icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

kucminka
3. dec 2012

@mimave vďaka,pozriem 😉

kucminka
3. dec 2012

@mimave prosím ťa,a ako si tam pridám fotky,respektíve založím si stránku so svojimi fotkami na tej stránke?

mimave
3. dec 2012

@kucminka ty si nemozes zalozit svoj album asi na tej stranke lebo som ju vytvorila ja. mozes si ale pridat fotky, ako, to neviem, musi tam byt nejaka moznost, ja ale ako manager vidim stranku inak ako ty, tak neviem ti presne povedat. napis tam do spravy normalne tej babe co to teraz ma, ak chces predavat, ja ta kludne pridam ako dalsieho admina, no a budes mat aj ty pristup vsade, len sa dohodni s nou, mozte si tu stranku uzivat spolu ak mas zaujem, uz som to tu ponukala a jedna kocka si hodila fotky ked bola stranka len na mna, ale tak viac ludi, viac fanusikov, len sa to rozrastie, budete mat lepsiu sancu predat. ja uz som skoncila nestiham to lebo nas caka taka velka zmena tak ale bolo mi luto stranku zrusit, lebo pekne isla.. skus jej tam napisat, alebo tu: anett9? tusim si jej davala aj par prispevkov uz tu 😉

siska33
3. dec 2012

@mimave ahoj vsimla som si veru zmenu na stranke na fb. myslela som na teba, ze preco asi s tym koncis, ked som tu citala ako ju ponukas 🙂

mimave
4. dec 2012

@siska33 ahoj🙂 koncim lebo najprv sme to mali doma tak, ze odchadzame az o dva roky, no nakoniec sa nam trochu pohli plany a letime uz teraz tak som musela skoncit s kreslenim lebo to nestiham..

tatolu
4. dec 2012

dievčence ďakujem, že ste tu 🙂 toto sú moje prvá výtvory.

abriela
4. dec 2012

BABY, prosim o RADU. Kupila som Popisovac Glitter a cez ten nadstavec mi farba nejako nejde, je velmi husta. Ked ju otvorim, a natierma stetcom nenasaju sa len nie glitre - bodky co su zamiesane vo farbe. Mozem ju zriedit vodou???

michalag
autor
4. dec 2012

@abriela a aky?

abriela
4. dec 2012

@michalag farba antrazit - znacka nerchau.
Este sa chcem spytat - idem malovat baby, nakreslila som si obrysy len obycajnou ceruzkou. Mozem vymalovat telo a obrysy konturkou sa robia az potom? Bojim sa ci mi prekryju telovu farbu postavicky?

michalag
autor
4. dec 2012

@abriela skus s nou potriast, nech sa premiesa. Ja kontury robim az na konci 😉

mima1311
4. dec 2012

@abriela
@michalag aj ja konturou obtahujem az ked je ,, vymalovano ,, 😀 😉

pancake
4. dec 2012

ahojte. som rada že som vás tu našla. chcela by som sa spýtať kde sa dajú kupiť farbičky na textil a kde ich kupujete vy? dakujem

abriela
4. dec 2012

@michalag citala som celu temu a preto som nekupila ani fixy, kedze nemas s nimi dobre skusenosti. Dakujem za radu aj tebe
@mima1311 - dalsia tvorilka kt. poznam aj z inych tem 😉 .
@pancake ked pozriet temu od zaciatku, vela tu toho nieje dozvies sa to 🙂. Baby nakupuju cez vytvarne potreby, ja som kupovala cez raj umelcou (napises do googlu najde ti to). Niekto pisal, ze farby maju aj v tescu, v baumaxe - no u nas som nic nenasla, len v papiernictve, ale len fixy a fukacie farby.

kucminka
4. dec 2012

kompletík Hellou Kity 😉

siska33
4. dec 2012

@mimave aha a kam letite ak smiem vediet? to sa stahujete niekam ci ako?

