Lapbook výmena od 3 - 6 rokov
Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
@evkosca @rosna @tina14283
@natabun
@silvia259
@danatalu
@svetlanka
Ahojte dievcence. Je mi to strasne luto, ale musim vas opustit 😒 . Naozaj ma to velmi mrzi, lebo uz som to mala cele vymyslene a aj tak sa nam to tu uz preriedilo, ale naozaj musim. Naviac som v este jednej vymene, ktora je vekovo mojmu drobcovi blizsie, tak by som radsej dokoncila aspon tu. Dufam, ze sa nebudete hnevat. 😕
Majte sa pekne. L.
@lucirella tak tebou som si bola ozaj ista, ze to nenechas plavat...ak by sa v tej tvojej druhej vymene zrazu polovica zien rozhodla, ze to necha plavat a MUSI odstupit, tak aspon nejake vysvetlenie by si ocakavala, nie? ja viem, ze je nas do toho nic.... ale vsetky sme do toho investovali uz nejaku energiu...aj kvoli tvojmu dietatku a tebe, najprv namotas na krasny lapbook, zaberies celkom dobru temu, ktoru mohol robit ktolokvek iny a potom... ????
trochu si premyslite zeny, ci sa vam to zda ferove jednanie....
evkosca @rosna @tina14283
@natabun
@silvia259
@danatalu
@svetlanka
@martina646
baby už som dokončila vrecúškovú výmenu, tak o chlp, veď martina 646 vie ako.. no tak už letím na lapbooky, ospravedlňujem sa že nedávam spätnú väzbu, písala som už o tom mati. Takže je to tak že už musím chodiť do práce, kde sedím pri pc celý deň a večer to už nezvládam doma. do toho som ešte mala tú výmenu vrecúškových, ktorej už horel termín, tak som sa už vám nestihla ozývať. ale nebojte, dočítam dozadu komunikáciu a zamakám aby som vás dobehla.. 🙂
@evkosca
Mas pravdu, do toho ta nic.
Mam svoje dovody a okrem ineho aj toto: Vymena zacala v january. Je april, nejak sa to tu nepohlo, nevidela som ani jeden iny prototyp (az teraz niekedy lienka), viac ludi odislo... Tak pardon, ak som mala pocit, ze sa to nikam nepohlo. V zime som mala viac casu, teraz ho nemam. Pozri sa kedy som mala prototyp hotovy (februar!) a kolko z vas mi tam napisalo svoje pripomienky... ANI polovica. Uz vtedy som ich chcela urobit, nech mam hotovo a pokoj. Vtedy som mala cas a priestor venovat sa viacerym veciam, momentalne ho proste nemam.
Inak nie len vy ste do toho investovali energiu a cas atd kvoli mne a mojmu dietatu, ale aj naopak, nie? Ja som si to nevycucala z prsta a tiez som nad tym stravila cas a aj investicie boli... a to aj kvoli vasim detom. Tak v tom sme si asi rovne, nie? Ci co?
A temu som si nezabrala, ale vymyslela sama! Vycitat mi, aku temu som si vymyslela, je trochu mimo, nie?
neviem, ako som sa vam sem priplietla, ale ja nie som ucastnicka vymeny
so mnou pocitajte, makam na LB o rastlinach. a uz nikto prosim nepiste, ze to vzdavate ☹
@lucirella, pls, videla som tu ten Tvoj fotoblog, prototyp tvojho lb 5 zmyslov. Velmi sa mi to pacilo, ideme teraz robit s babami druhe kolo lb (cez FB), jedna by chcela zmysly a tak by to bola skvela inspiracia. Mohla by si mi to nejako poslat? Nejaky link, ak to este niekde mas? Dakujem pekne. Angela
Inac tu som sa aj ja mala zucastnit, ale ofstupula som hned na zaciatku a asi som dobre urobila, ked doteraz z toho nic nie je... :(
Tak ako,baby je nas 7? A aky je konecny termin,ved si to mozme aj prisposobit nie? A kto tomu sefuje,komu to posleme?mate uz nejake prototypy?ja este len v hlave..
Ale kupila som babam knihu v style lapbooku,vola sa VIes co jes,je super a inspiruje ma.je to sice prelozene asi z angliny tak je to tak cudne sem tam pisane.napadko ma ze by som mohla aj nieco z toho pouzit,teda zmenit temu,ak nemate niekto takuto podobnu.ale nemusim..
Ahojte zienky, ja to mozem triedit a preposielat... termin by som nechala do toho 15steho maja...ako taky deadline,
myslim, ze je nas 7, teda
naisto robime asi tieto:
@evkosca
@rosna
@tina14283
@danatalu
@natabun
@silvia259
este nevieme ako
@svetlanka
Tak zeny, hor sa do roboty... ja mam prototyp...ale v takom nepublikovatelnom stave, teraz budu sviatky, potom sme na vikend prec...takze ja to budem robit isto az koncom aprila...tak sa mozeme dohodnut na 1.5. prototyp...ak to teda chcete a napiseme si pripomienky... 😀
a mozeme este niekoho pozvat...ak chcete...ci? nejdeme to komplikovat???
@rosna no nik sa mi k tej zmene nevyjadril, tak som nechala matiku.. hľadala som si nejaké zaujímavosti k téme, ale to je všetko také zložíté, tak dám asi len že je to na vyjadrenie množstva a využíva sa pri každodenných činnostiach, dám tam základné geometrické tvary, vypíšem čísla a nejaké príklady na sčítanie a odčítanie a príp násobenie a delenie, s dákymi obrázkami. no neviem presne, ale pracujem na tom. chcela som tam dať na nejakú šnúrku gorálky 10ks nech sa dajú posúvať a pritom by si to rátali ako na počítadle, len neviem či sa to hneď neodtrhne..
dobre napady. ja som vela inspiracie nasla ked som cez google zadala nazov v angline a vela napadov som nasla aj na youtube. tam som to necakala. Uz to len davam dokopy, kombinujem aby sa mi tam toho viac zmestilo. Dufam ze to dnes uz zbacham a zavesim. Musim bezat do kopirservisu to vytlacit, nemam tlaciaren. strasne to zdrzuje. Tak podme makat 🙂
@evkosca,@rosna, @tina14283, @natabun, @silvia259, @svetlanka
baby neposunieme to zverejnenie prototypov do konca týždňa prosím? mne deti chodia tak neskoro spať, kedže je dlho vidno, tak ja som to nestihla a zas nechcem to odfláknuť, chcela by som aby to bolo aj pekné aj zaujímavé, no tak v rámci možností.. (dáka veľká šikovnica zas nie som 😀 )
Zeny smev nemocke od pondelka po uraze s malym.nemam tu net tak sa ozvem ked prideme
dievacata, tak ako? ja uz na nich makam, som v polovici prace, ale fucim , normalne som skontnatela 🙂 kde je ta detska fantazia a sikovne prsteky na lepenie. :/ ale makam 🙂
Ja som cely den makala v zahrade, vyuzivala cas kym neprsi. Dnes hotove vonku a aj LP som dobojovala. Mala spi, tak za denneho svetla pofotim 🙂

Poprosila by som o radu. Bavili ste sa tu pradavno o farbe zakladacov. Aku farbu mam zhanat na moju tému RASTLINY, prosim?