Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@xlea Ďakujem, no namakala som sa, bolo to asi 6 večerou a dnes cez deň som si povedala že už to musím dokončiť 😝. Ale mala som také chvíľky ked som si myslela že to tričko zahodim. Namiesanie presných odtienov mi dlho trvalo, lebo mám len základné farby, modrú, žltú, červenú, zelenú, bielu, čiernu a ešte fialovu lebo tu sa mi nedarilo pekne namiesat.
@vitacalcin áno fixkou na textil, u nás predávajú len jeden druh, hrúbka je o niečo väčšie ako klasické fixky, je na nej napísané centropen. Dá sa kúpiť bežne v papiernictvách.
Zienky co sa stane ked na svetly podklad budem malovat farbami na tmavy textil?? 😎
@ivett1 inak to je zaujímavé lebo ja som bola v poluse v pantha rhei tiež niekedy v tom čase a pýtala som sa predavačky či dostávajú farby tejto značky a povedala že nie. ešte som si prešla celý regál a nemali tam nič, len na hodváb a to som pre istotu nekúpila, lebo som si nebola istá ako to bude chytať na bavlnu.
@sashie žeby som si pomýlila značky? ... dnes alebo zajtra tam idem (do Dráčika...) a kedˇsa tam nebudem dlho motať medzi hračkami (potrebujem nejaký darček pre malú slečnu), tak vbehnem aj do panta rhei ... zdalo sa mi, že mali sprej na textil a ešte potrebujem tú glitrovú farbu ... a zišla by sa aj tá čierna a biela (ak by mali, tak beriem, aj keď to nebude nerchau, ale marabu alebo artdeco ... len, aby vôbec mali ...)
@ivett1 iné značky tam mali, ale ja som začiatočník a veľmi sa v tých značkách nevyznám, len čo som pozerala po nete, tak chvália nerchau, že je to kvalitná farba, tak som chcela tú konkrétne. a čo som pozerala tie ostatné, tak mali na sklo, hodváb a pod. a nevedela som či môžem kúpiť aj také na 100% bavlnu, ako to bude chytať a vyzerať, aká bude trvácnosť. predavačka mi nevedal veľmi poradiť. a nie je to lacná záležitosť, tak som nechcela zbytočne kupovať. ale daj vedieť, či si zohnala bielu a čiernu. pôjdem tam v piatok a kúpim si ak budú mať. minulý týždeň som tam kupovala štetce. ty používaš ploché alebo guľaté? ani to som nevedela aké budú lepšie.
@milagros13 ahoj, prosim ta ake ma meno to zviera? dakujem
@vitacalcin ake zviera?
@bambicka vyzera to skvelo...
Ahojte maminky, ja sa tiez pokusam malovat na textil. Dnes som oprala prvykrat moj prvy vytvor. Tricko som prala obratenen na ruby, ale aj tak na niekolkych miestach farba popraskala. Neviete mi poradit preco?
@milagros13 anglicanka je perfektna🙂
@monika1612 asi moc hruba vrstva. treba zriedit vodou a potom radsej este jednu vstvu ked treba
@cassidy aj ja z nej nemozem...

@drobulo perfisna roboticka 🙂) ako dlho si to prosim ta malovala? 🙂