Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
kočky, prosím vás ako prenášate motív na tričko, lebo ja som skúšala tak klasicky - ako som sa tu niekde dočítala, že fixkou na papier na pečenie a zažehliť žehličkou a objaví sa - teda prenesie, ale akosi mi to nefunguje, tak maľujem "od oka"... a dlhšie mi to trvá...teda, myslím, že keby som si to predkreslila a nejakým spôsobom, by sa mi to podarilo preniesť na tričko, tak by mi to možno trvalo kratšie a bolo by to presnejšie...či?...díky ...😉
@cassidy krasna cica 😉
@ivett1 nie fixka...ale transferova ceruzka, preto ti to neslo....
@kucminka mohla by si to prosim pofotit ako to prekresluješ? mne to nejde ? na aky papier davaš obrazok?
@demonche tiež som si objednala farby z tej stránky kreatívne štúdio,vyšlo to tam najlacnejšie,zobrala som si tie dve sady a bielu a čiernu,tá čierna bola síce pod farbami na svetlý textil ale je to tá istá čierna ako aj na tmavý podľa toho koncového čísla 706,pozerala som to na stránke výtvarné potreby kde majú vzorkovník 🙂ozaj tam majú dobré ceny
@kookaij no mne tie farby už prišli, len nejako mi nepribalili čiernu a aj som im tam písala, ale sa mi zatim neozvali ☹ ako aj kebyže sa neozvú, tak odtial asi budem objednávať, lebo fakt je rozdiel dať za farbu na ich stránke 2,30 eur a v obchode som si tú čiernu, kt. mi neprišla musela (chcela som dokončiť obrázok) kúpiť za 3,10 eur.. total tá istá.. a to je ako fakt sila.. ten obchod je fakt drahý, ale čo ked iný taký v mojom okolí nie je 😠
@janelillith prosím o info, robíš kontúry s gelovým perom, či s čiernou farbou a 00 štetcom?
@janelillith krááása 😉
@miska22200 normálne si trebárs akýkoľvek obrázok vytlač na kancelársky papier,obtiahni si ho,prilož tou obkreslenou stranou na látku a prežehli papier,pekne sa ti to otlačí.Možno nemáš dobrú ceruzku.
@demonche cierna farba a stetec 0 🙂
@kika050 krásne
@milagros13 nádherné, tie vlásky sú úžasné
@janelillith krásne obrázy. Toto teraz letí u malých dievčat?
@cassidy krásne
@lussy23 tak tak....8 az 10 rocne su poblaznene 😀
@janelillith dakujem za info..snad aj mne sa raz podari mat take pekne kontury,ako ty 🙂
@janelillith mh... tak transferova ceruzka ... díky za radu🙂 ... aj mňa ešte čakajú monsterky ... a ešte nejaký transformer a gormit ... 😀
Ahojte potrebujem poradit.
Neviem prečo,ale nedari sa mi ked vymalujem šablonu dat otisk na tna tričko. Čitala som tu obkreslit na pečenie papier to som spravila aj žehličkov vyžehlila,ale velmi málo to vidno☹ Neviem mate nejaku špecialnu fixku,farbu na čierne kontury teda na obkreslenie aby to bolo vidno na tričku. Ďakujem Vám za odpoved a rady.
@kookaij no mne sa stale nevyjadrili k tej reklamacii ☹ budem tam musiet asi napisat aj normal mail,lebo som im
pisala iba cez poznamku k objednavke,ale tam ziadna odpoved.. ja mam uz svoju prvotinu za sebou,zajtra odfotim 🙂 a mam rozrobene zumba tricko pre seba,som myslela,ze ho dnes dokoncim,ale nebolo casu ☹ snad cez vikend...je to fakt ako droga,baby tu mali pravdu 🙂

@demonche na papier si zrkadlovo nakresli,alebo obkresli vzor a prilož na textil a prežehli,biela linka mi ostala na textile pekne vidieť.