Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
Dievčatá prosím vás posielajte vecičky v dostatočne veľkej krabici, nestačí že vaše veci vojdu do krabičky, myslite aj na to že tam musim zbaliť aktivity od ostatných kde je každá úplne iná...
ĎAKUJEM
baby, zabijete ma ☹ , ja som to dnes nestihla poslat 😒 zajtra rano to pojde prvou triedou expres, uz mam vsetko nachystane, sorry 😖
Prepacte baby, ani ja som to nestihla 😢 , tiez poslem expresne
jasne ze pockame 🙂 uz par dni hore dole ;) inak ja som vcera poslala, som zabudla napisat ;)
zatial mám doma 4 balíky 😉 takže čakám na ostatné...
ešte mi chýbajú tri 😉 už už už to bude...
už iba jeden 😉 chcela som to dnes pobaliť a zajtra poslať, aj mm je pripravený na to že pôjde na poštu s krabicami 😀 ale neviem či to stihneme, asi to pripravím teda potriedim a potom ak zajtra príde ten jeden tam rýchlo nahádžem...
tak časť som poslala, nestihla som všetky lebo akurát odchádzam kamoške na svadbu, ak stihnem pošlem zajtra alebo v pondelok doobeda
@oveckajanka - prosím ťa napíš mi do IP celé meno a adresu, nevylúštila som to z lístka 😒 prepáč
@sliver maminka mna teraz trklo, ze som ti do balike nepridala vypisany spiatocny listok:(...prepac!
MAMINKY- ja som vam gaoboardy nebalila do sackou, najdete si ich len tak "navolno" z toho dovodu, ze som tak chcela usetrit zivotne porstredie a hlavne preto, lebo si myslim, ze ich budete mat ulozene na policke bez obalu🙂 nech sa dobre hraju!
@malamargaretka ale su nádherné!!! normálne lutujem že už mám a že som si ho tiež nezobrala lebo je o veeeeeeľmi lepší ako ten čo mám ja doma ☹
a netráp sa lístkom.... a všetkým 😉
ináč keď kukám tak si tu píšem ja a ja ☹
škoda....
Dievčatá všetky balíky úspešne odoslané 😉
som sa teraz riadne uvarila kým som ich ponosila...
Mne dnes dorazil,ešte som všetko nepozerala ale vyzerá to super,teším sa a ďakujem ;)
Ahojte, ďakujem všetkým mamičkám za krásne aktivity a želám krásne prázdniny 🙂
Baby, nam dnes prisiel balik...hotove vianoce 🙂 @sliver dakujem krasne za moderovanie skupiny aj za triedenie balikov!!!! A dakujem aj za darcek, malu velmi potesil!
@adelajda2012 bolo mi potešením 😉 a som rada že sa darček páčil, dúfam že poteší všetky detičky....
@sliver dakujeme za moderovanie, trpezlivost, cas, triedenie, ulozenie, pre mna vypisanie... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 odoslanie 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 ...uz netrpezlivo cakame postara🙂🙂
@malamargaretka a nebol ti dnes doručený?
dievčatá, prosím vás ktoré ešte nemáte balíky ozvite sa, teraz som všetky skontrolovala a už by mali byť doručené, no tri balíky mi píše že su na pošte, v prípade že o tom neviete dám Vám čísla len podľa mena neviem identifikovať komu patria ☹ prepačte... nechá máme všetko úspešne ukončené, zajtra ponahadzujem fotky a teším sa na vaše komenty 😉
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
@sliver mne dnes balik dorazil🙂 velmi sa tesim a dakujem kocky 🙂
@sliver no ja som si poobede nasla v schranke listok zlty, ze si mam vyzdvihnut balik na poste- ze adresat nezastihnutý:(:(:(...a pritom som nohy z domu nevystrcila cez den:(:(...este sa mi to nestalo, aby ma posta nezastihla:( naviem ako sa tam a kedy pon dostanem, lebo manzel chodi domov, neskoro a to uz posta davno zamknuta:(:(ale isto dam dievcata vediet🙂🙂
@malamargaretka To iste sa mi stalo uz 4x. Cely den doma a nakoniec si clovek najde zlty listok adresat nezastihnuty. Raz mi ho vhodili do schranky az o dva dni so spatnym datumom. Pri tomto baliku s aktivitami som sa uz rozculila, volala tam a stazovala sa...do pol hodiny tu bol kurier s balikom. Zavolaj na postu a pytaj si cislo na kurierov (baliky nedorucuje postovy dorucovatel).

@sliver ok...nejak spravime🙂 asi som si zle zapisala:(...