Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@zabulka1 dostala som sa k tomu len na polovicu 😒 svagrina mi objednala farby na textil, prisli voskovky alebo nieco take to je, vytesovala som sa z toho prve obrazky som skusila na moje biele gatky a boli krasne,akurat cierna voskovka nebola ciernou ale hnedou len obcas robila bodky... 😝 ale ked som to dala oprat tak ostali len tie bodky 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a odvtedy som sa k tomu nedostala, mala som tortove obdobie, teraz nieco prisetrim a hadam si ich coskoro kupim 😉
ahojte kočky trochu som si vás prešmejdila tiez ma chytila takáto zábavka 🙂 mna to zatial drží len dva dni a už som aj niečo skušala ale teda kam sa na vás hrabem... 😅
@michalag velmi sa mi páčila tá tvoja kittynka a scooby si šikulka, 😉 ak možem mať otázočku ako to robíš že tie obrysy resp. kontury máš take dokonale??? lebo mne fixa rozpíja a štetcom to je hrbolateee nejak neviem dojst na tu správnu techniku.... vdaka za rady 😎
@agentkak dakujem .... mne sa ta moja fixa ked som robila obrysy nerozpijala takze netusim a neporadim, ale uz fixou nejdem robit, lebo aj napriek tomu ze som to zazehlovala 6 - 8 minut aj tak sa mi pocas prania spravili flaky z tej fixy ( z farby nie), takze fixu mam uz len na prekreslenie obrazka na tricko a idem na dalsom tricku vyskusat robit len farbou tak som zvedava ako to bude vyzerat
Konecne som kupila malemu 2 tricka takze planujem zacat robit smolka, tak ked bude hotovy dam foto, teda ak sa vydari 😅
@agentkak aky obrazok sa mne alebo malemu paci tak si ho zvacim na velkost aku chcem prekreslim, resp. obkreslim na papier na pecenie a potom prezehlim na tricko. Ja zase taka dobra vytvarnicka nie som 😝 a mm vie pekne kreslit ale on ma toho dost takze racsej si to robim sama, S tou farbou som aj ja zvedava ako to pojde
@michalag a je jedno z akej strany tonakresliš lebo ten papier je na jednej strane taky ako keby matny a na druhej leskly... 😕 tak vyskušam aj to 😉
no kittynu a toho mc queena som kreslila rukou a tie dve to som si urobila šablony a po nich som potom machlila so štetcom čiernou farbou....
@agentkak ja to robim z ktorejkolvek strany ... ale vyzera to krasne 🙂
Baby este otazka kde kupujete ciste tricka? ci nemate nejaky netovy obchod alebo vytipovany kde sa daju kupit aj ciste, lebo u nas su vsade len s potlacou a v kik sice obcas maju ale material sa mi moc nepaci ... kukala som na www.bess.sk ale neviem ci cena nie je moc a nemaju pre chlapcov farby , iba dievcenske ☹
ahojte,
ja som si zatiaľ moc toho nenakreslila na textil, ale veľmi ma to baví. Ja kreslím normálne na papier, ale to si môžem akurát doma vystaviť. Oblečenie môžem nosiť a mám z neho väčší úžitok. Tak sem potom hodím foto.
ahojte,nahodne som našla tuto temu 😅
Prosim vas,maľuje niekto z vas na trička aj pre inych? 😅 /jasné že si zaplatim 😉 / potrebovala by som na obyčajne tričko -damske,namaľovať jazvečika 😅
Ak možem poprosiť odpoved do ip..Dakujem pekne 😵

@cistko tak ako dari sa ti s kresbami?Ja som akurat dokoncila malemu tricko s tigrikom uz to je aj vo fotoblogu mojom teraz sa chcem pustit do tricka pre neter trosku sa toho bojim lebo jej chcem spravit popolusku s miskami a neviem ci sa mi podari nakreslit tvar tej popolusky ved potom zase ked dokoncim tak prihodim