme bývali ešte v paneláku, už dávno by som to poslala. Mala som poštu "pod nosom" a otváracie hodiny od nevidím do nevidím. Lenže už sme presťahovaní, bývame pri lese a pešo si s bruchom netrúfam na poštu, keďže nemám vodičák. Preto som čakala na manžela, kým bude v pohode.

mamkabeika
4. nov 2015

Ahojte 🙂

Týmto maminkám som zatiaľ balíčky pobalila a poslala:
@mimamijami
@ask
@sticza
@kittykittyke
@jaja865
@fada
(zvyšné dobalím a pošlem pri budúcej návšteve pošty) dúfam, že sa vám aktivitky budú páčiť, potom dajte vedieť či prišli v poriadku

ask
4. nov 2015

@mamkabeika Dakujeeeeem🙂