icon

Lapbook výmena od 3 - 6 rokov

emily_666
11. jan 2014

Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.

evkosca
17. jún 2014

@danatalu, @tina14283 a @svetlankat tak ako zeny? kedy mozem cakat lapbooky?

tina14283
19. jún 2014

@evkosca strašne sa ospravedlňujem , mne sa pokafralo co sa dalo... Najneskorej v pondelok to letí prvou triedou

danatalu
20. jún 2014

@evkosca ja tiež už finišujem, poprosím tú adresu.

tina14283
22. jún 2014

Dokončené zabalené dúfam že dorazí v pohode . Inak pri mojom šťastí ho stratia pripadne zmokne tak že sa rozmočí 🙂
Všetkým sa ospravedlňujem za zdržanie . Peknú noc ;)

danatalu
24. jún 2014

baby ja sa znova ospravedlňujem, už mi je to trápne, ale sa mi to tiež riadne kafre, čo som myslela že mám nachystané na lepenie, som mala chybne, dačo mám vytlačené 2x dačo nemám, vypadla mi tlačiareň.. tak do konca týždňa, ak ma nezabijete, čo ? alebo vám to osobitne porozosielam. ale keďže evka býva v Za, kde ja robím, tak by som jej to dala aj osobne a trochu ušetrím čas.

natabun
26. jún 2014

@danatalu uz pockam.... 😅

jitulez
29. jún 2014

Emily, máte ještě volno? Kde budete tvořit?

natabun
29. jún 2014

@jitulez uz koncime....

tina14283
9. júl 2014

@evkosca ahoj, ako to vyzerá s lapbookmi ? Len pre info , teraz sme ak tak stále vonku ;)

evkosca
9. júl 2014

@tina14283 @natabun, @silvia259, @rosna, @danatalu
Mno jeden od danatalu este budem mat do konca tohto tyzdna
a ten posledny...od @svetlankat mno neviem,... moc nekomunikuje...na ten uz asi nebudeme cakat... co vy na to? este jej skusim raz napisat... ale neviem...
chcete potom svoje zvysne lapbooky poslat naspat?

natabun
9. júl 2014

@evkosca jajaj, pracuje na nom? ci nevieme?

tina14283
9. júl 2014

@evkosca tak ak sa neozve a budeš mat okrem toho všetky , tak ja Poprosím poslať ho späť , podarujeme kamosovi ;)

evkosca
9. júl 2014

@natabun neviem...myslim, ze ano...lebo pisala koncom juna, ze to bude prvy julovy tyzden mat...napisala som znovu a pockam, co odpise...

natabun
9. júl 2014

@evkosca no ked uz cakam tolko 🙂 som uz aj porodila a mala ma 4 mesiace, tak za mna, ak na tom pracuje pockam 🙂

evkosca
9. júl 2014

@natabun fakt? tak to blahozelam... jasne, su aj dolezitejsie veci... ako lapbook

natabun
9. júl 2014

@evkosca ak by sa vyjadrila ale, ze nedokonci, tak aj ja poporsim poslat , darujeme ako darcek.

dakujem ku gratulacii.
najdlshia vymena v akej som bola 🙂

svetlankat
10. júl 2014

Ahojte kocky, mna to velmi mrzi, ale nejak nestiham naozaj. V piatok uz ideme na dovolenku a prideme az o dva tyzdne. Mohla by som sa s vami vsetkymi dohodnut tak, ze ja to urobim, slubila som to, @evkosca by podrzala tie moje lapbooky a ja by som vam ich sama rozposlala na vase adresy, cize vydavky by sli na mna. Kedze som to takto pokaslala, tak navrhujem toto. Urcite v priebehu jula by ste to mali doma. A akonahle vam dorazia odomna lapbooky, tak by mi evkosca poslala tie moje vsetky od vas. Co vy na to? Nechcem zdrziavat, uz som vas zdrzala dost, tak navrhujem toto riesenie.

rosna
10. júl 2014

@svetlankat. Ja suhlasim. Kludne moze evkosca poposielat a potom tvoj Lb potesi. :-P

natabun
10. júl 2014

@svetlankat samozrejme, ja suhlasim, prijemnu dovolenku 🙂

evkosca
11. júl 2014

@svetlankat uzi si dovolenku... 😀 dievcata, ja teda poslem buduci tyzden...dnes nestiham, mame navstevu a potom oslavy atd...

rosna
22. júl 2014

Dakujem vam vsetkym za nadherne LB! Zatial moja baba preskumalq kazdy, povytahovala co sa dalo, poriesila labyrinty...Jednoducho prvy prieskum za nami. Toto je najdlhsia vymena ktorej som sa zucastnila ale stala za tie vyrobky. 😉 Dakujem

silvia259
22. júl 2014

Ďakujem za lapbooky- Slnečná sústava a Rastliny nemajú chybu. Všetkým ďakujem za nápady a energiu, ktorú ste do toho vložili!

natabun
23. júl 2014

@evkosca ahojky, kedy mozem oakvat lapbooky? mne ete nic nedorazilo 🙂 a neviem, kedy mozem ocakavat.

tina14283
23. júl 2014

Dnes nám dorazili lapbooky sú nádherne, ďakujem všetkým za vynaložené úsilie a trpezlivosť . Pekne leto prajeme ;)

evkosca
23. júl 2014

@natabun ahoj, uz ti mali dojst vcera rano...

natabun
23. júl 2014

@evkosca :/ ANI NESRANDUJ, NIC NEMAME a citam, ze kocky maju :/

natabun
23. júl 2014

@evkosca ako si posielala?

evkosca
24. júl 2014

@natabun v pondelok doporucene, prvou triedou ....

natabun
24. júl 2014

@evkosca pockam do piatku.ale pre istotu mi posli pls.cislo.dik:-(

natabun
24. júl 2014

@evkosca mam cih 🙂 dakujem pekne vetkym 🙂