Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@oveckajanka úžasné návrhy!!!
Suchý zips bude najlepší. Ja som to mala v pláne robiť v papierovej forme (mám to uložené v PC), no toto je oveľa lepšie.
@sileta tiez si myslim..mne by sa to teda velmi pacilo v takom ramiku na stene v detskej izbe 🙂 skoda ze este nemame detsku izbu 😀
@sliver ved je zaciatok maja- ja si myslim, ze by to mohlo byt aj tak stred juna, aby sme si uz na prazdniny mohli zo sebou nove aktivitky zobrat a pribalit do kufrov🙂🙂
@oveckajanka perfektne navrhy...ani sa neviem rozhodnut, ktorý ba som preferovala- ale taky moj tajny favorit je ta prva- s kvetinkami- to je najsamkrajsie 🙂
@kmotra7 som uplne za chobotnicky🙂 osttane doma mame a to tienove dovadielko sme dostali v jednej vymene a praveze si myslim, ze je to pre take vacsie decka, co uz napr. dokazu rozpravat pribeh, alebo ho aspon pocuvat- tak 4 a viac. Nase male to vobec nebavi, neposedia pri tom... 😒
@oveckajanka pekne návrhy si dala,mne by sa tiez veľmi pacilo to pocasie,bolo by to fajn do detskej izby 😉 🙂 😉
@oveckajanka tu prvú prevliekačku už máme ale ostatné su super, teda najviac sa mi páči počasie a ročné obdobia...
@malamargaretka ja som skorší termín lebo ked je dlhá dobra tak sa to vôbec neprepracuje ale každý si hovorí že je ešte čas ešte čas a potom maká posledné týždne a tak či tak sa termín posúva... ešte som nezažila žeby skončila výmena včas ☹
vidíš ja by som zase veľmi chcela to tienové divadlo, mojej by sa to veľmi páčilo, jej sa celkovo páčia tiene, hráme sa a robíme si tiene rukami stále teraz ked už slnko svieti... aj kocky s obrázkami sú pre detičky čo už vedia rozprávať tak to beriem že veci radšej dopredu pre vyššiu vekovu kategoriu ako pre menšiu 😒 lebo už sa mi stalo že som jej doniesla aktivitu a ona to šup šup urobila a bolo potom ☹
ahojte, asi neskoro, ale predsa sa opýtam, dá sa k vám ešte pridať? nezúčastnila som sa doposiaľ žiadnej výmeny, ale pre dcérku si hračky vyrábam...mám s tým skúsenosti...vďaka za odpoveď 🙂
@sliver trochu som to nepochopila- si, alebo nie si za skorsi termin? 🙂
A co sa tyka toho tienoveho, uplne chapem co si chcela povedat- ved su tam obrazky v albume a maminky maju hlasovat a samozrejme ked vas vacsina bude tienove chciet tak sa tienove spravi 🙂 ja som len napisala co mame a ze naseho to nebavi🙂 je to ale v pohode, ved ja som do toho aj isla s tým, ze ak by sa tu mali vyskytovat aktivitky, co uz doma mame a niektore aj opakovane tak sa nic nedeje, proste sa vymeny nezucastnim. Taktiez si myslim, ze preto je skupina mensia, ze by tie veci mohli byt prepracovanejsie, Tienove si vystrihnes za 40minut aj sama.
@zuzulienkaaaa je mi luto ale zatial sme plní 😒
@malamargaretka som za skorší 😉
veď jasné, ja to chápem, ja som tiež išla do toho že už doma máme toho veľa a že ked sa bude opakovať tak nepôjdem dalej alebo sa rozhodnem že mi to zato stojí a opakujúce podarujem...
zatial to vidíš ako? a ideš dať aj iný návrh ako kocky? aké chobotničky sa ti páčia u kmotry?
