icon

Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky

ivetuska10
7. apr 2015

Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂

ikuza
9. júl 2015

@demetria
@jaja865
@lowike ako je vasa predstava. Nahradit pri kazdej emocii jeden realny za smajlika? To by znamenalo, ze mame jeden smajlik a dve realne obrazky. Nebude to malo?

zizka
9. júl 2015

@demetria podla mna to nechaj takto - cb

andysh007
9. júl 2015

@ikuza podla mna je toho aj dost vela, a niektore su dost tazko identifikovatelne, resp. su podobne.
Smajlika treba urcite dat, stacia dve realne a smajlik
@demetria jednofarebne

demetria
9. júl 2015

@ikuza
Tiez som za dve realne a smajlika.

egiginka
11. júl 2015

Baby, mam na vas 2 otazky ! 1. K tej mozaike , chcete jednu velku, alebo radsej 3 male???
A k tym kartickam s tvarmi, chcete Slovensky ci Anglicky ?

egiginka
11. júl 2015

@ivetuska10 egiginka@gmail. Com

demetria
11. júl 2015

@egiginka
Za mna slovensky🙂. Aj ja som farby pisala slovensky, anglictina mi ani na um nezisla😀.
A mozaika - asi radsej tri mensie, sudiac podla mojho maleho. Na velku by neudrzal pozornost🙂.

demetria
11. júl 2015

Tak, prva aktivita hotova🙂.
Druha zalaminovana a v stadiu vyroby, mozem ist na dovolenku.🙂

christne24
11. júl 2015

@demetria podla mna cierno-biele staci, a tie nanuky su krasne vyhotovene🙂

lowike
11. júl 2015

@ikuza dve realne a smajlik

@demetria jednofarebne

@egiginka slovensky

lowike
11. júl 2015

@egiginka radšej tri malé 🙂

egiginka
11. júl 2015

Ok tak slovensky a male 🙂))) a na aky papier by ste to dali??? ( makky, tvrdy, plagatovy) A mam to aj za laminovat ?

zizka
12. júl 2015

@egiginka slovensky alebo anglicky mi je jedno, prisposobim sa vacsine, mozaiky radsej 3 male a jednoznacne laminovat, aby to nebola jednorazova zalezitost

lowike
12. júl 2015

@egiginka laminovat istotne a tým pádom to stačí aj na normálny kancelársky podľa mňa

demetria
12. júl 2015

@lowike
Uz su rozmnozene, zalaminovane a narezane🙂. Jednofarebne.
Po dovolenke dorazime geoboardy a hotovo.
@egiginka
Zalaminuj normalny kancelarsky.

christne24
15. júl 2015

Baby, k tejto aktivite
https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
chcete, aby jednotlive geom. tvary z penovej gumy boli tej istej farby, ako na kartickach? Inac mam ine karticky, ako na obrazku, len sa pytam, ci by nahodou nasim detickam nerobilo problem, keby tvary boli inej farby, ako na obrazku...

K tejto aktivite
https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
chcete, aby bodky boli suchy zips? Chcela som to urobit tak, ze bodky vystrihnem, tym by boli dierky hlbsie a gulky by sa neposunuli. Neviem, kolko by vydrzalo, keby som pouzila suchy zips.

lowike
16. júl 2015

@christne24 istotne tej istej farby...

zizka
16. júl 2015

@christne24 tej istej farby. maly ma hru, kde ma priradovat goem. tvary a zasadne vybera len tu farbu, ktora je na obrazku. nepouzije inu, ani ked sa mu prislusna farba minie.

a na lienkach by asi suchy zips naozaj nebol dobry napad 🙂

lowike
16. júl 2015

@christne24 alebo potom všetko len jednej farby - aj všetky predlohy aj všetky tvary

jaja865
16. júl 2015

@christne24 a nebolo by dobre, keby sa tvary a farby zhodovali s predlohami, ale tie predlohy by neboli jednofarebné? Niečo v zmysle ako na obrázku

christne24
16. júl 2015

@jaja865 Ano, ja mam tiez farebne predlohy, len ci mam pouzit viac farieb🙂 ale takto bude asi najlepsie.

natuskaf
19. júl 2015

Takže zajtra smer chata a ručné prace spolu so mnou 😀. Treba zažiť spodnú stranu a nasit, karabinku, sponu, gombík, trukel a babku dedka 😉 a všetko ručne, keďže sa mi stroj pokazil 😠😰. Inak vo vnútri je karton a duté vlákno, nech je to vypuklejsie trošku.

egiginka
19. júl 2015

@jaja865 , to zase robim ja. Ja mam pattern block🙂

egiginka
23. júl 2015

Dievcata, nevieta mi poradit, mam tie mozaiky a som vybrala obrazky, avsak pri nich je aj anglicky nazov, a tym, ze na vsetky blick pattern, na tlacenie, je uzamknute pdf, netusim ako to odstranit, netusite nahodou?

egiginka
23. júl 2015

Takto si kratim noci🙂)), fuuu az mam svalovicu🙂

andysh007
27. júl 2015

Ahojte dievcata, velmi ma to mrzi, ale moje aktivity nestihnem zaslat vcas. Robila som posledne dni dlho do noci aby som to stihla, pretoze dnes odlietame na dovolenku a prideme az tretieho. Rano o siedmej som s tym bezala na postu a zistila som ze maju letny rezim a otvaraju az o 11 tej. Druha posta je az od osmej a to nestiham lebo o 8: 15 mame objednany taxik, ani to uz nemam komu nechat aby to poslat. Velmi sa ospravedlnujem, aktivity poslem hned 4teho, nasledujuci den ako dorazime. Dufam ze mi to prepacite:'(

ikuza
27. júl 2015

@andysh007 mne osobne to nevadi, prijemnu dovcu 😉

lowike
28. júl 2015

@andysh007 príjemnú dovolenku, ani mne to nevadí 🙂

egiginka
30. júl 2015

Ahojte, tiez zial nebudem moct odovzdat na cas, dnes som isla dat laminovat a ze hned poslem? Len, ze vo faxcopy si za to chceli vypytat 90e aj s pracou, co teda nemam a pride mi to vela !!!!, tak som kukala a nasla som na eshopoch 100ks a4 za dobru cenu, len teda mi to musi prist! A potom dat zalaminovat a potom teda az poslat. Alebo poslem dnes a kazda z vas si zalaminuje, no necakala som, ze si budu pytat 1,05 e za A4.... ( vsetci mi tvrdili, ze to je lacne)

christne24
30. júl 2015

@egiginka Manzel tiez radsej kupil laminovacku, ked dozvedel, kolko to bude stat... mne dlhsie trvalo rozstrihat tie karticky, ako som myslela. Ale dnes som balik odoslala🙂