Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@kmotra7 Teeeda toto je krásne🙂 aj pre mna uplne staci tak ako to je🙂 🙂 🙂
ináč fakt krásne všetky veci, neviem sa dočkať kedy ich budem mať doma 😉 musím ešte mesiac vydržať 😀
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
@sliver kedy je teda presný dátum rozposielania?
@malamargaretka predbežne 25.6.
@sliver prototyp este nemam, este dokoncujem aktivitu v inej vymene a cakam na material a hned potom sa do toho pustim. Ale myslim, ze najlepsie budu tie magnety, suchy zips to by sa zachytavalo o seba, a pripinacky by asi nemali dlhu zivotnost, keby to deticky viackrat odpajali 🙂 Len budem musiet spravit tie ponozky dvojite a dat ho dnu, neviem ako inak by sa tam dal pripevnit. A baby nemate skusenost, ktore textilne lepidlo je najlepsie na filc?
@romanovaz ahojky, laminovať nebudem.... laminovačku nemám. Je to z tvrdého papiera, a mne osobne, by to laminovat ani nebolo treba. A tiež ak by som mala 7 obrazkov postavičiek a domčeka všetkým babám vystrihnút zalaminovat a vystrihnút, tak by ma šľak tarfil 🙂 a ak by niekto namietal, že aktivitka nie je až taká prepracovaná a namáhavá tak... divadielko som musela napísať 🙂
no takze budu tieto znacky aut. uz mam aj auta ale nemam vytlacene tak sa mi to sem neda pripojit. fotene je mobilom a pri vecernom svetle v skutocnosti je kvalita ina.
pri autach som sa snazila vyberat take ktore je mozne vidiet aj na nasich cestach plus pozadie som sa snazila volit aby bolo co najmenej rusive takze jednofarebne nie vsade som nasla taky obrazok
znacky by som postrihala a auta nechala na A4, a priradovali by znacky k autickam, pripadne ak mate doma aj auticka mini mozu priradovat ci uz k znackam ci k autam, alebo aj co vonku budu vidiet mozu si doma opakovat alebo vzdy par znakov aj von nosit. 😉 moze byt, ci ine navrhy?
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
a este auta som vzdy hladala tak otocne aby aspon trochu bolo vidno znak takze budeme aj my mamicky vediet co kde patri 🙂 lebo poviem vam ja som mala pri hladani problem co je ake auto, esteze ma drahy skontroloval 😀
@ivana08 PARADA🙂🙂🙂
@ivana08 paráda to je, veľmi sa teším na značky, aj ked síce máme dievča ale aj ju zaujímaju autá a budeme sa učiť značky 😉 super vec....
rozmýšlam čo je lepšie... či je lepšie nechať autá na vcelku na A4 a značky prikladať alebo nastrihať všetko a prikladať k sebe... ide o to že zalaminované na zalaminovanom šmýka... ale máme aj také a dá sa... no niekto to nemá rád 😒
čo ostatné na to? @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Pirozmyslajte ako by vám bolo lepšie,momentálne mi ide o to či môžem tlačiť. ;) tento týždeň by som rada vytlačila,lebo potom ideme na dofcu a strihať,laminovat budem až potom tak máte čas sa rozhodnúť ;) ja som tiež rozmýšľala čo strihať čo nestrihať neviem či by bolo najlepšie mne prišlo toto,ale kludne kočky ako si poviete poznate svoje deti,tak tak aby im bolo lepšie ;) ja mam doma ničiteľa prvej triedy pokrčí aj zalaminované a potom s hrdosťou povie po pokrčila a že je to nono :D nám to nepostrihané dlhšie vydrží pekne a nestratene :D
@ivana08 podľa mňa isto môžeš tlačiť 😉 dokonca aj tie značky strihať a laminovať...
len tie autá nech sa vyjadria ostatné, ako mne je to jedno, moja zvláda prikladať aj zalaminované na zalaminované alebo by som jej to podlepila protišmykovou aby sa to nešmýkalo... ale v iných výmenách boli maminky čo takéto neto... preto som sa radšej opýtala....
ničiteľ kaziteľ 😉 zlatý... ale to vyrastie z toho
to ja mám doma zase slečinku pedantku ktorá mi minule ukazovala že som to krivo odstrihla 😀
Tiez mame taku aktivitku, ze sa zalaminovane karticky ukladaju na zalaminovanu A4 a aby sa to tak nesmykalo ma napadlo ju vlozit do obalu na vysvecko, trochu to pomohlo, skuste🙂
@tomaskovamaminka ja som tiež uvažovala nad tým že to dám do euroobalu len tie zalaminované A4 čo už doma mám mi tam nevojdú 😒 je to väčšie... tiež som plánovala že si to budem ukladať do karisbloku do euroobalov, kupila krásny obal a skončila som lebo mi tam nevojdú 😒
ĎAKUJEME za podnet a tvoj čas
@sliver Na vysvecko ten obal je asi vacsi, mne to tak voslo cele, a je to aj iny material, ale aby sa to dalo zakladat tak myslim, ze su aj take s dierkami, este naviac po okraji, no treba vyzistit🙂 Ja sa rada kde kade inspirujem a tak trosku sledujem🙂
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka no baby bola odhalena chyba na mojej autovej aktivite neviem ako sa to mohlo stat, ale znacka auta co hadam najviac chodi po nasich cestach a dokonca jedna z dvoch ktore moja Lili uz aj pozna tam nie a to SKODA 😉 inak mam ju aj stiahnutu neviem akoze som ju tam nedala tak ak suhlasite urobim opravu a jednu zo znaciek vyhodim a nahradim ju skodou 🙂