icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

alama
14. dec 2012

@mimave OK, dohodnuté, vezmem ich všetky, budem mať pod stromček 😀 A dakujem, aj tie štetce by som zobrala. Tak mi prosím do správy pošlite celú sumu aj s poštovným a číslo účtu. 🙂

bambicka
14. dec 2012

@lenadka kedze nezijem na sk ale v sev. irsku tak vsetko nakupujem na ebay alebo amazon ...tu je link http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000TKFKBU/r... ale asi ti nepomoze, neviem ci dodavaju aj na sk a kolko by to stalo...toto je sada 12 pier...lahucko sa s nimi pracuje...stetcom mi to vobec nejde, hlavne detaily vyzerali hrozne

lussy23
14. dec 2012

@lenadka krásne
@cassidy krásny

lenadka
14. dec 2012

@bambicka no nevadí, skúsim pozrieť aj u nás v e-shopoch nejakých z kreatív. potrebami, aspoň viem čo hľadať 😉

bambicka
14. dec 2012

mna by skor zaujimal tento hrot, na kontury ako stvoreny... http://www.ateliermf.sk/modules.php?name=eShop&...
@lenadka

kucminka
15. dec 2012

ďaľšia hviezda z Monster High 😉

lussy23
15. dec 2012

@kucminka úžasná

kucminka
15. dec 2012

@lussy23 ďakujem. 😉

cassidy
15. dec 2012

@kucminka poriadna piplacka...hlavne za tu sitkovanu suknicku mas moj obdiv🙂 namet ma az tak neoslovuje, ale prevedenie super🙂

kucminka
15. dec 2012

@cassidy ďakujem,táto bola ešte celkom v pohode,tá druhá bola asi horšia.Mne to tiež nič nehovorí,ale musím sa prispôsobiť deťom,čo teraz frčí,a toto je asi číslo jeden. 🙂

kucminka
16. dec 2012

pre môjho synovca 😉

abriela
17. dec 2012

@kucminka tak ty si sa rozbehla. Ale tvoja tvorba je krasna a inspirujuca

kucminka
17. dec 2012

@abriela ďakujem veľmi pekne,teraz chcejú všetci namaľovať k Vianociam,ale nestíham.Ale veľmi ma to baví.

lussy23
17. dec 2012

@kucminka krásne

miska22200
17. dec 2012

ja som namalovala malej tuto mačičku,išlo tam dost bielej farby,tienovala som trochou sivej....značka marabu...len ta biela je dost husta a dnes som jej to obliekla a je to praska ☹ mate skusenosti s bielou marabu,riedite ju?

miska22200
17. dec 2012

aha obrazok ešte 🙂

tatolu
18. dec 2012

@miska22200 jáj aká krásna cica 😵 😵 😵 😵 😵

kucminka
18. dec 2012

ďalší z výtvorov 😉

abriela
18. dec 2012

@miska22200 ja mam taku na pyzamku 😉
@kucminka to si pisla len tak rukou, ci okreslila? Jednoduchy a krasny napad napr. na vianocny darcek.

kucminka
18. dec 2012

@abriela pozerala som si nejaké šablony na písmo na nete.To aj je vianočný darček,chcela to neter pre moju sestru a švagra,tak hádam poteší 😉

kucminka
18. dec 2012

to chcela kamarátka pre syna,že on na týchto postavičkách frčí,mne to ale nič nehovorí 😉

abriela
18. dec 2012

@kucminka dakujem, uz viem co dam bratovi a svagrinke na vianoce. Som ti velmi povdacna 😉

kucminka
18. dec 2012

@abriela neni zač,maľovať si to budeš aj tak sama 😉 to len neter vymyslela na poslednú chvíľu,že aby som jej to namaľovala,a toho Simpsona,má zasa pre brata.Tak hádam sa potešia.

abriela
18. dec 2012

@kucminka planujem to spravit,len na jednoduche tricko, ale viem, ze svagrinka bude nadsena. Tvoja neter ma skvelu tetu 😉

kucminka
18. dec 2012

@abriela no veď ona to vie,som jej krstná mama 😉 aj ona si kúpila len také tenké tričká,ale maľovanie na to nebolo bohvie čo,boli strašne tenučké.Tak nech sa ti darí. 🙂

mima1311
18. dec 2012

Tak tu je moje dielko 🙂
@kucminka vidim ze nieco podobne si tvorila 😵
@abriela ja idem tiez robit pre sestru a pre svagra a chcem aj krstnej a krstnemu nieco vytvorit na tricko 🙂 ...tak sa potom pochval 😵

kucminka
19. dec 2012

@mima1311 krásne,určite sa potešia 😉

mima1311
19. dec 2012

@kucminka dakujem , dufam 😉 🙂

lussy23
19. dec 2012

@miska22200 jje krásna
@mima1311 krásnučké, milé
@kucminka krásne

anett9
19. dec 2012

dnes 5 hodinová odstávka elektriny,ani piecť sa nedalo...tak jeden rýchly pony len tak voľnou rukou odkreslený z časáku pre moju Vanes..však si zaslúži za tých 23 jednotiek,čo dostala od začiatku šk.roka 😀