Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@cassidy Dakujem,no ved skusim a uvidime 🙂)) najskor nakreslim nieco na starsie bodinka nech nelutujem keby pokaslem nove :D
@gooobi
@yanka86
@yanka86
@bambicka jeeeeeeeeeeee baby krasne vytvorceky 🙂))) ja cakam stale na farby ...mali by prist uz v pondelok.Ale dnes ako som bola v meste som behla do papiernictva a mali tam tie iste farby ako som si objednala ..ale nie vsetky len par kusov ..tak som si zobrala ruzovu a ciernu fixu ...vysledok ? :( som sklamana lebo ta fixka je na tom taka hruba a trochu sa rozpila ruzova sa mi na jednej strane rozpila az za obrazok :( na jednej strane mi to nepreslo lebo tam som nanasala farbu opatrnejsie tak to nepreslo...ale ani ta farba nieje taka krasna ako mate vy :( uz sa na tie farby ani tolko netesim :(((( co to mam skusit este raz natriet?
@dadika1114 skús robiť obrysy len štetcom,najlepší je 0 Nerchau,o fixke som počule,že neni moc dobrá.
@kucminka asi si ho aj kupim...zatial som si kupila stetec len taky za 35 centov..ale opadava ..v pondelok mi ma prist konturka tak to skusim s nou prejst po tom ... a ta konturka zabrani tomu aby tie ostatne farby pretekali? uz som sa to tu pytalaale nedostala som odpoveda na to
@dadika1114 neviem ti povedať,ja maľujem len farbami,aj kontúry robím len štetcom tenulinkým,tou 0 a nepreteká mi nič.
@dadika1114 moj prvy pokus dopadol tiez sklamanim, hlavne po vyprati ale nevzdala som to a teraz to uz ide 😉 ...prides na to, len sa nenechaj hned odradit... ja tiez nepouzivam fixku...dievcata tu pisali, ze sa rozpija, je hruba a vypiera sa...tak som skusila stetcom ale mne to neslo, bolo to take nepekne, roztrasene 😖 a potom som nasla gelove pero na textil a s tym som velmi spokojna...
@bambicka gelove pero? to som este ani nepocula 🙂)) no teda asi by som mala skusit to... a objednavas si ho alebo sa da zohnat aj v papiernictve?
@dadika1114 ja som pred par mesiacmi ani nevedela, ze sa da malovat na textil 😀 http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop...
@bambicka dakujem 🙂))
@dadika1114 ja pouzivam fixu z papiernictva. Snazim sa netlacit nou a drzat tak kolko, aby nekreslila hrube ciary. Koniec dokonca pristrihujem. Ked obr. prejdem farbami, prekryje trosku aj fixu cize nieje potom taka vyrazna.
Gelove pero som kupila vo vytvarnych potrebach - vobec na nom nieje napisane, ze je na textil, ale predavacka mna aj kolegu presvedcila, ze sa da pouzivat na textil, ze jej to prisla povedat zakaznicka. Tak som zvedava.
Pero mam taketo. http://www.reuels.com/reuels/Sakura-Gelly-Roll-...
@bambicka
@dadika1114 ja som este ani fixu neskusala,,viem ze vela malo s tym problemy,,skus robit farbou,tie su istejsie a nejaky tenky stetec ,,na kontury..alebo ja pouzivam linku na oci staru🙂
inak kontury sa daju robit aj pomocou kovoveho hrotu... ale zatial som sa nestretla s niekym, kto by to pouzival...ale mna by to celkom zaujimalo http://www.vytvarnepotreby.sk/page.asp?article=11

@cassidy @kucminka krasne 😉
@lussy23 ja pouzivam fixu na textil na obrysy. Obkreslim, potom malujem farbami. S rozpijanim problem menam, skor s otupovanim hrotu - stale ho pristrihavam 😀