icon

Nová výmena 2 - 3 roky

cicamica1980
29. dec 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂

predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/

ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.

kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂

mimamijami
2. jan 2015

@cicamica1980 Paci sa mi ten navrh ako pisala @lucka.ano s vyrabanim viacerych aktivit aspon dvoch. My tiez uz niektore veci doma mame... ;)

cicamica1980
autor
2. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@lucka.ano nie, lebo potom sa zblaznim pri triedeni.
kazda mamina vyrobi 20 rovnakych aktivit.
to je riziko , ked sa vymeny zucastnujes uz druhy /treti krat - proste niekolko aktivit uz asi doma budes mat. aj mne sa tak stalo☹ takze v tom pripade sa mozes bud zucastnit a akceptovat to, alebo po odhlasovani /ak nebudes pokojna s vyberom vyhernych aktivit/ mozes odstupit.

cicamica1980
autor
2. jan 2015

@mimamijami vid prispevok vyssie.

cicamica1980
autor
2. jan 2015

@lucka.ano odpoved vid vyssie

cicamica1980
autor
2. jan 2015

@katkae1 prosim ta, na co si reagovala touto odpovedou?
"najlepsie 20 ks, uz zo skusenosti pri neparnom pocte sa zle robia napr tvary.. :D "

vies ja tu pisem tolko prispevkov, ze som sa teraz stratila v tom, ze na co si reagovala🙂

cicamica1980
autor
2. jan 2015

@mimamijami @lucka.ano

teraz nechcem, aby ste to pochopili zle, ale ono to triedenie aktivit je riadna "fuska" - teda hlavne z hladiska toho, aby som sa nepomylila. v jednej vymene sa mi totiz stalo /asi 3 maminky mali na mna poziadavku, ze jednu aktivitu daju inu a ze ju mam dat do krabice konkretnej mamine. 2 sa mi podarilo dat spravne, ale tu tretiu - aj ked bola oznacena, asi bola oznacena z opacnej strany, alebo ked sa balik viezol v postovom aute tak sa to poprehadzovalo a nebolo to na vrchu - tak proste tu jednu aktivitu som roztriedila zle/ - a potom ma to aj mrzelo a myslim, ze tie 2 maminy si tie aktivity potom menili postou /naklady/...

predstav si, ze dostanem 20 balikov to je dokopy 400 sackov... a najlepsie sa to triedi, ked proste postupne rad za radom dam do kazdej krabice jeden sacok postupne, ako riesit, co dam do ktorej krabice a do ktorej nedam.

kajka18
2. jan 2015

@cicamica1980 viem co myslis, ja som triedila 4 vymeny a 2 z toho boli nad 20ks a tiez sme vyrabali podla volby mamiciek rozne aktivitky, ale ty chap tiez aj nas, ze di radi vyrobime aktivitky take, co sa nam pacia a hlavne, ktore vyuzijeme pri nasich detickach... 🙂 nechap ma zle a dufam, ze sa ta nedotknem, ale kedze ty nevyrabas ziadnu aktivitu, tak by si to mohla trosku dobehnut v tom triedeni 🙂 vsetko sa da, ak sa chce... ale je to na tebe... 😉

sticza
2. jan 2015

@cicamica1980 akceptujem že sa to zle triedi ale potom nech mamičky trocha zapoja svoje mozgové závity a nech nedávajú tie isté aktivity dookola, hlavne tie zalaminátované

cicamica1980
autor
2. jan 2015

@kajka18 chapem, ale manazujem to tu ja - prosim nechap to zle.

tiez som skor za to, aby sa dali ine aktivity, aby sa neopakovali, ale ono sa tazko tomu vyhnut, hlavne ked je tu nejaka nova maminka, a nezucastnila sa este nijakej inej vymeny.

preto som sa opakovaniu aktivit snazila vyhnut tak, ze som oslovila maminky z mojich 2 vymen a vyradila aktivity, ktore sa vyrabali. ale samozreme, nemozem vylucit to, ze maminky sa zucastnili este dalsich vymien. ak mi poradite ROZUMNY sposob, ako to urobit to, aby ste mali kazda 20 novych aktivit, tak mi dajte vediet - podla mna tazko vymysliet nejaky spsob bez toho, aby sa nejaka maminka citila "urazena". ze sme jej vyradili aktivitu....

takze teraz je to o tom, ze ja som zalozila vymenu /mohol to urobit hocikto, tak, ako som to urobila ja/ - len asi vela maminiek to nechce organizovat. a samozrejme to chcem urobit pre mna co najefektivnejsie co sa tyka napriklad toho triedenia. mne proste z hladiska casu viac vyhovuje , ked zamakam teraz na zaciatku s albumom aktivit - a potom na konci pri triedeni poslem na pol dna manzela s dcerou prec, a potom s dcerou pojdem na postu, ako vyrabat.... a vyrabat aj organizovat uz nebudem, lebo okrem vyroby aj organizovat je naozaj narocne /1x som robila/... toto je proste moja preferencia ak mam na vyber....

