Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@ivana08 znacky aut su zaujimave tiez🙂
@adelajda2012 @silver.... mohli by sme začať robiť albumy a spustiť hlasovanie ?
som rada ze sa vam niektore z mojich navrhov pacia, tie auta značky sa aj mne pacia a myslim ze by to deti bavilo ci baby ci chalanov ak by sa to pacilo viacerym dala by som sa na to idem uz pozerat foto aut 🙂 ak by ste mi toto schvalili tak ak niektorej maminke som "ukradla" napad tak si moze kludne zobrat
@romanovaz prosim ta opytam sa aj teba tu tvoju poslednu aktivity by bola magneticka? z coho by to bolo? to co som dala ja ze tiez podla predlohy som myslela tiez ze by bolo super magneticke rozmyslala som zalaminovany papier a magneticku pasku len neviem ci by to drzalo, a potom kusok kartonu natriet magnetickou farbou aby to bolo aj na cesty 🙂
Ahoj,bolo by to z machovej gumy a podlepene magnetickou páskou a robilo by sa to na plechu (ten ma asi každá z nás doma) 🙂
@meg_junova robím album a ešte tvoje návrhy mi chýbajú
@oveckajanka mohla by som ťa poprosiť ešte o nejaké návrhy?
špachtle som robila aj ja, sú v albume ak by sa niekomu páčili....
@adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
tu je zatial veľmi narýchlo urobený album... upravovať sa bude samozrejme postupne... poprosím o zahlasovanie a like k fotke od každej maminky...
tiež poprosím o popis svojich aktivít pod obrázok, o čo tam ide 😉 ak to nie je jasné z fotiek a tiež čo to bude obsahovať....
@sliver ja som davala co sa mi pacilo, mozno aj ine inspirujem ak niekto nema navrh 😉
podla toho co vraveli baby tak urcite tie znacky auta, pripadne tie lienky, cisla stou gulickou niekto pisal ze sa mu pacilo 😉 alebo aj stavanie podla predlohy (lodka, auto) ale to asi nieco podobne uz bude v albume
@sliver Ja som rozmyslala nad niecim takymto,my sme este neskusali,ale rozhodne by som to zvladla vyrobit🙂
@sliver Este pridavam dva obrazky..
@meg_junova vklude pridám ale prosím ťa ešte niečo pohladaj lebo dala do ponuky prevliekačku aj Ivka a akosi sa nechytila, práveže písali dievčatá že maju (aj ja)
@ivana08 ktoré čísla myslíš? či mám zatial nechať to čo je?
Dievčatá @adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
akú máte predstavu o ddl.? Na kedy dáme odovzdávanie?
27.6., 11.7., 1.8. ??? alebo ešte neskôr?
🙂 @sliver Aha dobre,tak este nieco pohladam..
Dalsie navrhy zabudla som pokec:
1, prevliekacka
2, rocne obdobia
3, pocitadlo
a este pridavam pocasie...dako by som to skonbinovala z tychto troch..proste by bolo ake je dnes pocasie a dieta by si mohlo vybrat..neviem teda ktore by sa Vam pacilo a ktore ste nemate @adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
a co sa tyka terminu, zavisi od aktivity, od materialu..niekedy dlho trva kym dojde..tiez by sa mi pacilo toho 1.8. 🙂 nech to pekne spracujeme 😀
@oveckajanka Krásne návrhy. Všetko by bolo šité z filcu?
@sileta ano z filcu 🙂
@oveckajanka to počasie je geniálne! 🙂
@oveckajanka Ťažká voľba 🙂 . U mňa asi vyhrá počasie.
@oveckajanka super tu prvu prevliekacku som aj ja uvazovala 😉 to pocasie je super ale uz som sa tesila aj na to co zvieratka jedia 😉 ozaj krasne vsetko nebudem si vediet vybrat 😉

@darlicka TANGRAM a ponozky su skvele...semienka priradovanei mame presne tieto z jednej vymeny🙂
@ivana08 prevliekacku my uz máme a nie jednu, tie skladacky auticko a lodka mame podobe🙂 lienky su skvele...a tiez pocitanie, priradovanie guliciek.