Lapbook výmena od 3 - 6 rokov
Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
baby ja sa znova ospravedlňujem, už mi je to trápne, ale sa mi to tiež riadne kafre, čo som myslela že mám nachystané na lepenie, som mala chybne, dačo mám vytlačené 2x dačo nemám, vypadla mi tlačiareň.. tak do konca týždňa, ak ma nezabijete, čo ? alebo vám to osobitne porozosielam. ale keďže evka býva v Za, kde ja robím, tak by som jej to dala aj osobne a trochu ušetrím čas.
Emily, máte ještě volno? Kde budete tvořit?
@tina14283 @natabun, @silvia259, @rosna, @danatalu
Mno jeden od danatalu este budem mat do konca tohto tyzdna
a ten posledny...od @svetlankat mno neviem,... moc nekomunikuje...na ten uz asi nebudeme cakat... co vy na to? este jej skusim raz napisat... ale neviem...
chcete potom svoje zvysne lapbooky poslat naspat?
Ahojte kocky, mna to velmi mrzi, ale nejak nestiham naozaj. V piatok uz ideme na dovolenku a prideme az o dva tyzdne. Mohla by som sa s vami vsetkymi dohodnut tak, ze ja to urobim, slubila som to, @evkosca by podrzala tie moje lapbooky a ja by som vam ich sama rozposlala na vase adresy, cize vydavky by sli na mna. Kedze som to takto pokaslala, tak navrhujem toto. Urcite v priebehu jula by ste to mali doma. A akonahle vam dorazia odomna lapbooky, tak by mi evkosca poslala tie moje vsetky od vas. Co vy na to? Nechcem zdrziavat, uz som vas zdrzala dost, tak navrhujem toto riesenie.
@svetlankat. Ja suhlasim. Kludne moze evkosca poposielat a potom tvoj Lb potesi. :-P
@svetlankat samozrejme, ja suhlasim, prijemnu dovolenku 🙂
@svetlankat uzi si dovolenku... 😀 dievcata, ja teda poslem buduci tyzden...dnes nestiham, mame navstevu a potom oslavy atd...
Dakujem vam vsetkym za nadherne LB! Zatial moja baba preskumalq kazdy, povytahovala co sa dalo, poriesila labyrinty...Jednoducho prvy prieskum za nami. Toto je najdlhsia vymena ktorej som sa zucastnila ale stala za tie vyrobky. 😉 Dakujem
Ďakujem za lapbooky- Slnečná sústava a Rastliny nemajú chybu. Všetkým ďakujem za nápady a energiu, ktorú ste do toho vložili!
Dnes nám dorazili lapbooky sú nádherne, ďakujem všetkým za vynaložené úsilie a trpezlivosť . Pekne leto prajeme ;)

@danatalu, @tina14283 a @svetlankat tak ako zeny? kedy mozem cakat lapbooky?