Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte, chcem si objednat moju prvu sadu a neviem ktoru maju tam tu znacku nerchau ale viac druhou ktora je lepsia? ta india alebo agua, resp.aky je tam rozdiel...a cenovo 8,56 sada nasli ste aj lacnejsie ? dakujem 🙂
aha...dakujem
@lenadka Ja tiez obrysy robim stetcom, ale teda obycajnym a farbou, ale nikdy sa mi to nepodari takto, ako vam, co tu pozeram na tie obrazky. Ja to mam take kostrbate a skarede a vy baby mate tie linky take krasne, rovne 🙂 A kde si kupila ten stetec na gelove nechty prosim ta? 🙂 Mozno s tym by to islo lepsie......🙂
baby maliarky🙂 idem sem hodit foto mojich farieb ktore mam doma, kedze s malovanim kocim, pretoze sa stahujeme velmi daleko a nie je mozne si farby zobrat zo sebou, tak ich ponukam na predaj, idem vam hodit aj podrobny popis kde toho kolko je a za kolko korun by to bolo. bolo by super ak by ste to niektora nahodou chcela vsetko, v tom pripade dam ako darcek este aj ten uzulinky stetec na kontury, stal skoro tri eura, takze ziadny smejd 😉
mam tam aj fixu na textil, farby aj javana a aj nerchau, podrobne opisem.
takze: javana: farba CHERRY50ml flaska je skoro plna, len som ju nacla na skusku : cena 2.20
farba BRAUN 50ml flaska, viac ako tristvrte flasky je plnej , cena 1.80eur
farba GOLD YELLOW50ml flaska, je tam tak polka farby, cena 0.80eur
farba: BIELA 50ml flaska, je tam viac ako tristvrte farby, cana 1.80eur
nerchau: farba pink, 59ml flaska, farba je este nepouzivana nova, cena 2.50eur
farba GREY , 59ml flaska, je tam polovica farby, mozno viac, cena 1.50eur
farba PEARL SILVER 59ml flaska , farba je skoro plna, cena 2 eura
farba: ORANGE 59ml flaska , je tam viac ako tristvrte farby, cena 1.80eur
farba BLACK 59ml flaska , je tam stvrt flasky farby , cena 0.50eur
farba GOLD 59ml flaska , je skoro plna, cena 2eura
male farby su tiez nerchau, su to tie startovacie sady, flaska ma 20ml, tieto farby by som rada predala spolu za 5eur, su tam tieto farby: tmavo modra, otromodra- tuquoise, bledunko modra, tmavo zelena a svetlozelena, fialova, ruzova, zbytok hnedej a cervenej, tmavoruzova.
fixu na textil ak mate zaujem tak za 0.90eur
@alama ahoj tak spolu mi to vyslo ze 21.9eur, ak by si to chcela vsetko zobrat tak ti dam zadarmo k tomu aj tu fixu aj ten stetec na obrysy, mozem ti poslat aj moje stetce co s nimi robim nech si nemusis kupovat na zaciatok, vyskusas mozno sa ti budu hodit tieto moje, mne sa s nimi robi dobre, tiez by som ich teda prihodila k tomu ak budes mat zaujem. mne je to luto, no musim sa ich zbavit lebo si ich nemozem nijako zobrat zo sebou, ani poslat, tak mi to je aj skoda, lebo som vela tych farieb nakupovala nedavno..

@sirael krásne