Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@sliver ja som teda dobra truba 😀 som sa mala skor popytat na datum a nemusela som sa plasit v galanterke, ale radsej cez net objednat 😝 no co uz, dufam, ze nebude vadit, ze gombiky nemaju rovnake tvary ... dufam, ze prototyp bude coskoro, zalezi od spankoveho rezimu mojho decka 😀
@sileta ja sa prisposobim, este nemame ziadnu z navrhnutych aktivit 😅
baby, niektora uz tusim spominala, ze ma doma semafor/gombiky, len nepamatam kto, mozete mi zhrnut, kolko mam coho spravit? 😅
@pifina si zlatá že si tak "plašila" ale nevadí, ja vždy robím v predstihu lebo nevieš čo sa stane... vždy si hovorím urobím teraz ak mám čas a dá sa mi lebo náhodou si zmyslíme že pôjdeme na výlet/dovču alebo budeme chorí a to neurobím nič.... takže nič nerobíš zle... a mesiac nie je veľa, fakt najvyšší čas vyrábať 😉
"sileta" robí filcový stromček
riadime sa podľa tohto albumu https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre... čiže tie dievčatá ktoré majú like pri tvojej aktivite tým robíš tu vec 😉 zatial máš 5 dievčat pri farbách a 3 dievčatá pri semafore, ešte @kmotra7 sa musí rozhodnúť pre jednu z tvojich aktivít, lebo zahlasovala tú ktoru nerobíš alebo neviem ako ste sa dohodli...
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Ahojte maminky, tak aj ja prikladám svoj prototyp č. 1 (Tvarové magnetky). Spolu budete mať 45 ks z farieb: červená, žltá, zelená, modrá, oranžová, fialová (na prototype zatial chýba fialová, oranžová, ale v balíku, budete mať aj tieto farby). Môže to takto ostať, alebo máte niečo proty? Ďakujem za každú odpoveď 😉
Ešte by som chcela, že nemusíte si to dávať len plech, môžte kludne aj na chladničku, alebo na magnetickú tabulu, je to len na Vás 🙂
kocky ja prototip dodam len stale este stahujem uprvujem znaky aut aby boli rovnake, neverila by som ze stym bude tolko roboty 😉
Môj prvý polotovar 🙂. Rozmer cca A4. Podklad je krémový, aby vynikla biela farba pre sneh v zime. Tá tu bohužiaľ nie je, keďže mi poplietli objednávku a biely filc mi dodatočne ešte pošlú. Stačí si domyslieť biele guličky 🙂 . Strom je prilepený netoxickým lepidlom vhodným aj pre deti (zatiaľ drží😉). V spodnej časti sú 4 priečinky na odkladanie lístkov, kvietkov...
@adelajda2012 @sliver @pifina @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Dievčatá, dajte vedieť, či môžem na tom pracovať v takejto podobe. Rada by som už začala, keďže je to strašná piplačka.
@romanovaz mne sa to velmi paci🙂 odkial prosim mas taky mini plech?
@sileta perfektné🙂
maminky...mne az teraz asi zaplo, ak niektora ma pri mene viac aktivit- tak to neznamena ze robi tri kazdej? ze? ale to znamena to, ze robi kazdej to co si vybrala pri hlasovani? ciii? lebo tak ja som doteraz zila tiez v tom, ze robim len geoboard, ale niektore ste si vybrali aj kocky, tak neviem...hm???
@malamargaretka dakujem, ma rozmery 46 cm x 37 cm (taká klasická veľkosť,či nie) a mali sme ho uz v sporaku (ked sme ho kupovali) 😉
@malamargaretka kazdemu robis len jednu aktivitu a je na tebe, ci budes robit len vyherny geoboard, alebo urobis kazdemu to, co si lajkol...
@malamargaretka neboj sa, chapes to dobre, kazda robi kazdej iba jednu vec 😉
@sileta je to krasne 🙂 uz sa tesim 🙂
@romanovaz magnetky su krane, mne by sa aj pacilo keby sa dalo aj slniecko urobit..ze zlta gulicka, ktoru tam mas a zlte palicky tie male tenke co tam mas, asi tak zo 6ks 😀 ale nemusi byt 😉
@oveckajanka urobím aj tie žlté paličky na slniečko,to nieje problem
Dievčatá tie čo laminujú....
prosím vás najprv nastrihajte obrázky, potom zalaminujte a potom zase nastrihať, aby tam bol ten kraj zalaminovaný, lebo sa stáva že folie odliepajú ak sa to zalaminuje a až potom nastrihá 😒
ĎAKUJEM
dievčatá, dlho som nebola na nete - záhradka, výlety 🙂 prototyp mám urobený akurát ten kábel sa nám od foťáka stratil, tak musím dnes večer ked príde manžel ho prinútit aby mi to nejak inak nahodil 🙂
@oveckajanka @ivana08 @malamargaretka šroubky, či matice - je tam 33 matíc a na nich písmenká a farby (na jednej matici je jeden druh písmena a farby) samohlásky som robila viacnásobne (2-3 matice) spoluhlásky sú okrem písmena M (2x) po jednej. Pripájam k tomu aj predlohy na tvrdom papieri. Nebudem laminovať, vytlačím to na tvrdý papier. Hrať sa teda dá dvomi spôsobmi : na šrouby nakrúcať matice v prislúchajúcich farbách, alebo stavať slová. Dilemou ostávajú mäkčene a dĺžne - možno mi poradíte 🙂 Zámerne som na predlohy vyberala slová ktoré dĺžne a mäkčene neobsahujú, pretože tak by sa počet matíc navýšil a s ním aj finanč. náročnosť. Napadajú mi 2 alternatívy:
A) na maticu nebudem dávať farby u tých písmen, ktoré môžu mať dĺžeň, alebo mäkčeň ale ich dĺžňovú alebo makčeňovú verziu
B) nebudem robiť celú abecedu (čo oklieští možnosť ďalšieho tvorenia slov) ale len písmená potrebné na stavbu slov podľa predloh. (tematicky by som zvolila zvieratá na gazdovskom dvore)
tak sa prosím vyjadrite 🙂

@sliver mne vyhovuju vsetky "zmeny", co si uviedla🙂
Prototyp- tak ja teraz nemam manzela doma a s dvoma deckami sa neviem dostat do mesta (busom) aby som nakupila material. takze sa to bude riesit buduci tyzden- dufam!!! 😀