a tiez hocikto moze zo skupiny pred zacatim vyroby odstupit. cim nikoho nevyhanam, som rada, ze nas je tolko.

zaroven si myslim, ze nikdy nebudu vsetky maminky spokojne na 100 percent s organizaciou, aktivitami, hocicim - to je bohuzial o kolektive...

no v kazdom pripade chcem navrhnut, ak niekto chce prevziat organizaciu tejto vymeny, kludne. ja odstupim z organizovania a bud odstupim uplne, alebo budem nieco vyrabat a nebudem organizovat.

samozrejme chcem zostat manazerom ja, bo robim to s cielom, ze budeme mat s dcerou nove aktivity, ale ak sa niekto okrem vyroby podujme aj na organizaciu, prepustam miesto

oznacim vas vsetky, aby ste si to precitali

@emica55
@sticza
@luckadominika
@sony2002
@martina05
@lucka.ano
@bibi78
@mimamijami
@christina87
@drahuska11
@zuzickaaak
@katkae1
@mima551
@kajka18
@vepiku
@silvia1101
@gooobi
@petolub
@lucka.ano
@llela

luckadominika
Odpoveď bola odstránená
marcelka932
2. jan 2015

@cicamica1980 ahoj aj ja sa chcem zucastnit mozem este ???

silvia1101
2. jan 2015

@cicamica1980 super, takze ja idem do takejto výmeny po prvý krát, ak nemuím nič navrhovať - ak teda nie je povinnosť, pretože to nestíham hľadať a ani očekovať či sa to už vyrábalo alebo nie, blabla...dakujem, ze to chapete. Budem teda vyrábať a rada, skusim teda, co mi bude navrhnuté. Zajtra idem na pár dní mimo, ale budem sa snažiť zapájať.

vepiku
2. jan 2015

1. zvuky zvierat nahrate na cd a k tomu zalaminovane karticky.....(uvidim kolko zvukov sa mi podari spracovat a najst ;)
2. krajinka z filcu na gombiky 🙂

sony2002
2. jan 2015

Pridavam aj ja navrhy:
1. skadanie motylov - podklad filc A4, k tomu casti na skladanie motyla podla predlohy
2. strom podla rocnych obdobi - podklad filc a z machovej gumy, pripadne filcu na doplenie listy, snehove vlocky, kvety a farebne listy (podla rocnych obdobi)

zuzkalika
2. jan 2015

@cicamica1980 ahoj rada sa pridam ak este mozem.
moje navrhy:
1. skladanie obrazkov na palickach
2. navliekanie koralok podla farby (alebo poctu)
3. chytanie dazdoviek+tvary

cicamica1980
autor
3. jan 2015

@marcelka932 ano, plis daj navrhy

cicamica1980
autor
3. jan 2015

@zuzkalika ok jasne, si vitana

mimamijami
3. jan 2015

@cicamica1980 Ja tiez rozumiem, ze sa to horsie triedi a ze je tych vrecusok velmi vela, kedze nas je tu tolko, no my tiez nad tym stravime vela casu, kedze pre taketo mnozstvo mamiciek sa tomu musime venovat aj niekolko noci... Tiez si myslim, ze sa tu stretavame viacere mamicky, ktore uz vymeny robili a tym vznikla velka sanca, ze uz niektore aktivity budeme mat doma. Odstupit sa da, samozrejme, ale mne napriklad by bolo velmi luto dalsich navrhnutych super aktivitiek. A tiez by som bola nerada, aby si to zobrala nejako v zlom, len sa snazim poukazat na nas uhol pohladu. 🙂

Teraz je vsak otazne, ci je spravne uz do takejto rozbehnutej vymeny vstupovat a menit organizatora, ci to nesposobi nejaky chaos. A takisto by som bola velmi nerada, kedy si sa nezucastnila, ze by si odstupila nielen z postu organizatorky ale aj z celej vymeny...

No a v neposlednom rade je otazne, ci by boli vobec viacere mamicky ochotne vyrabat aktivitky podla zaujmu... Mne to napriklad nevadi, lebo navrhujem aktivity, ktore budem robit pre svojho drobca, takze iba by som vyrobila viac, ale niekomu to mozno nevyhovuje...

No a teraz co s tym?

Tiez oznacim vsetkych, mozno niekto nieco vymysli... 🙂 @emica55 @sticza @luckadominika @sony2002 @martina05 @lucka.ano @bibi78 @christina87 @drahuska11 @zuzickaaak @katkae1 @mima551 @kajka18 @vepiku @silvia1101 @gooobi @petolub @lucka.ano @llela @marcelka932 @zuzkalika

marcelka932
3. jan 2015

@cicamica1980 oki dakujem za prijatie ...akurat nemam k dispozicii internet ale raz do tyzdna sa budem snazit pozriet co je nove ... takze mojou ulohou je teraz pridat 2-3 aktivity.??

