icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

anett9
16. nov 2012

další výtvor aj s domaľovaným opaskom..boli na šatách pútka,tam som ho tam pacla 😀 😀 😀

miskadusko
16. nov 2012

@miska22200 pozri toto-takto ten štetec vizerá-samozrejme sú aj lacnejšie až za 3 aj za 5 eur. ja to kupujem v obchode kde predávajú všetko vybavenie na gélové nehty. skús sa u vás popozerať po takom špecializovanom obchode...
http://www.truscada.sk/index.php/virtuemart?pag...

mimave
16. nov 2012

@yanka86 kraaasne !!!!

miska22200
16. nov 2012

@miskadusko aha ved take mam 😉 ale neni na gelove nechty ale normalne na malovanie a textil,značka marabu 😉 su fakt super

yanka86
16. nov 2012

@miska22200 dakujem miska,,no vsetko je z netu,,urcite si uz niekde videla,🙂

yanka86
16. nov 2012

ja tu fixu na predkreslovanie neviem nikde v uk najst,vpisujem uz vsade a nic,,ci to ma nejaky iny nazov:(((

ivett1
16. nov 2012

aké krásne dielka🙂 ... ja som akosi v útlme ... aj keď inšpirácie by bolo dosť🙂 ... už dlho ma "láme" náš synček, aby som mu domaľovala aj tretieho Scooby Doo ... má rytiera a detektíva a chce Scooby Doo v praveku ... rytiera som sem už dávala a detektív vyzerá takto, len už tie farby nie sú také sýte... má ho veľmi rád😀

ivett1
16. nov 2012

a... dcérka chce zasa nejakú Monsterku ... tak som jej sľúbila, že kým si ona urobí úlohy a prečíta text, ktorý dostali zo školy, tak jej rýchlo nejakú namaľujem, ale na staré tričko, ktoré bude nosiť len doma🙂 ... tak, toto je výsledok ... použila som len fixky a tie trblietkové farbičky ... farbami by to vyzeralo určite krajšie, predsa len fixkou sa nedá poriadne vymaľovať plocha a zachytiť jemné tieňovanie ... ale našťastie dcérke a dokonca aj jej kamoške sa to páči😉

ivett1
16. nov 2012

PS:... páči sa im hlavne, že tam je véééééééľa tej trblietavej farby😀

cassidy
16. nov 2012

@miska22200 ja som si kupila tieto (aj @jakani ich odporucala) a su fakt super: http://www.ebay.co.uk/itm/15-Nail-Art-Design-Br...

lussy23
17. nov 2012

@ivett1 krísnučké
@anett9 krásne

lussy23
17. nov 2012

@yanka86 nádherné
@lilyen2011 krásny macko

bambicka
18. nov 2012

ahojte dievcata...tak moj prvy pokus s kacickou sa mi celkom podaril....ale, po vyprati som bola dost sklamana...na niektorych miestach mi farba ako keby popraskala, v niektorych detailoch sa vyprala ☹ ...a teraz musim prist na to kde robim chybu...ci som to zehlila prilis kratko, alebo som tu farbu nenaniesla dostatocne do latky, alebo som si mala to oblecenie viacej natiahnut....no neviem, ale budem musiet na to prist, kedze ma to bavi 😝

bambicka
18. nov 2012

a tu je dokaz, ze to nevzdavam a malujem dalej

bambicka
18. nov 2012
cassidy
18. nov 2012

vikendove vytvory...je super, ked sa manzel trosku venuje dietatu, to ma potom mamicka cas na svoje zaluby 😀 😎

mimave
19. nov 2012

tak ja som posledny tyzden robila na tomto.... 😀

bambicka
19. nov 2012

@cassidy krasne kresby...a krasne syte farby...pouzivas 2 vrsty, alebo ako to robis? moje nie su take krasne, hlavne pri okrajoch...neviem, ci farbu dostatocne nanasam do tricka, ale po vyprati obrazok uz nie je taky peknyy...nieco robim zle...

cassidy
20. nov 2012

@bambicka dakujem. davam jednu vrstvu, ale velmi malo riedim vodou, mozno to bude tym 😉 a neni to este vyprate, to som tiez zvedava, ci to vydrzi 😨

bambicka
20. nov 2012

@cassidy ja pouzivam marabu farby a tie sa mi zdaju dost huste, tak ich riedim...teraz som vyprala smoulinku a ta uz vyzera omnoho lepsie...pouzivala som kvalitnejsie stetce a dlhsie zazehlovala, tak aj to pomohlo...ale este bude musiet zdokonalit kontury...momentalne pouzivam pero na kontury ale asi si kupim tenucky stetec a skusim to ciernou farbou....po tom by to uz malo byt super 😉

lussy23
20. nov 2012

@bambicka krásne
@cassidy krásne
@mimave krásne

michaela317
21. nov 2012

...tu je moj prvy vytvor...🙂

michalag
autor
21. nov 2012

ako prekreslujete na ciernu latku?

michaela317
21. nov 2012

@michalag ...to by zaujimalo aj mna...

michalag
autor
21. nov 2012

maly chce na tricko logo FC Barcelona, kedze je fanusik futbalu a mam len toto tricko tak som chcela nan no neviem ako to tam dostat, ale bude to asi tazke robit na tm. podklade 😒

yanka86
21. nov 2012

@mimave waaaw...super super super🙂deticky budu mat radost

yanka86
21. nov 2012

aa dalsie vytvory🙂

miska22200
22. nov 2012

@yanka86 jeej to e nadhera,mohla by som ta poprosit o ten prvy obrazok? teda ak by ti nevadilo že opakujem 😅 kde si ho našla?

yanka86
22. nov 2012

@miska22200 myslis to dievcatko jahodka?samozrejme poslem🙂napisem ti do spravy..len mi este potvrd ci to dievcatko..🙂

xlea
22. nov 2012

ahojte baby tak po dlhsej pauzicke v tvoreni som mala vikendovy zapal tvorby 🙂 toto z toho vzislo