icon

Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky

kmotra7
15. mar 2014

Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂

malamargaretka
6. máj 2014

@darlicka TANGRAM a ponozky su skvele...semienka priradovanei mame presne tieto z jednej vymeny🙂

@ivana08 prevliekacku my uz máme a nie jednu, tie skladacky auticko a lodka mame podobe🙂 lienky su skvele...a tiez pocitanie, priradovanie guliciek.

malamargaretka
6. máj 2014

@ivana08 znacky aut su zaujimave tiez🙂

kmotra7
autor
6. máj 2014

ahojte dievčatá, pár dní som nebola na nete a vidím, že ste sa prudko rozbehli :D Pridávam svoje návrhy

kmotra7
autor
6. máj 2014

@adelajda2012 @silver.... mohli by sme začať robiť albumy a spustiť hlasovanie ?

romanovaz
6. máj 2014

@kmotra7 mohli by sme uz založiť album a u teba by som brala tie tiene,to som chcela uz davnejsie

sileta
6. máj 2014

@kmotra7 myslím, že mohli a tiež sa mi páči to tieňové divadlo

ivana08
6. máj 2014

som rada ze sa vam niektore z mojich navrhov pacia, tie auta značky sa aj mne pacia a myslim ze by to deti bavilo ci baby ci chalanov ak by sa to pacilo viacerym dala by som sa na to idem uz pozerat foto aut 🙂 ak by ste mi toto schvalili tak ak niektorej maminke som "ukradla" napad tak si moze kludne zobrat

@romanovaz prosim ta opytam sa aj teba tu tvoju poslednu aktivity by bola magneticka? z coho by to bolo? to co som dala ja ze tiez podla predlohy som myslela tiez ze by bolo super magneticke rozmyslala som zalaminovany papier a magneticku pasku len neviem ci by to drzalo, a potom kusok kartonu natriet magnetickou farbou aby to bolo aj na cesty 🙂

sliver
6. máj 2014

@kmotra7 a DIEVČATA urobím album len teraz mám trošku rušno ale budem na tom makať 😀 slubujem že najneskôr vo štvrtok bude isto 😉 však je volno 😀

romanovaz
6. máj 2014

Ahoj,bolo by to z machovej gumy a podlepene magnetickou páskou a robilo by sa to na plechu (ten ma asi každá z nás doma) 🙂

sliver
6. máj 2014

@pifina @delideli je mi luto ale zatial máme plno, jedine ak by sa uvolnilo miesto ☹

sliver
6. máj 2014

@ivana08 prosím ťa napíš mi čo ti mám dať do návrhov? dala si ich 12 😀
napíš mi tak 3-5 😉

sliver
6. máj 2014

@meg_junova robím album a ešte tvoje návrhy mi chýbajú
@oveckajanka mohla by som ťa poprosiť ešte o nejaké návrhy?
špachtle som robila aj ja, sú v albume ak by sa niekomu páčili....

sliver
6. máj 2014

@adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
tu je zatial veľmi narýchlo urobený album... upravovať sa bude samozrejme postupne... poprosím o zahlasovanie a like k fotke od každej maminky...
tiež poprosím o popis svojich aktivít pod obrázok, o čo tam ide 😉 ak to nie je jasné z fotiek a tiež čo to bude obsahovať....

https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre...

ivana08
6. máj 2014

@sliver ja som davala co sa mi pacilo, mozno aj ine inspirujem ak niekto nema navrh 😉
podla toho co vraveli baby tak urcite tie znacky auta, pripadne tie lienky, cisla stou gulickou niekto pisal ze sa mu pacilo 😉 alebo aj stavanie podla predlohy (lodka, auto) ale to asi nieco podobne uz bude v albume

pifina
6. máj 2014

@sliver ok, mozete so mnou pocitat ako s nahradnickou 😅

meg_junova
7. máj 2014

@sliver Ja som rozmyslala nad niecim takymto,my sme este neskusali,ale rozhodne by som to zvladla vyrobit🙂

meg_junova
7. máj 2014

@sliver Este pridavam dva obrazky..

sliver
7. máj 2014

@meg_junova vklude pridám ale prosím ťa ešte niečo pohladaj lebo dala do ponuky prevliekačku aj Ivka a akosi sa nechytila, práveže písali dievčatá že maju (aj ja)
@ivana08 ktoré čísla myslíš? či mám zatial nechať to čo je?

sliver
7. máj 2014

Dievčatá @adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
akú máte predstavu o ddl.? Na kedy dáme odovzdávanie?
27.6., 11.7., 1.8. ??? alebo ešte neskôr?

sileta
7. máj 2014

@sliver Závisí aj od aktivity, ktorá bude vybraná (sú rôzne náročné na výrobu). Vyberme najprv kto čo bude robiť a potom dohodneme termín. Môže byť? 🙂

ivana08
7. máj 2014

@sliver kludne nechaj to co je, dakujem

kmotra7
autor
7. máj 2014

@silver ja som sa 27.6 nech si aktivity využijeme aj na cestách počas leta 🙂

meg_junova
7. máj 2014

🙂 @sliver Aha dobre,tak este nieco pohladam..

oveckajanka
7. máj 2014
oveckajanka
7. máj 2014

Dalsie navrhy zabudla som pokec:
1, prevliekacka
2, rocne obdobia
3, pocitadlo

a este pridavam pocasie...dako by som to skonbinovala z tychto troch..proste by bolo ake je dnes pocasie a dieta by si mohlo vybrat..neviem teda ktore by sa Vam pacilo a ktore ste nemate @adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka

a co sa tyka terminu, zavisi od aktivity, od materialu..niekedy dlho trva kym dojde..tiez by sa mi pacilo toho 1.8. 🙂 nech to pekne spracujeme 😀

sileta
7. máj 2014

@oveckajanka Krásne návrhy. Všetko by bolo šité z filcu?

oveckajanka
7. máj 2014

@sileta ano z filcu 🙂

kmotra7
autor
7. máj 2014

@oveckajanka to počasie je geniálne! 🙂

sileta
7. máj 2014

@oveckajanka Ťažká voľba 🙂 . U mňa asi vyhrá počasie.

ivana08
7. máj 2014

@oveckajanka super tu prvu prevliekacku som aj ja uvazovala 😉 to pocasie je super ale uz som sa tesila aj na to co zvieratka jedia 😉 ozaj krasne vsetko nebudem si vediet vybrat 😉