Lapbook výmena od 3 - 6 rokov
Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
Ja do konca mája pošlem
okej...tak adresy poslem cez IP, napiste mi, ked poslete... nezabudnite napisat vlastnu adresu a niekde aj nick, nech to viem priradit... a poslite prosim aj 1.8 eur na spiatocne postovne... 😀
@tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlankat, @rosna, @danatalu @evkosca
...este raz...je nas sedem...adresu poslem do IP, kto chce v obalke naspat, posle aj obalku, inak budem improvizovat a zabalim do sacku a do bieleho papiera (toho mame dost)... plus poslite 1,8 eur,
nezabudnite niekde napisat aj vas nick spolu s adresou kam to mam potom poslat, a poslat prosim do 28.5.
😀
keby nieco, napiste
a este jedna vec...@svetlankat napisala, ze bude robit zmysly...
Kocky aj na mna sa bude cakat, tiez sa ospravedlnujem, ale bola som na sluzobke dost dlho, tak nejak nestiham.
silvia259 @tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlankat, @rosna, @danatalu @evkosca
baby ja sa tiež musím ospravedlniť, nestíham to do zajtra, ani som si neni uplne istá či to stihnem do konca týždňa, lebo mám v robote, jednu vec dosť náročnú ktorú musím teraz po večeroch lúskať, v piatok idem kvôli tomu na služobku a dúfam bude koniec tej záležitosti, ak to teda zvládnem...
tak sa priznám že som minulý týždeň na vás úplne zabudla a až ma cuklo v nedeľu keď som zbadala tie "lapbookové polotovary" nedorobené. No a na víkend je deň detí, aj sobotu aj nedeľu mám program s deťmi a neviem či budem schopná sa do toho dať. Ešte sa ozvem do konca týždňa, ako som na tom. Ak by som nestihla, tak to pošlem do konca budúceho týždňa, každej osobne na adresu, ak nevadí.. 😉
ten poopisany, polepeny, to uz si lepil maly, tak ten spat pls. posli nam, ok? dakujem
Dakujem za pochopenie ste fakt zlate,zajtra mi drzte palce,nech to moc nepohnojom..papa
čaute, tak už to mám za sebou, ešte som musela dať do poriadku dom a už idem robiť odušu. díky, díky za strpenie.
Dnes poslané 🙂
@silvia259 dnes prislo, je to super, velmi mile napady a musim povedat, ze narozdiel od mojho je to asi blizsie cielenemu veku... 🙂 len ten krtko na slamke vsade odpadol, nalepim to lepiacou paskou, lebo to lepidlo tam zjavne nedrzi,...niektorych som ale vobec nenasla, posli mi prosim obrazok, vytlacim a nalepim tam, kde chyba
@danatalu nie si posledna... nestresuj sa, zatial mam len tri takze na tri este cakam... plus jeden moj... este ty, @tina14283 a @svetlankat

@tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlanka, @rosna, @danatalu zeny termin posielania bol 15. maja, cize zajtra...ako ste na tom? zrejme budeme termin posuvat...tak dame 28.5., nech je to do konca mesiaca u mna? to by sme mali stihat... co vy na to?