icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

bambicka
13. jan 2013

@kucminka vsimla som si na fb, ze toto tricko predavas aj s vysackou...trochu ma to prekvapilo, kedze som si myslela, ze oblecenie treba najskor oprat aby sa farby lepsie nanasali a dobre drzali...aspon tak som sa vsade docitala

dadika1114
14. jan 2013

@bambicka Dakujem 🙂) ja som z dediny a do mesta idem maalicko ... maju tu ceruzku aj na tej stranke vytvarne potreby? mozes mi na nu prosim ta poslat link nech neobjednam nejaku inu? 😖 😀
@abriela Dakujem moc 🙂)))))))) hned ako si rozmyslim co vsetko chcem kupit a co potrebujem pustim sa dotoho 🙂 uz sa neviem dockat 🙂) vsetky babenky tu maju krasne dielka a aj ty 🙂 vobec niesi zaciatocnyk by som povedala 🙂

maggie37
14. jan 2013

Dievčatá, predávam nepoužívané a malo používane farby na textil Nerchau. z 30 a 50% zľavou z povodnej ceny. ak niekto má náhodou záujem, napíšte mi IP. Mne to maľovanie nejde a tie farby tu zbytočne stoja..

bambicka
14. jan 2013

@dadika1114 ja zase nezijem na slovensku 🙂 ...ale skusila som sa pozriet na tu stranku kde si kupovala farby a tam som ju nenasla...ale tu ju maju http://www.magichobby.sk/javana-ceruzka-na-text... ...ale ako pisu dievcata, oni si obrazok vytlacia, prilozia pod latku a kreslia...mozes skusit aj tak...

abriela
14. jan 2013

@bambicka tak idem vyskusat tvoje vodove duhovanie 😉

bambicka
14. jan 2013

@abriela prijemnu zabavu 🙂 ...aby sa tie farby dobre rozpyjali musia byt velmi riedke...je to skor zafarbena voda

abriela
14. jan 2013

@bambicka dakujem za radu. Ja som namocila tricko, cakam nech je take vlhke nie uplne mokre a idem na to

bambicka
14. jan 2013

nieco jednoduche ale mile 🙂

kucminka
14. jan 2013

@bambicka ja to neperiem,kreslím to na čisté nové tričenká.

kucminka
14. jan 2013

@abriela teším sa na foto,ak sa podarí 😉

dadika1114
15. jan 2013

@abriela prosim ta co si mi poslala tu stranku na tu konturu ...idem si ju akurat kupit ...chcem aj tu bielu aj ciernu ... ale neviem ci su tie farby obe v baleni,alebo len jedna :D lebo je to tam tak divno napisane ...ze nieje konkretna farba napisala,ale ani to ze su obe naraz za tu cenu ...prosim ta neporadis mi? a este som chcela...to sa kresli priamo z tej flasticky? nemusim to riedit?

dadika1114
15. jan 2013

Babenky ...pytam sa vseobene .... Oplatia sa mi tieto farby nie? jedna mamicka ich tu predava...niektore su otvorene a su na svetly textil ... je to dobra znacka? pridavam link https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-detske/o5jb... pisala som jej ze mam o ne zaujem...ale pre istotu sa to pytam aj vas skusenejsich 🙂))))))

abriela
15. jan 2013

@dadika1114 myslim si, ze je to sada - biela aj cierna. Ak by nebola, tak si pri objednavke vyberas o aku farbu mas zaujem.
Inak idem to objednat asi aj ja. S konturkami kreslis tak, ze das dole len ten vrchnacik a cez zobacik tahas ciaru. Sice ja to tak este neskusala, len s farbami na sklo, lebo zo zaciatku mi farba nechcela tiect, tak som ju otvorila a tahala stetcom.
Ten link na koni - neviem ci je vyhodny, kedze 7 novych farieb (12ml) rovnakej znacky mas na tej stranke za 6,5e a ona predava 14 za 16,76€.

