icon

Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky

kmotra7
15. mar 2014

Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂

malamargaretka
27. jún 2014

@sliver ok...nejak spravime🙂 asi som si zle zapisala:(...

sliver
27. jún 2014

Dievčatá prosím vás posielajte vecičky v dostatočne veľkej krabici, nestačí že vaše veci vojdu do krabičky, myslite aj na to že tam musim zbaliť aktivity od ostatných kde je každá úplne iná...
ĎAKUJEM

pifina
30. jún 2014

baby, zabijete ma ☹ , ja som to dnes nestihla poslat 😒 zajtra rano to pojde prvou triedou expres, uz mam vsetko nachystane, sorry 😖

darlicka
1. júl 2014

Prepacte baby, ani ja som to nestihla 😢 , tiez poslem expresne

sliver
1. júl 2014

@pifina @darlicka netrápte sa, pošlite normálne... počkáme...

oveckajanka
1. júl 2014

jasne ze pockame 🙂 uz par dni hore dole ;) inak ja som vcera poslala, som zabudla napisat ;)

ivana08
1. júl 2014

@pifina
@darlicka jasne poslite normalne ved to bude o 1 den rozdiel sa uz nezblaznime 😉

sliver
1. júl 2014

zatial mám doma 4 balíky 😉 takže čakám na ostatné...

pifina
1. júl 2014

@sliver poslala som prvou triedou, zajtra by si to mala mat, aspon tak mi pani na poste slubovala 😅

sliver
1. júl 2014

@pifina netráp sa 😉 ak nepríde zajtra príde pozajtra, ved nehorí....

sliver
2. júl 2014

ešte mi chýbajú tri 😉 už už už to bude...

sliver
3. júl 2014

už iba jeden 😉 chcela som to dnes pobaliť a zajtra poslať, aj mm je pripravený na to že pôjde na poštu s krabicami 😀 ale neviem či to stihneme, asi to pripravím teda potriedim a potom ak zajtra príde ten jeden tam rýchlo nahádžem...

sliver
4. júl 2014

tak časť som poslala, nestihla som všetky lebo akurát odchádzam kamoške na svadbu, ak stihnem pošlem zajtra alebo v pondelok doobeda
@oveckajanka - prosím ťa napíš mi do IP celé meno a adresu, nevylúštila som to z lístka 😒 prepáč

romanovaz
4. júl 2014

@sliver mne si to náhodou neposlala,teším sa už strašne na balík 🙂 a len som chcela vedieť či mi príde do stredy,keďže vo štvrtok odchádzam preč

malamargaretka
4. júl 2014

@sliver maminka mna teraz trklo, ze som ti do balike nepridala vypisany spiatocny listok:(...prepac!

sliver
4. júl 2014

@romanovaz náhodou poslala 😉 a máš sa na čo tešiť, vecičky su náááááádherné, všetky

potom pridám fotky do albumu.... nechcem dávať fotky ešte teraz nech máte aspon trošku prekvapenie, aj ked veľa sme ich už videli ako prototypy nafotené ale osobne je to krásne 😉

malamargaretka
4. júl 2014

MAMINKY- ja som vam gaoboardy nebalila do sackou, najdete si ich len tak "navolno" z toho dovodu, ze som tak chcela usetrit zivotne porstredie a hlavne preto, lebo si myslim, ze ich budete mat ulozene na policke bez obalu🙂 nech sa dobre hraju!

sliver
5. júl 2014

@malamargaretka ale su nádherné!!! normálne lutujem že už mám a že som si ho tiež nezobrala lebo je o veeeeeeľmi lepší ako ten čo mám ja doma ☹
a netráp sa lístkom.... a všetkým 😉

sliver
5. júl 2014

ináč keď kukám tak si tu píšem ja a ja ☹
škoda....

sliver
7. júl 2014

Dievčatá všetky balíky úspešne odoslané 😉
som sa teraz riadne uvarila kým som ich ponosila...

ivana08
7. júl 2014

Mne dnes dorazil,ešte som všetko nepozerala ale vyzerá to super,teším sa a ďakujem ;)

sileta
8. júl 2014

Ahojte, ďakujem všetkým mamičkám za krásne aktivity a želám krásne prázdniny 🙂

adelajda2012
8. júl 2014

Baby, nam dnes prisiel balik...hotove vianoce 🙂 @sliver dakujem krasne za moderovanie skupiny aj za triedenie balikov!!!! A dakujem aj za darcek, malu velmi potesil!

sliver
8. júl 2014

@adelajda2012 bolo mi potešením 😉 a som rada že sa darček páčil, dúfam že poteší všetky detičky....

malamargaretka
9. júl 2014

@sliver dakujeme za moderovanie, trpezlivost, cas, triedenie, ulozenie, pre mna vypisanie... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 odoslanie 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 ...uz netrpezlivo cakame postara🙂🙂

sliver
9. júl 2014

@malamargaretka a nebol ti dnes doručený?

dievčatá, prosím vás ktoré ešte nemáte balíky ozvite sa, teraz som všetky skontrolovala a už by mali byť doručené, no tri balíky mi píše že su na pošte, v prípade že o tom neviete dám Vám čísla len podľa mena neviem identifikovať komu patria ☹ prepačte... nechá máme všetko úspešne ukončené, zajtra ponahadzujem fotky a teším sa na vaše komenty 😉
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka

oveckajanka
9. júl 2014

@sliver mne dnes balik dorazil🙂 velmi sa tesim a dakujem kocky 🙂

malamargaretka
9. júl 2014

@sliver no ja som si poobede nasla v schranke listok zlty, ze si mam vyzdvihnut balik na poste- ze adresat nezastihnutý:(:(:(...a pritom som nohy z domu nevystrcila cez den:(:(...este sa mi to nestalo, aby ma posta nezastihla:( naviem ako sa tam a kedy pon dostanem, lebo manzel chodi domov, neskoro a to uz posta davno zamknuta:(:(ale isto dam dievcata vediet🙂🙂

pifina
9. júl 2014

@sliver ja som mala tiez listok v schranke, len som uz nestihla ist na postu, bo sa rozprsalo, kym sme nakupili 😝 ale dufam, ze zajtra ho uz vyberiem 😅

sileta
10. júl 2014

@malamargaretka To iste sa mi stalo uz 4x. Cely den doma a nakoniec si clovek najde zlty listok adresat nezastihnuty. Raz mi ho vhodili do schranky az o dva dni so spatnym datumom. Pri tomto baliku s aktivitami som sa uz rozculila, volala tam a stazovala sa...do pol hodiny tu bol kurier s balikom. Zavolaj na postu a pytaj si cislo na kurierov (baliky nedorucuje postovy dorucovatel).