kajka18
3. jan 2015

@sony2002 ahoj, prosim ta, mohla by si dat este jeden nejaky navrh? Obidva co si dala uz mame ☹ dakujem 😉

cicamica1980
autor
3. jan 2015
cicamica1980
autor
3. jan 2015

@emica55 @sticza @luckadominika @sony2002 @martina05 @lucka.ano @bibi78 @christina87 @drahuska11 @zuzickaaak @katkae1 @mima551 @kajka18 @vepiku @silvia1101 @gooobi @petolub @lucka.ano @llela @marcelka932 @zuzkalika + @cicamica1980

ja mam mozno jeden napad - ako aspon ciastocne osetrit to, aby sme vylucili aktivity, ktore sa opakuju...
pred hlasovanim by ste mohli kazda v albume aktivit napisat pod fotku, ze tuto aktivitu uz mame. a napriklad, ak napise 5 a viac mamiciek, ze danu aktivitu uz ma, tak poziadame autorku, aby aktivitu vymenila za inu.

co si o tom myslite?

ak mi na toto da aspon 10 z vas LIKE, tak to tak urobime.

je to samozrejme s tym rizikom, ze ak sa to nejakej mamicke nebude pacit, ked jej aktivity "vyradime", tak z vymeny odide☹

kajka18
3. jan 2015

@cicamica1980 je to dobry napad... krok vpred... 🙂

mimamijami
3. jan 2015

@cicamica1980 To si super vymyslela... Myslim, ze to bude ferove... Ved nahradit aktivitu by nemal byt az taky problem... 🙂
a nie som oznacena, tak ma tam prosim pridaj, lebo ja som sama see spravu neposlala a Ty si to asi okopirovala... ;) dakujem

cicamica1980
autor
3. jan 2015

@mimamijami ok

PRETO TREBA KED PISES VSETKYM CEZ ZAVINAC OZNACIT AJ SEBA. AK NIEKTO BUDE CHCIET TIEZ VSETKYM NAPISAT, TAK PROSTE SKOPIRUJE ZOZNAM Z NAJPOSLEDNEJSIEHO PRISPEVKU🙂
TREBA PROSTE PISAT AJ SEBE

@mimamijami @emica55 @sticza @luckadominika @sony2002 @martina05 @lucka.ano @bibi78 @christina87 @drahuska11 @zuzickaaak @katkae1 @mima551 @kajka18 @vepiku @silvia1101 @gooobi @petolub @lucka.ano @llela @marcelka932 @zuzkalika + @cicamica1980

VSETKY MAMINY
AK CHCETE NAPISAT PRISPEVOK A CHCETE, ABY SI HI VSETCI PRECITALI, ZNACTE VSETKYCH - VRATANE SEBA. POTOM KED NIEKTO DALSI BUDE PISAT PRISPEVOK A TIEZ BUDE CHCIET VSETKYCH OZNACIT, IBA SI TO SKOPIRUJE - VRATANE SEBA. TAKTO TO BUDE NAJJEDNODUCHSIE, ABY NAM NIKTO NEVYPADOL.

DAKUJEM

cicamica1980
autor
3. jan 2015
cicamica1980
autor
3. jan 2015

@sticza ak dovolis, tak nedam do aktivit tu vkladacku z vrchnakov.
v tejto vymene uz bola - vid hned uvodny prispevok
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/

dufam, ze ok

sticza
3. jan 2015

@cicamica1980 to by som ani nechcela tam dať, dala som to kvôli tomu keby niekto nemal a chcel by mám navyše z predošlej výmeny ale keďže sa každej vyrába rovnaká aktivita tak je to bezpredmetné

gooobi
3. jan 2015

Ahojte,

1.perlovy material, goralky, drotik
2. priradovanie tvary

cicamica1980
autor
3. jan 2015

taaaaakze
nakolko nikto sa neujal dobrovolne organizovania, budem organizovat ja🙂))

@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980

je nas zatial 21 + 1 /ja/

ESTE BY SA MOHLO PRIDAT PAR MAMICIEK, LEBO JE DOST MOZNE ZE NIEKTO VYPADNE. AK BY STE MOHLI VO SVOJICH SKUPINACH /NAPR. JA SOM VO FEBRUAROVKACH 2013/ SPROPAGOVAT TUTO VYMENU, BOLO BY TO SUPER.DAKUJEM

ALBUM S NAVRHNUTYMI AKTIVITAMI JE TU
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vymena-2-3-roky-79hil9/

pocas mojho pridavania aktivit na hlasovanie sem do albumu moze kazda mamicka napisat do komentu, ze danu aktivitu uz ma z inej vymeny /napiste presne takto: TUTO AKTIVITU UZ MAME/. maximalny pocet takychto komentov od kazdej maminy je 10.
ak bude mat nejaka aktivita na hlasovanie takychto komentov 5 a viac, poziadame mamicku, aby skusila navrhnut inu aktivitu.

ZATIAL NEHLASUJTE PROSIM!!!

iba pozerajte aktivity, ak mate k niecomu otazky, piste komenty pod foto + nezabudnite oznacit dotycnu maminu cez zavinac.