Lapbook výmena od 3 - 6 rokov
Vítam maminky, ktoré by mali záujem o zhotovenie lapbookov do výmeny, maximálny počet účastníkov 10, termín ukončenia apríl/ polovica mája. Pre tie, ktoré neviete, o čo presne ide, tu je stručná charakteristika : http://www.montessoridoma.cz/?p=15517. No a keďže ide o vyššiu vekovú kategóriu, spracovanie danej témy by malo ísť do detailov.
https://www.modrykonik.sk/blog/tina14283/album/...
tu je ten môj prototyp, karičky budú farebne vytlačené a zalaminované a popisky urobím v počitači, pýtajte sa čo chcete vedieť
@tina14283. Mne vsetko vyhovuje. Nic by som nemenila. Aj ten obal si dobry zvolila.
@evkosca @tina14283 @natabun, @silvia259, @svetlanka, @rosna
zatiaľ sú tu 2 ukážky, či viac? tie sa mi páčia nič by som nemenila, tak dávam s malou dušou aj ja ten môj výtvor, komentujte a pýtajte sa.. zatiaľ je to všetko len tak rukou písané, potom to urobím na počítači, tie obrázky s prstami na prvej fotke a na druhej sú vlastne otváracie (keď otvorí obr. s počtom prstov, tak pod ním je zobrazené číslo), takisto na druhej str. lapb. (foto3) je príklad a po otvorení je to prirátané počtom bodiek a výsledok (zatiaľ som to nelepila), potom je tam delenie na polovice, tretiny, štvrtiny. Neviem, chcete aj násobenie? (ja by som nedávala, ale prispôsobím sa). Na 3str. sú tvary, to tiež dorobím, prilepím obr. s každým tvarom a z neho sa budú dať vyberať a znova vkladať tie tvary, tie postrihám a zalaminujem.
Ešte som chcela navliecť tie korálky, ale sa mi to nezmestí. tak neviem, mám to ešte napchať?
@danatalu s tymi prstami super napad.!!!!!s sa mi paci k tej elipse, ide o plosny obraz, melon viacdimenzionalny- v tomto pripade elipsoid, alebo ovoid.....kruh - jojo to iste. aj obdlznik . kniha- kniha uz je hranol. hviezda a to prekrojene ovocie- to je uz nejaky nepravidelny 5boky hranol, abo cosi take....
skusit sa zamerat len na plosne obrazce -obdlznik, trojuholnikk,, elipsa, stvorec......alebo potom na dimenzion. - hranol, kocka, kvader, kuzel....
s tymi bodkami som to nepochopila...
ale inak je to dost narocna uloha na lapbook - matematika...
Podľa mna sú všetky super. Tie tvary asi stačia len tie plošne alebo potom k nim priradiť tu kocku alebo ako to ma byt správne.
baby, tak ostavame na pocte 7 a mozeme sa my so zverejnenymi lb pustit do vyroby, nie? Super, evkosca ze si ochotna to triedit.
@tina14283. ja som naratala 7 a myslim ze je to tak akurat aby si clovek na to nasiel cas po veceroch a nezblbol 😉
čaute, sa zase nestihla ozvať, tak aký máme ten záverečný termín pre posielanie? už sa musím do toho pustiť, ak teda nemáte výhrady voči niečomu...
@natabun tie tvary by som až tak neriešila, veď pre tú vekovú skupinu im to stačí tak vedieť ako to je, veď kniha je v podstate obdlžnikového tvaru, už to že je to hranol, to budú riešiť neskôr to 3D. Najstaršia dcéra je tretiačka a ešte to až tak neriešia.

baby, kolko nas vlastne ostalo, nech sa mozem pustit do vyroby? Potrebujem mat nadskok, lebo za 2 tyzdne sa potrebujem inemu venovat. Chcem to dokoncit a poslat . A plati to ze preposiela LB evkosca?