icon

Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky

kmotra7
15. mar 2014

Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂

pifina
31. máj 2014

dievcata, poprosim koment, ci je to takto prijatelne alebo mam spravit kvety vo vsetkych farbach ... som vcera skoro osedivela pri gombikovych dierkach 😝 uz som si myslela, ze sa mi pokazil stroj a oblieval ma studeny pot, ze to budem musiet vysivat rucne 😀 ale nastastie bola chyba medzi strojom a stolickou 😀 prototyp semafora dodam hadam zajtra, tam je to casovo ovela menej narocne 😅

sliver
1. jún 2014

@pifina si velmi sikovna!!!

pifina
2. jún 2014

semafor, k tomu hadam vyhrady nebudu 😀 vrecuska maju dokopy skoro kilo 😀 mozu byt aj stvorce, ak by ste chceli, len mi dajte cim skor vediet tie, ktorych sa to tyka 😅 rozmery - semafor cca 70*35 a vrecuska cca 10*15

sliver
3. jún 2014

@pifina paráda, si ich urobila dosť veľké, vklude môžeš aj menšie 😉 ako ti bude vychádzať... ešte som rozmýšlala žeby si to nenaplnila, nechala na kraji iba dierku a my by sme si to naplnili sami... aby si nemala zbytočne veľké poštovné... čo si dávala dovnutra? dumám či to nie je moc veľké... idem pozisťovať u kamošiek čo ho majú že aké maju rozmery 😉

romanovaz
3. jún 2014

@pifina mne sa to tiez velmi páči 🙂

pifina
3. jún 2014

@sliver to som aj ja uvazovala, ze by som to poslala bez naplne ... ja som davala krupy, ale da sa hocico, kludne aj kamienky 😀 a velkost som robila podla samotneho semafora, jednotlive farby maju priemer 21cm, tak k tomu sa mi tie vrecka zdali akurat ... ale mozno na detsku rucku by aj mensie stacili, musim to dat zajtra malej do ruky 😀

sliver
3. jún 2014

@pifina zisťujem u kamošky aké maju oni rozmery no ešte mi neodpísala ale viem že je veľmi spokojná s tým čo majú tak uvidím čo odpíše... ja som skôr za prázdne lebo rozmýšlam že každý naplním niečím iným nech sa cvičí aj v tomto že bude rozlišovať čo je lahšie a čo ťažšie...

romanovaz
3. jún 2014

@sliver @kmotra7 @sileta

Ahojte, posielám Vám prototyp aktivity, ktorú ste si u mňa vy 3 vybrali (kvalitu fotiek si nevšimajte 🙂 ). Nádoba bude z termo obalu a na ešte lepšie pripevnenie bude v nádobe aranžerska hmota. Môže to takto ostať alebo máte nieaké nápady na vylepšenia?

sliver
4. jún 2014

@romanovaz jééééjda paráda, podľa mňa môže byť, aj tá hmota je super nápad!

adelajda2012
5. jún 2014

@malamargaretka hotovo 🙂

sliver
5. jún 2014

@adelajda2012 to je krásne, si šikovná a kreatívna, paráda!

malamargaretka
5. jún 2014

@adelajda2012 to je perfektnéééé🙂 dakujeme🙂

gagik
5. jún 2014

ja som dodnes nepochopila čo sú vrecúškové aktivity a ešte tému tuto sukničky, fakt neviem o com je v týchto témach reč.

adelajda2012
6. jún 2014

Baby, kolko nas vlastne je? Desat?

sliver
6. jún 2014

@adelajda2012 áno 10 😉

adelajda2012
6. jún 2014

@sileta @sliver @pifina @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Dufam, ze som oznacila vsetky 🙂 Chcem sa opytat, ci vsetky chcete tie karticky postrihat na puzzle. Ja som ich totiz zatial nechala dcerke v jednom kuse a zatial priklada len kamienky, hlada spravne cislo (aj to len do 5) a ukazuje na prstoch. Skladat by ju nebavilo, neobsedela by pri tom 🙂
Tak ak sa niekto ozve, ze nechce postrihat, tak tomu dodam cele. Ostatnym vo forme puzzle.

sliver
6. jún 2014

@adelajda2012 nám nemusíš strihať, však to si nastrihám aj sama neskôr 😉 ved to iba po tých čiarkach normálne, to hádam zvládnem 😀 😀 😀
moja by síce už skladala veľmi rada ale nechám jej to zo dva týždne v celku nech si to zafixuje do hlavičky ako čo k čomu patrí a potom sa jej to bude lahšie skladať a rýchlejšie sa to naučí 😉

romanovaz
6. jún 2014

@adelajda2012 mne to tiez radšej nestrihaj,vďaka

kmotra7
autor
6. jún 2014

@adelajda2012 ani me 🙂

pifina
6. jún 2014

@adelajda2012 mne tiez nemusis strihat 😅

sliver
8. jún 2014

dievčatá @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka v správe Vám napíšem info k posielaniu balíkov, ak by ste už chceli poslať, samozrejme môžete už posielať ak už nechcete mať doma starosti alebo cestujete preč... už to začína byť náročné na čas lebo je pekne a dovolenky začínajú 😉 ja budem mať teraz dva predlžené víkendy a teda 2*4 dni tu nebudem a budem dovolenkovať...
svoje aktivity už mám na 50% urobené... dorobím do konca mesiaca nejak zvyšné dni čo nebudem odcestovaná 😉
Ak máte hocijaké otázky pýtajte sa 😉

sliver
8. jún 2014

ešte ma napadlo peniaze na poštovné zabaliť aby nehrkali v krabici a tým nelákali zvedavcov 😉

sliver
10. jún 2014

@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
ďalšia úprava info k odoslaniu.... nemusíte posielať svoje aktivity, stačia aktivtiy pre ostatné maminky 😉

ako ste na tom s výrobou? nejaké nové foto výroby, či sa už necháme prekvapiť? mám info že jedna šikovná už má všetko 😉
ja som čakala na objednané špachtle, ktoré včera prišli tak sa idem "ušpachtlovať" 😀 ostatné už mám...

ivana08
10. jún 2014

@adelajda2012 prepac že až teraz nebola som tu,ak sa ešte nestrihala ani mne nemusis strihať. Ďakujem 😉 no idem pokukať čo ste za týždeň nové popísali snáď nič dôležité neprehliadnem ;)

kmotra7
autor
10. jún 2014

ja dorobím veci pre posledné dve maminy a budem mať všetko hotové 🙂

sliver
10. jún 2014

@kmotra7 wau ste riadne šikovné v tejto výmene 😉

ivana08
12. jún 2014

@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka kocky tak ktore ako chcete strihat nestrihat znaky auta? pre pripomienku ja som navrhovala nastrihat znaky a auta nechat v celku, ale padol tu navrh aj vsetko nastrihat,
mozem kazdej ako si praje nemusia mat vsetci rovnake. tak ak niekto chcete vsetko nastrihat dajte vediet, inak budem robit tak ze znaky nastriham a auta necham v celku. 😉 dakujem

romanovaz
12. jún 2014

@ivana08 ja by som to chcela tak, ako si navrhovala-nastrihat znaky a auta nechať v celku.Dakujem

malamargaretka
12. jún 2014

@ivana08 mne nemusis strihat- budes mat menej prace a ja, ak bude potreba, nastriham si ich sama!!!

pifina
12. jún 2014

@ivana08 mne tiez tak mozes, ze auta v celku a nastrihat len znaky 😅