icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

kucminka
29. jan 2013

@janelillith no to je super,potom mi daj vedieť,koľko ti pošlem na účet.A za akú dobu to príde?

janelillith
29. jan 2013

@kucminka cakam na udaje k platbe - potvrdenie...takze dam potom vediet 😉

abriela
29. jan 2013

@bambicka tiez sa mi to stava, a len pozeram ako to dokazem. Ak by si to pisala rucne, urcite sa to nestane 😉

lussy23
29. jan 2013

@dejzy nádherné
@bambicka nádherné
@dadika1114 krásne

joj kiež by som aj ja vedela také tenké kontúry.

tá ceruzka je hrozne drahá, radšej budem tenkým štetcom alebo fixkou.

kucminka
29. jan 2013

@bambicka akým perom robíš tie kontúry?

bambicka
29. jan 2013

@kucminka http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop... ...uz som tu ale niekedy pisala, ze sa s nim pracuje sice jednoducho a rychlo ale je to gel...ten ti neprenikne do latky, skor zostava na povrchu a preto nema taku kryciu schopnost ako farba...ale pre mna ma viac vyhod ako nevyhod 🙂

kucminka
29. jan 2013

@bambicka aha,áno,už si to písala.No škoda,že na každej stránke majú niečo,už som si teraz toho poobjednávala dosť,keby to poštovné nebolo také drahé.Ale niekedy ho aj ja vyskúšam.

janelillith
29. jan 2013

@kucminka biela ceruzka : objednane, zaplatene... pride to na dalsi tyzden... napisem ti potom vsetko do spravy 🙂 az to budem mat doma 😉

dadika1114
29. jan 2013

@lussy23 ved to ta ceruzka je draha :(((( ja ju zhanam po celom meste a nikde nemaju...a z netu kvoli jednej ceruyke platit postovne :( .... ale chcem ju skusit dat objednat v inom meste tam viem ze mavaju prkotinky a za ozaj celkom pekne ceny ... ak by ju tam mali za dobru cenu zoberiem aj tebe? poslala by som to potom obycajne a to je rozdiel ako platit to cez obchod...takto by to vyslo 0,60 centov posta 🙂

kucminka
29. jan 2013

@janelillith o.k.teším sa a ďakujem.

dadika1114
30. jan 2013

A konecne som skusila aj tie glitriky lepsie 🙂 len sa mi trosku otcalila mimo kontura ked som posuvala papier co bol v strede :( ale nieje to nastastie moc vidno 🙂 som zvedava co mi na neho sestra povie 🙂 je v rakusku pride az o tyzden

dejzy
30. jan 2013

@dadika1114 myslim,že sestra bude nadšena,je krásne 😉

dadika1114
30. jan 2013

@dejzy Dakujem 🙂 no ved snad bude 🙂)

bambicka
30. jan 2013

@dadika1114 tiez mam tento kvet stiahnuty v pc, ze mozno ho niekedy nakreslim...si ma predbehla 🙂

dadika1114
30. jan 2013

@bambicka :DD dobree chichi ale aj tak nebudu rovnake ..pretoze mne sa trasu ruky :DDDD ty mas krasne ciary🙂

cassidy
31. jan 2013

pre tu moju, k prvym narodeninam🙂

janelillith
31. jan 2013

@cassidy velmi pekne malby 🙂 myslim cely album 😀

kucminka
31. jan 2013

@cassidy pekný obrázok 😉 vidím,že kupuješ tričenká v HaM,koľko tam vyjdú?

cassidy
31. jan 2013

@janelillith dakujem🙂 @kucmicka mali tam taku akciu (mozno este maju) ze 1+1 za 9,9 ...co neni az tak malo podla mna. vacsinou kupujem tricka tu na MK v bazari. nenosene do 2e sa da najst uplne v pohode🙂

kucminka
31. jan 2013

niečo pre Nelku 😉

dadika1114
31. jan 2013

@cassidy to je naaaaaaaaaaaaaaadherne 🙂
@kucminka krasnuckeee 🙂 aj ja chcem spravit nieco na rifliky ale bojim sa ze tie farby vobec nevyniknu 😒 a ako si tam obkreslila obrazok? aj to by ma zaujimalo🙂

yanka86
31. jan 2013

@dejzy dakujem pekne,,,aj to kus trvalo🙂

kucminka
31. jan 2013

@dadika1114 no snažila som sa to voľnou rukou,ale objednali sme si ceruzku na tmavý textil 😉

lussy23
31. jan 2013

@dadika1114 jej to je od vás milé. už vopred ďakujem a tričko je krásne
@kucminka krásne
@cassidy krásne

lilyen2011
1. feb 2013

pre môjho špunta 🙂

lilyen2011
1. feb 2013

pomalé prípravy do škôlky, myslím, že mu nebudú miznúť, resp. učiteľky budú mať aspoň pomôcku ktoré komu patria 🙂

bambicka
1. feb 2013

nieco pre mna 🙂

iplusr
1. feb 2013

ahojte maliarky. potrebujem rady. toto je moj prvy pokus. malovala som farbami nerchau na stare tricko. kontury som robila fixou na textil, ale stale mi latka spod fixy 'utekala', tak je kontura trochu chlpata. tricko som mala natiahnute na kartone a pistipcovane. je to tym, ze som velmi tlacila?
moze to byt aj starym trickom - asi sa lepsie maluje na nove tricko s vyssou gramazou ako na stare vytahane.
chcela by som vyskusat to gelove pero,ktore tu bolo spominane - je lepsie ako fixka?
mozno by som zvadla aj kontury stetcom, len mam doma take obycajne stetce z papiernictva - ake stetce pouzivate na malovanie a na kontury?
dakujem za vsetky rady

kucminka
1. feb 2013

@iplusr myslím že na prvý pokus to máš veľmi pekné 😉 ja robím kontúry len štetcom,mám štetec od Nerchau 0,a celkom dobre sa s ním maľuje.Ja tričenká nenaťahujem,ani neštipcujem,potom tam mám otlačené štipce.

bambicka
1. feb 2013

@iplusr na prvy pokus velmi dobre...ja pouzivam gelove pero a som s nim spokojna...nemozem ho porovnat s fixkou, tu som nikdy nemala, kedze tu o nej nikdy nikto nic dobre nenapisal 😉