@sliver 🙂 pardooooon🙂 haha nie chobotnicky, ale husenicky🙂 hihi...som sa ale riadne sekla..to j etak ked clovek riesi naraz viac veci🙂
zatial by som chcela zostat - este sa kazda maminka v podstate rozhoduje a tych navrhov je viac. Moj navr su kocky, lebo by som to malemu chcela v najblizsej dobe spravit a tak by som robila aj pr emaminky a ked sa to neujme, tak by som robila nieco ine, co navrhne ina maminka, ale napr. ta maminka ma dve pacive veci a teda ja by som robila jednu z jej ponuky a druhu ona- ak ma chapes🙂
Zial ja to nemam komu z naseho olokia darovat- nemam v okoli maminku, co by sa "takto hrala" s deckami, a tzo co som aj darovala sa uplne povaluje nevyuzite a nepochopene:(
@malamargaretka vidíš táto aktivita pre mňa príde ešte kratšia ako 40min, teda tie huseničky, mám ich stiahnuté stačí mi vytlačiť a je to
chápem 😉
@sliver mas pravdu- to casovo somti len chcela, ze si to vies aj sama, ak by si bola sama co to chces🙂 no ale pravda- husenice sa len vytlacia a mas- ale z tých co ponukla je to pre mna najvyuzitelnejsia hra lebo ostatne mame- a mas ich v elektronickej forme- vies mi ich poslat?vdaka...
Dievcata, ja som sa tak namotala na to pocasie, ze som skusila len tak pre seba si ho urobit...dole som dala vrecko kde sa budu ukladat tie co sa prave nepouzivaju a hore sa budu lepit podla pocasia 😀 este by som chcela dorobit vlocku ako mraz a tiez vietor..ten este neviem ako 😀 no a tie pismenka DNES si velmi nevsimajte, bo to je len narychlo vystrihnute...prikladam foto..@adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Dievčatá @adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka hlasovanie je tak v polovičke.... čo ostatné? ak si neviete vybrať, napíšte aby sme vedeli čo ďalej, či dať iné návrhy alebo čo....
dievcata,ja sa asi vzdam tejto vymeny,nakolko sa mi toho nakopilo a nemozem si najst cas:(((((Nehnevajte sa a dufam,ze sa poriadne zabavite pripravami a uzijete si toto leto 🙂 🙂 Prajem vela zaabavy🙂))))
@malamargaretka chcela som ti len napisat, ze ak by som robila to puzzle pocitanie (asi to tak vyzera) a ty by si to nechcela, kedze uz nieco podobne mas, tak ti pripadne navrhnem nieco ine, co som robila v inej vymene. Potom sa dohodneme 🙂
@meg_junova skoda :( samozrejme ze sa nehnevame, radsej si to zvazit skor ako neskoro alebo po odhlasovani 😉 budem sa tesit ze sa stretneme inokedy v inej vymene!
@oveckajanka, @ivana08 a @pifina prosím vás o zahlasovanie jednej aktivity u každej maminky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre...
ĎAKUJEM
takže všetci odhlasované (okrem pifiny-teda ak sa pridá)
ale už sú niektoré aktivity isté 😉
@adelajda2012 - číselné puzzle
@darlicka - ponožky... otázočka: či bude ochotná urobiť aj tangram?
@kmotra7 - tienové divadlo
@malamargaretka - kocky
@romanovaz - magnetická skladačka... otázočka: či bude ochotná urobiť aj guličky s tyčkami
@ivana08 - značky áut.... otázočka: či bude ochotná urobiť aj lienky
samozrejme všetko je o dohode, dajte návrhy ako sa dohodnúť alebo čo chcete robiť a tak 😉
ostatné dievčatá majú rozdelené hlasy alebo si maminky u nich nevybrali
ja sama neviem čo idem robiť ked mám všetky hlasy podelené medzi všetky aktivity 😀 😀 😀
kto je ochotný robiť viac aktivít? nie len víťaznú? vyjadrite sa, napíšte svoj názor 😉
@ivana08 tak sa skús dohodnúť s nimi 😉 niekedy keď je menšia skupinka sa dá dohodnúť aj na viacerých aktivitách teda ak si druhá strana vie u teba tiež vybrať viac 😉
vždy tvrdím že je vššetko o dohode! nie o pravidlách... a ako sa ktorá maminka cíti a má čas, financie a materiál 😉 indi vindi 🙂

@sileta
@kmotra7 to by bola taka tabulka..ak chce niekto kludne si to moze dat do ramceku...no a bolo by tam ako DNES na lavo a na pravo by si dieta mohlo vybrat z moznosti...bolo by to asi na suchy sips 🙂