icon

Lapbook výmena od 3 - 6 rokov

emily_666
11. jan 2014

Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.

evkosca
14. máj 2014

@tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlanka, @rosna, @danatalu zeny termin posielania bol 15. maja, cize zajtra...ako ste na tom? zrejme budeme termin posuvat...tak dame 28.5., nech je to do konca mesiaca u mna? to by sme mali stihat... co vy na to?

tina14283
14. máj 2014

Ja do konca mája pošlem

silvia259
15. máj 2014

@evkosca ja na tom pracujem, dúfam, že to stihnem do toho 28.5.do konca týždňa skúsim dať prototyp- ospravedlňujem sa, že som taká pomalá...

rosna
15. máj 2014

@evkosca mam uz len tri ks vyrobit a mozem poslat. dlho som cakala na vyjadrenia bab, ci je LB. O.K. . Aj tak sa daktori nevyjadrili tak som sa pustila do vyroby. Adresu mi posles cez IP ?

natabun
15. máj 2014

@evkosca aj mne posli adresu ,mozem posielat....

evkosca
15. máj 2014

okej...tak adresy poslem cez IP, napiste mi, ked poslete... nezabudnite napisat vlastnu adresu a niekde aj nick, nech to viem priradit... a poslite prosim aj 1.8 eur na spiatocne postovne... 😀

evkosca
15. máj 2014

@tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlankat, @rosna, @danatalu @evkosca

...este raz...je nas sedem...adresu poslem do IP, kto chce v obalke naspat, posle aj obalku, inak budem improvizovat a zabalim do sacku a do bieleho papiera (toho mame dost)... plus poslite 1,8 eur,
nezabudnite niekde napisat aj vas nick spolu s adresou kam to mam potom poslat, a poslat prosim do 28.5.
😀
keby nieco, napiste

a este jedna vec...@svetlankat napisala, ze bude robit zmysly...

tina14283
23. máj 2014

@evkosca prosím môžeš mi poslať adresu do IP, dik

natabun
26. máj 2014

@evkosca poslane,,,

silvia259
26. máj 2014

@tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlankat, @rosna, @danatalu @evkosca Čaute baby!Chcem Vás poprosiť o trpezlivosť- nestíham do stredy- urobím všetko pre to, aby som to poslala najneskôr v pondelok, ale pokúsim sa už v sobotu.Počkajte na mňa, prosím!

svetlankat
27. máj 2014

Kocky aj na mna sa bude cakat, tiez sa ospravedlnujem, ale bola som na sluzobke dost dlho, tak nejak nestiham.

danatalu
27. máj 2014

silvia259 @tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlankat, @rosna, @danatalu @evkosca
baby ja sa tiež musím ospravedlniť, nestíham to do zajtra, ani som si neni uplne istá či to stihnem do konca týždňa, lebo mám v robote, jednu vec dosť náročnú ktorú musím teraz po večeroch lúskať, v piatok idem kvôli tomu na služobku a dúfam bude koniec tej záležitosti, ak to teda zvládnem...
tak sa priznám že som minulý týždeň na vás úplne zabudla a až ma cuklo v nedeľu keď som zbadala tie "lapbookové polotovary" nedorobené. No a na víkend je deň detí, aj sobotu aj nedeľu mám program s deťmi a neviem či budem schopná sa do toho dať. Ešte sa ozvem do konca týždňa, ako som na tom. Ak by som nestihla, tak to pošlem do konca budúceho týždňa, každej osobne na adresu, ak nevadí.. 😉

evkosca
27. máj 2014

@danatalu nemyslim, ze to bude az tak vadit...tak to bude o tyzden neskor... 🙂

rosna
27. máj 2014

@danatalu klud, ved sa nikto nezblazni. ja si pockam 😉

tina14283
27. máj 2014

@danatalu z mojej strany v pohode

evkosca
27. máj 2014

@natabun ahoj, dnes to prislo,...si prva 🙂

katarinka1985
Odpoveď bola odstránená
natabun
28. máj 2014

ten poopisany, polepeny, to uz si lepil maly, tak ten spat pls. posli nam, ok? dakujem

danatalu
29. máj 2014

Dakujem za pochopenie ste fakt zlate,zajtra mi drzte palce,nech to moc nepohnojom..papa

evkosca
30. máj 2014

@rosna ahoj, dnes prislo tvoje, je to krasne, premakane, odpadla som.... 🙂

rosna
30. máj 2014

@evkosca to som rada aj ze doslo, aj ze paci 😉

silvia259
2. jún 2014

@evkosca môžem mi poslať adresu prosím.Chystám sa to odoslať a zistila som že ju nemám v IP.Ďakujem.Silvia

danatalu
3. jún 2014

čaute, tak už to mám za sebou, ešte som musela dať do poriadku dom a už idem robiť odušu. díky, díky za strpenie.

silvia259
3. jún 2014

Dnes poslané 🙂

evkosca
5. jún 2014

@silvia259 dnes prislo, je to super, velmi mile napady a musim povedat, ze narozdiel od mojho je to asi blizsie cielenemu veku... 🙂 len ten krtko na slamke vsade odpadol, nalepim to lepiacou paskou, lebo to lepidlo tam zjavne nedrzi,...niektorych som ale vobec nenasla, posli mi prosim obrazok, vytlacim a nalepim tam, kde chyba

silvia259
5. jún 2014

@evkosca ďakujem.To je mi ľúto, že máš s tým ešte robotu...Pokúsim sa obrázok poslať alebo ho tu pridám.S.

silvia259
5. jún 2014
danatalu
8. jún 2014

@evkosca ahoj,aj sa bojim opytat ale predpokladam ze sim posledna,zajtra mam dovolenku,tak to dorobim.posli mi prisim tvoju adresu.

evkosca
8. jún 2014

@danatalu nie si posledna... nestresuj sa, zatial mam len tri takze na tri este cakam... plus jeden moj... este ty, @tina14283 a @svetlankat

danatalu
9. jún 2014

@fuu tak to mi teda odľahlo, ja som až teraz schopná sa do toho dať, pol dňa som bola aj tak preč.. tak aspoň nemusím tak stresovať. díky