icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

ivett1
28. sep 2011

@bodka70 jaj, nemám na nete nič...skôr mi to visí po stenách v mojom rodnom dome 😀 teda u mojich rodičov (ešte, že je taký veľký), ale kuknem k tebe...pekné dielka vždy potešia srdiečko... 😉

bodka70
28. sep 2011

@ivett1 , ja zase naopak, doma nemám skoro nič, všetko je porozdávané, tak som si aspoň niektoré odfotila na pamiatku 😎

ivett1
28. sep 2011

@bodka70 🙂

bodka70
29. sep 2011

@ivett1 , hodím ti večer nejaké maľby na tričká s chlapčenskými motívmi, možno sa inšpiruješ 😉 . Mám ich doma v PC, teraz som v robote, tu ich nemám odfotené.

ivett1
29. sep 2011

@bodka70 to by bolo super...diky moc... 🙂

bodka70
29. sep 2011

@ivett1 , posielam ti nejaké jednoduchšie kresby, potom skúsim pohľadať ešte nejaké, mám vo fotkách v PC menší bordel 😉

bodka70
29. sep 2011

kreslila som aj nejaké tričená s traktorom, aj s krokodílom a iné, len ich neviem nájsť, mám kopu fotiek v PC, zišlo by sa v nich urobiť poriadok 😕

bodka70
29. sep 2011

tak aspoň toho krokodíla som našla 😉

bodka70
29. sep 2011

a ešte ten traktor, ale ostatné už asi fakt nenájdem 😒. Väčšinou je to inšpirácia z nextíkových tričiek.

ivett1
30. sep 2011

@bodka70 ahoj, perfektné...uz len, aby som zacala 😀 ...diky moc 😵 😵
ps:...aj mne by sa zislo urobit nieco s fotkami v pc...aspon ich potriedit, lebo stale len fotim a stahujem z fotaka ...aspon by som ich mala zalohovat na cd, dvd...len, kedy?...(to bola taka recnicka otazka 🙂)

bodka70
30. sep 2011

@ivett1 , nemáš zač, príjemné tvorenie 😉 .

lussy23
30. sep 2011

@bodka70 - waw to je fakt maľované farbami? 😲

bodka70
30. sep 2011

@lussy23 - jasné, čím iným 😀

lussy23
30. sep 2011

@bodka70 je to dokonalé

bodka70
30. sep 2011

pridám ešte nejaké tričká v detailoch, nech sa môžete išpirovať 😉 , aj ja sa tu inšpirujem, plánujem na tričenko dať medvedíka Mee to you a ešte Snoopyho. 🙂 . K tej sukničke s vílou som dorábala len tričko, suknička je originál.

lussy23
30. sep 2011

@bodka70 - náídherné niečo. Ani vobchode také nepredávajú, vážne nádhenré, A než so msi zväčšila fotky, myslela som si, že tá bábika je šitá.

pipera
30. sep 2011

@bodka70 krasne. to mas na to sablony ci kreslis to len tak,ze sa pozeras na predlohu?

moja dcera cez tyzden chcela malovat nieco, tak som jej dala bielu stvorcovu plienku anamalovala svojej malej sestricke elma na nu. moc sa jej podaril. ja som namalovala konika starsej dcerke,ale nakoniec takeho ako z little pets shop, nie ako ziveho,toho mam nachystaneho,predloha urobena,len nemam odvahu ho zacat :D

bodka70
1. okt 2011

@pipera , kreslím voľne, bez šablón, len kresby, ktoré majú presné čiary, ako napr. tie autíčka si jemne naznačím mäkkou ceruzkou na tričko. Kresby ako napr. to dievčatko kreslím úplne voľne, keď sa mi aj stane, že mi trocha farba kvapne inde ako som chcela, tak tam domaľujem lístoček alebo niečo podobné 😉 . Prajem veľa odvahy pri maľovaní. 😉

lussy23
1. okt 2011

@pipera - dáte dielka aj sem?

michalag
autor
1. okt 2011

Ahojte tak maly chcel do škôlky dres na futbal čo tam hravaju, tak som mu teda spravila, trvalo mi to 2 dni 😅 ... este by to chcelo mozno nejako spravit aby neboli vidiet niekde tie skoky po krajoch ale ked nechcem moc do toho prplat

janefonda
1. okt 2011

@michalag podla mna to vyzera paradne! samko ma iste radost aka je mamina sikovna 😉

lussy23
2. okt 2011

@michalag - nádherné , vyzerá to ako kupované v obchode

petusska
5. okt 2011

ahojte maminky, chcem sa opytat si sa mi viac oplati kupit farby alebo len fixky na textil, chcem robit vacsinou napisi, popripade nejake male kresby, ak sa bude darit 😅 dakujem 🙂

michalag
autor
7. okt 2011

Ahoj @petusska , ja osobne moc s fixkami dobru skusenost nemam, bud s tym neviem robit alebo neviem hlavne pri prani, s farbami mam zato dobre skusenosti, pokial ich zazehlis poriadne tak drzia perfektne 😉 🙂 😉

petusska
7. okt 2011

@michalag a malujes to stetcom? akym? makkym alebo je lepsi tvrdsi?

janefonda
8. okt 2011

@petusska som za farby, a malovanie stetcom. Ako uz @michalag pisala po zazehleni to drzi super. Ja som si naposledy kupila stetce na make up na malovanie pier a oci a tie su najlepsie. Teda tie konkretne co mam. Su aj pevne, nepadaju z nich vlasky. No super. Krasne urobim konturu a zaroven sa s nimi vyborne maluje.

michalag
autor
8. okt 2011

@petusska ja malujem obycajnymi stetcami z papiernictva, mam par plochych na vacsie plochy a pred nedavnom som si kupila na kontury gulaté a velkost 0 a 2

janefonda
8. okt 2011

jazvečík 🙂

michalag
autor
8. okt 2011

@janefonda ten je užasný 😵 😵 😵 🙂

lussy23
8. okt 2011

@janefonda zlaté