Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
kreslila som aj nejaké tričená s traktorom, aj s krokodílom a iné, len ich neviem nájsť, mám kopu fotiek v PC, zišlo by sa v nich urobiť poriadok 😕
@bodka70 krasne. to mas na to sablony ci kreslis to len tak,ze sa pozeras na predlohu?
moja dcera cez tyzden chcela malovat nieco, tak som jej dala bielu stvorcovu plienku anamalovala svojej malej sestricke elma na nu. moc sa jej podaril. ja som namalovala konika starsej dcerke,ale nakoniec takeho ako z little pets shop, nie ako ziveho,toho mam nachystaneho,predloha urobena,len nemam odvahu ho zacat :D
@pipera , kreslím voľne, bez šablón, len kresby, ktoré majú presné čiary, ako napr. tie autíčka si jemne naznačím mäkkou ceruzkou na tričko. Kresby ako napr. to dievčatko kreslím úplne voľne, keď sa mi aj stane, že mi trocha farba kvapne inde ako som chcela, tak tam domaľujem lístoček alebo niečo podobné 😉 . Prajem veľa odvahy pri maľovaní. 😉
ahojte maminky, chcem sa opytat si sa mi viac oplati kupit farby alebo len fixky na textil, chcem robit vacsinou napisi, popripade nejake male kresby, ak sa bude darit 😅 dakujem 🙂
@petusska som za farby, a malovanie stetcom. Ako uz @michalag pisala po zazehleni to drzi super. Ja som si naposledy kupila stetce na make up na malovanie pier a oci a tie su najlepsie. Teda tie konkretne co mam. Su aj pevne, nepadaju z nich vlasky. No super. Krasne urobim konturu a zaroven sa s nimi vyborne maluje.

@bodka70 jaj, nemám na nete nič...skôr mi to visí po stenách v mojom rodnom dome 😀 teda u mojich rodičov (ešte, že je taký veľký), ale kuknem k tebe...pekné dielka vždy potešia srdiečko... 😉