anett9
5. dec 2012

včerajšia rychlovka pre moju Vanes..len tak z hlavy nápad,nech je to triko veselšie 🙂

ekia
5. dec 2012

Ahoje dievčata, mám otázočku. Maľovala ste niektorá obrázok na fusak ? Chcela by som namaľovať ale neviem či to bude držať a ako to zafixujem. Material na vrchu je taký nepremokavý ako keby šuštiak 😒 Ďakujem za rady

alexis13
5. dec 2012

ahojte mamičky šikulky....tooolko pozeram albumy s krásnymi nakreslenými vecičkami že to musim aj ja vyskušat...prečítala som skoro celu temu ako tak som to pochopila ...len sa chcem este raz opytat najvaic odporučate tie nerchau farby? a štetce mi stačia take obyčajne co nosia deti do školy? dakujem

lussy23
5. dec 2012

@tatolu ako to robíte, že na prvýkrát urobite také nádherné dielka?
@alexis13 ja som najpr robila so štetcami pre žiakov a strašne zle s ami nanášala farba. kúpte si nejaké štetca určená na maľovanie na textil. ja som si kúpila také a hneď sa mi lepšie maľovalo
@anett9 nádherné.. máte neuveriteľný talent.
@kucminka krásny

tatolu
5. dec 2012

@lussy23 Ďakujem 😉 Nie je to až také nádherné, ale účel - oživenie vecičiek a radosť v očkách, splnilo 😉 😵 Už mi aj chalani povedali, čo chcú nakresliť... No ja som to veru za jeden večer nemala hotové...

anett9
5. dec 2012

@lussy23 dakujem 😉 mňa moc nebaví kresliť cez kopír a tak...radšej maľujem voľnou rukou a ešte radšej niečo len tak z hlavy...momentálny nápad 😀

sylvia78
5. dec 2012

Pekny vecer prajem maminky, nasla by sa tu nejaka maminka, ktora by mi v kratkosti napisala co potrebujem nakupit, aby som mohla zacat malovat na textil, teda myslim malemu skraslit oblecenie. Ja ani neviem co vsetko musim mat, trochu viem kreslit, sice som nekreslila uz hodne dlho no snad som to nezabudla xi. Vdaka za rady

michaela317
6. dec 2012

@sylvia78 http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... ja som si objednala farby na tmavy textil a nejake stetce...a osobitne bielu a ciernu farbu...a keby sa dalo kupit viac casu tak aj ten si kupim...🙂

abriela
7. dec 2012

@sylvia78 ja mam tuto sadu a konturku Nerchau
http://www.farbyartemiss.sk/farbyartemiss/eshop... resp. aj tu ale maju aj ine znacky http://www.raj-umelcov.sk/index.php?section=pro.... Je to ten isty obchod.

bambicka
7. dec 2012

vcera vecer som sa pustila do malovania....a skoncila dnes rano o pol 3 🙂 ...to bolo tazke rano...ale stalo to za to 🙂

abriela
7. dec 2012

@bambicka wau, to je krasne

bambicka
7. dec 2012

@abriela dakujem

sirael
8. dec 2012

Zienky, prosim Vas o radu 🙂 Ako robite tie kontury okolo obrazka? Ja malujem stetcom a ciernou farbou, ale po oprani kazdej veci sa mi vzdy cast obrysov vyperie ☹ Neviete, co robim zle?

rainee
8. dec 2012

@sirael toto by aj mna zaujimalo ako to zafixovat aby sa farba ani obrysy nevypali 😕 zatial som necitala celu temu, ale rada by som tiez nieco vyskusala namalovat. tiez ma zaujima cim najlepsie spravit tie obrysy, idealne by bolo tenkou fixkou ale aby sa to nerozmazalo 😕

sirael
8. dec 2012

@rainee Ja som sem napriklad dala moj prvy vytvor - snehuliakov pre malu - odvtedy to tricko bolo prane asi 4x, ale teda je uz velmi skarede, sa mi to nejak vypralo ☹ A zehlila som to asi 7 minut ☹ Ostatne sa mi nevyprali, ale obrysy na kazdom obrazku ☹ A mam aj fixku tenku na textil a teda s tou mi to vobec nejde, ta nie je taka krasna cierna, je asi privelmi tenka, lebo to ani nevyzera pekne ☹