icon

Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky

kmotra7
15. mar 2014

Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂

Strana
z14
kmotra7
autor
10. júl 2014

@sliver balíček došiel aktivitky sú super! najvačší úspech u nás má pranie v práčke (už tam dcérka prala aj veci bábik) @darlicka

darlicka
10. júl 2014

@sliver balicek nam prisiel vcera, aktivitky su super 🙂 a dakujeme pekne za darcek 😉 @kmotra7 to sa tesim 🙂

malamargaretka
10. júl 2014

@sileta hej aj aj som hned volala na postu a pytala sa veducej co a kde sa stala chyba:( a najvacsia sranda je, ze veduca posty byva asi 10domov od nas(a chodi okolo naseho domu kazdy den autom) a este mi velmi zacala, ze no je to taky vacsi balik, neviem ako vam pomoct:( lebo kurier uz odisiel (treba brat do uvahy, ze zijeme na dedine a tam posta obvykle do tretej otvorena a listok som si pred tretou nasla) a hoci vcera mali do piatej postu otvorenu- postove zasielky odvazaju a rozvazaju po druhej:(:(...a som si povedala, ze tentoraz kaslem na to, mala som doma sestru, tak som sa po ten balik dnes rano busom vybrala...ale uz nabuduce...nebudem taka makka!!! 😝 😎

malamargaretka
10. júl 2014

VSETKYM🙂 maminky dakujeme za uzasnu vymenu a skvele aktivitky🙂🙂 wau, perfektne ste a velmi sikovne🙂

@sliver - dakujem za DARCEK:!)🙂🙂🙂🙂

sliver
11. júl 2014

@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Dievčatá ĎAKUJEEEEEM za krásnu výmenu, bolo mi potešením, fotky som nahrala do albumu, aktivity sú peckové a isto sa vyhráme, mám veliku radosť.
Krásne leto a vidíme sa niekedy nabudúce v nejakej ďalšej výmene 😉

pifina
11. júl 2014

dievcata, dakujem, moje dieta sa konecne hra sama! 😀

romanovaz
14. júl 2014

@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka

Ahojte maminky, tak už aj ja som si bola vyzdvihnuť balík a veľmi pekne ďakujem všetkým maminkám za krásne aktivity, všetky ma potešili a máme z nich radosť.

@sliver ešte raz ti ďakujem za organizáciu v skupine ako aj triedenie balíkov, zvládla si to na jednotku 😉

pifina
14. júl 2014

dajte mi vediet, ak by sa chystala dalsia vymena, rada sa opat pridam 🙂

sliver
15. júl 2014

@pifina viem iba o výmenách ktoré sa budú rozbiehať na jesen 😉 teraz každý prázdninuje a cestuje 😉

pifina
15. júl 2014

@sliver no ved skor by som ani nechcela, musim dospat 😀

sliver
17. júl 2014

@malamargaretka a @sileta - maminky dĺžim vám za poštovné takže do IP šup šup číslo účtu 😉

sileta
17. júl 2014

@sliver Nič nedĺžiš, je to OK 🙂

malamargaretka
17. júl 2014

Ani som si nevsimla...tak snad aspon na malu zmrzku malej vynde🙂🙂🙂🙂drzte sa🙂

noemmka
18. aug 2014

Dobrý deň mamičky...mám snahu otvoriť novú vrecúškovú skupinu v rozpätí 2-3 roky...cieľom je nájsť minimálne 15 kreatívnych mamičiek...kto by mal chuť? 🙂 🙂 🙂

pifina
18. aug 2014

@noemmka niekedy v jeseni by som sa pridala, teraz mame vela aktivit 😅

noemmka
23. aug 2014

@pifina Potom sa mi prosím pripomeň. Ak sa podarí a bude sa nám dariť tak na jeseň budeme možno otvárať novú skupinku🙂

kajka18
30. sep 2014

@noemmka ahoj, robis nejaku jesennu vymenu? Rada by som sa pridala...

noemmka
30. sep 2014

@kajka18 Zatiaľ sme rozbehnuté. Keď skončíme a nabehneme na ďalšiu výmenu, ozvem sa🙂

noemmka
3. nov 2014

@kajka18 Ahoj🙂 takže ozývam sa ako som sľúbila...niektoré maminy z našej skupiny by sa chceli znovu zapojiť do vrecúškových aktivít takže ak by si mala chuť tak sa môžeš pridať...

kajka18
3. nov 2014

@noemmka rada sa pridam.... napis mi prosim blizsie info 😉

Strana
z14