Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
prvý balíček dorazil 😉 iba chcem povedať že sa fakt máte na čo tešiť!!! parádička 😉
@ivana08
@adelajda2012 baby, ani mne nemusite strihat, dakujeeem 🙂
@ivana08 ja ťa poprosím nastrihať iba značky, autá vcelku 😉
uvidím ako jej to pôjde 😉 buď jej tie značky niečim podlepím aby sa nešmýkali ale potom nastrihám aj autá a bude ich k sebe dávať ako pexeso
prosím ťa rozmery tých obrázkov su rovnaké, dalo by sa to časom nastrihať na pexeso?
Som na mobile nechtiac som poslala prázdnu ;) ano bude sa dať snazila som sa rovnaké aby boli aby sa dali aj nastrihať. Neviem prečo sa mi cez mt nedá dať foto
@ivana08 ani mne nestrihaj 🙂
Dievčatá @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
mne už ostáva iba doobliepať 200 špachtlí 😀
ako ste na tom, stíhate? príde v blízkej dobe nejaký druhý balík?
maminky, ja budem vyrabat aj odosielat az bududci tyzden- ideme na vychod, kde mam vsetky potrebne komponenty k vrtaniu a rezaniu - geoboargov🙂 vsetko sa stihne🙂 ...pekný den...
@sliver ja mam hotovo, len ist na postu...ale vsetci sme chytili akysi virus, mala mi uz treti den cely spi na rukach, takze zatial som rada, ze sa dostanem tak najdalej na wc... Urcite sa ozvem, ked budem posielat.
@adelajda2012 parádička, si šikovná a ešte aj s chorobami zvládaš všetko perfektne, netráp sa s poštou hlavne skoré uzdravenie!!!
@sliver tiez na tom pracujem, ale do konca tyzdna to nebudem stihat a v sobotu ideme na tyzden na dovcu, tak najskor to mozem poskat v pondelok 30.6. Nevadi baby? Lebo termin je myslim 25.6. Pridavam aj foto. A este riesim pripinanie ponoziek, magnety to nakoniec nebudu, lebo to vychadzalo skoro 3 Eura na kazdu 😝 Rozmyslam nad tou magnetickou paskou, neviem ci to bude drzat este som s nou nerobila, ale poskusam 😉
ja to tiez stiham do toho 30 🙂
@darlicka Ahoj, ja som podobnu pracku robila do vymeny pred rokom🙂 Ponozky som na podklad nepripevnovala nicim, filc na filc sa jemne prichytava, nesmyka sa to. Po dohode s babami sme sa zhodli ze ked nebude "predloha" napevno, tak maminky mozu detom vzdy jednu ponozku z paru ulozit v inom poradi a hra je potom dlhsie zaujimava. Ale to je len ako tip, je na Vas ako sa dohodnete 😉
@sliver https://www.modrykonik.sk/blog/ask/album/vyraba...
Nepripinala ..len sa prikladala. Pracku som testovala u sestry co ma 8deti a im sa tie ponozky navolno pacili... vyberali a vkladali ich hore dole do pracky, mensim sme ukladali prvu z paru my, starsi si ukladali ako sa im chcelo a pacilo. Tak som nedavala nic. Myslim ze keby bolo z druhej strany ponozky nejake uchytavanie, tak by sa ponozky mohli zachytavat aj same o seba v pracke 😒 A este aj z praktickej stranky veci-pripevnit cokolvek na X-parov drobnych ponozticiek aby to bolo aj funkcne aj esteticke a odolne... nuz to bude asi dost pracne... ale mozno sa Vam podari nieco vymysliet a budem sa inspirovat dobuducna 😉
Ahojte, po dovolenke som opäť doma. Do termínu by som mala mať aktivitu hotovú.
Ak ešte nie je neskoro, tak ja poprosím @adelajda2012 nastrihať ako puzzle, @ivana08 nastrihať aj autá a značky. @darlicka s magnetickou páskou nemám dobrú skúsenosť, malý ju hneď odlepil a viac to nedržalo. Myslím, že stačí ponožky len prikladať na voľno.
@darlicka ja som tiež za voľno nemusí sa to ničím prichytávať ;)
@sileta môžem ti všetko nastrihať len problém je že už som to laminovala tak znaky budú nastrihane,zalaminovane nastrihane,ale auta len zalaminovane a nastrihané. Škoda v utorok som všetky auta už zalaminovala. Chceš to aj tak postrihať?
Ďalší balík dorazil 😉
maminky RATA!!!....ja som na vychode na prazdninach v rodicovskom dome...kde si robim geoboard, no neviem vam to tento tyzden odoslat:( musim az v pondeol...totiz som doma zabudla nejake casti k tomu s to mi doslo az pri realizacii:(moj balik- PREPACTE odoslem az v pondelok. A to ja som ako prva pisala, ze chcem skorsi termin...prepacte:(:(:(
@malamargaretka netráp sa 😉
termín bol posunutý na 30.6. 😉 takže pohodička
bože ja som sa zlakla že čo sa stalo ked rata...
@sliver PARADA!!!!! takze u teba pre teba zostava ta podlozka s gulickami? ci ako ste sa rozhodli? 😉
@malamargaretka som myslela že mi robíš ten tangram ale fakt ti to nechcem komplikovať....
dievčatá dnes idem k rodičom a prídem až v pondelok takže ďalšie info o doručení balíkov (koho prišiel) napíšem až v pondelok-utorok

@adelajda2012, @ivana08 baby ani nam nemusite strihat