Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@kucminka a s lesklými nemáš skúsenosť? Našla som na nete metalické Marabu...také s kovovým leskom,tie by som chcela skúsiť. Ja má trblietavú striebornú a zlatú Nerchau...a jedna,čo dlho maľuje mi poradila,že zmiešava rôzne farby so striebornou trblietavou a má farebné trblietavé.Skúsila som minule do ružovej dať trošku striebornej,celkom to bolo zaujímavé
@anett9 tie metalické som nechcela,chcela som nejaké s trblietkami vo farbe,ty máš na tom obrázku tuším takú,alebo to je zlatá farba?Ja mám tiež Nerchau ale len striebornú,samotná je pekná,ale keby som to chcela naniesť na nejakú farbu,alebo zmieša´t,už to nieje také pekné trblietavé.
ahojte,tiež mám zálubu v malovaní na textil 🙂 chcela by som vyskušat farby marabu glitter,su to take trblietave farby.nemate niektora snimi skusenosti,či sa nevyperu a kde by sa dali objednat? použivam len metalicke alebo zmiešam metalicku bielu s obyčajnou farbou a vznikne mi pekna metalicka napr.ružova,tiež som primiešavala do obyčajnej trblietky,ale tie mi vynikli len na čiernej.
ahojte dievcata...pouziva niektora z vas marabu farby?
už som sa raz pytala ale nikto mi neodpovedal ☹ ☹ ☹ biela nmarabu mi praska ☹ stava sa to niektorej,mam ju riedit? ale zas kebye ju riedim presvita 😕 poradi mi niekto?
ahojte dievcata.este som nikdy nemalovala na textil,ale chcem to skusit!nemam doma nic k tomu a chcem si tie potreby zadovazit 🙂 ..
prosim poradte,co vsetko budem potrebovat,ake farby,aky stetec, a to ostatne..
este by ma zaujimalo na com tie tricka natahujete ked po nich stetcom malujete.... 😉 Dakujem...
@miska22200 nepouzivam marabu, nemam vela skusenosti, ale precitala som celu temu a farby sa riedia.
@lemge nechcem byt zla, ale skus precitat temu 😉 .
@lemge ja mam tiež malo skusenosti ale snad ti moje rady postačia 😉 kup si štetce rôzne hrubky a hlavne ten velmi tenučky na konturu je dobry 😉 kup si aj fixku na konturu,najlepšie hrubku 1 mm a farby zaležia od teba v akej cene chceš,su rôzne značky,chvalia marabu farbu...ja tričko nenatahujem dam si do vnutra nejaku podložku,foliu alebo hrubši papier a tak malujem...obrazky prekreslujem tak že si priložim na monitor počitača 😉 😅 snad som pomohla kludne sa pytaj 😉
@miska22200 dakujem si mila...,a tu fixku -to je ta co sa vyperie?ako sa vola?
@lemge ja som na tejto stranke nakupila gelove pero čierne a fantom fixa na textil-najdeš to pod pomôckami...to gelove pero mi poradila jedna mamička ktora maluje fakt nadherne a predava tu aj v schope svoje vyrobky...na to gelove pero nedam dopustit 😉 je fakt super...tu miznucu fixu sice už mam doma ale som ju ešte neskušala
@abriela dakujem no asi musim skusit preriedit...hm...len ine farby som neriedila nikdy a su ok,len tato biela mi praska ☹

@bambicka ja som este neprala, takze skusenosti nemam, ale co som tu citala, tak farba praska aj je nanesenych viac vrstiev. Ci je to tak - to potvdi asi niekto skusenejsi ako ja. 😉