dadika1114
15. jan 2013

@abriela ja este nemam farby ziadne 🙂 estelen si spisujem ze co kupim 🙂)) preto sa pytam ci sa mi oplati kupit tieto z konika alebo nove 🙂

abriela
15. jan 2013

@dadika1114 ja mam tu sadu z tej stranky kde je konturka. U nas je aj obchod a aj ked bola na nete uvedena, nemali ju, takze konturku mam inu. Kupila som len jednu sadu, nieje tam ta siva farba - su to asi trbiletky a na zaciatok to staci. Uvidis ako ta to chyti a potom kupis vacsie balenie a viac farieb. Mne sa zatial najviac mina biela farba.

bambicka
15. jan 2013

V krajine kde sa piesok lial a kde sa sypal vodopád, bývala včielka nezbedná, ten, kto ju poznal mal ju rád 🙂

kucminka
15. jan 2013

@bambicka krásne 😉

bambicka
15. jan 2013

@kucminka dakujem 🙂

abriela
15. jan 2013

@bambicka wau, uzasne

bambicka
15. jan 2013

@abriela dakujem...uvidim, ako to bude vyzerat tak po tyzdni nosenia, kedze moja rocna slecna travi este vela casu na kolenach...bude to skuska odolnosti pre farby 😀

abriela
15. jan 2013

@bambicka To poznam. Krsna ma 1,3 roka. Malovala si uz napr. na flanel, alebo nejaku chlpatejsiu latku - neviem si spomenut na nazov 🙂 🤐

bambicka
15. jan 2013

@abriela este nie, ale stale skusam nieco nove...aj teraz...k tym rifliam bude este tricko s majou a vilkom...a to tricko je s potlacou (zatial som vzdy malovala len na jednofarebne)...tak mi cez postavicky presvitaju male kvietky 😠 😀

dadika1114
16. jan 2013

baby ...este sa chcem opytat ... ak kreslite obrazok na biele tricko a je v obrazku aj biela farba tak aj to natrete este bielou? 😀 a tie farby sa vlastne vpiju do toho tricka? alebo ked prejdem po obrazku maaju byt citit? a este jedna otaaaaazka ..niekde som citala ze ked sa tie farby trosku zriedia s vodou tak lepsie vpijaju? a musim riedit? dakujem 😀

bambicka
16. jan 2013

@dadika1114 budem pisat iba na zaklade mojich skusenosti...mam farby marabu a tie riedim troskou vody potom lepsie preniknu do latky..ale myslim, ze nerchau su redsie a netreba ich riedit (ale s tymi skusenosti nemam)...farby musia preniknut do latky, ak zostanu iba na povrchu tak mi potom popraskali (ked sa tricko natiahlo alebo pralo)...cize ja farbu dokladne nanesiem do latky...a bielu farbu nanasam aj na biele tricko

abriela
16. jan 2013

Dnes som kupila gelove pero - tak som zvedava ako to s nim pojde. Aj ked je tenulinke.

@dadika1114 ja mam farby artemiss a trosku macam stetec do vody. Lepsie sa farba natiera a presiakne az cez tricko, cize nezabudni podlozit. Biele tricko, tiez malujem bielou.

cassidy
16. jan 2013

@dadika1114 sposob, akym budes malovat, je len na tebe - ci budes riedi viac, alebo menej, ci budes malovat bielu na bielu, alebo nie...ako sa tebe paci, ako sa ti lepsie robi...urcite na vsetko prides v priebehu malovania. kazda z nas tu mame svoje skusenosti a svoj styl. nemalujeme ziadne standardizovane sablony, je to tvoriva praca a nie su v nej pravidla🙂

moje najnovsie dielko:

lussy23
16. jan 2013

@cassidy krásnučké
@bambicka krásne

máte skusenosti s fixkou na textil? kreslila som s ňou obrysy na tričko ,ale rozmázavali sa m i čiary

lussy23
16. jan 2013

@anett9 nádhera
@kucminka nádherné neskutočné nádherné. to ani to najznačkovejšie a najdrahšie tričko na svete sa tomuto krásou nevyrovnáí

kucminka
16. jan 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

kucminka
16. jan 2013

teraz Máša asi frčí všade 😉