Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
takže pre rekapituláciu :
tieňové divadielko : @sliver, @pifina @darlicka @sileta @adelajda2012 @romanovaz
šroubky, či matice - @oveckajanka @ivana08
@malamargaretka a tebe teda robím ten geoboard čo aj v druhej výmene babám.... je to zaujímavé...ty ideš robiť babám geoboardy a ja jeden tebe... isto to chceš takto?
Začala som vyrábať a čoskoro vám sem nahádžem fotesy 🙂... len nemám rada no hádzanie fotiek lebo kábel je u nás vždy nezvestný .... dlho ho hľadám 🙂
@kmotra7 ahoj, tak ja som tu posledne dni ani nebola- mali sme doma rusno a ani som si nevsimla, ze sa maminkam viac paci geoboard🙂 ok- tak mi prosim sprav tie srubky/matice🙂 dakujem🙂
@sliver ok🙂 robim geoboard- maminky si vybrali🙂 som tu nebola par dni, az teraz som si vsimla, ze su prehlasovane kocky🙂 😀
@malamargaretka takže kocky nejdeš robiť vôbec? ja ho už mám ☹ teda dva...
@sliver este mi prosim ta povedz, ci treba k tomu semaforu z kazdej farby jedno alebo dve vrecuska? a teraz som znova ten navod pozerala, tak tam je pisane daco o nejakych 17-tich kartickach s navodom? to je nad moje sily prelozit a pripravit, takze ak budem aj semafor robit, tak cisto latkovu cast ...
@ask dik za karticky, konecne zacinam chapat zmysel semafora 😀
@adelajda2012 @malamargaretka @ivana08 @sliver dievcata laminovackove, zoberiete za mna niektora tie karticky? 😅
@pifina no co sa mna tyka, tak myslim, ze uplne staci, ze su tie karticky tu, nepotrebujem ich tlacit a uz vobec nie laminovat. Ulozila som si ich a ked budem potrebovat, pozriem si ich 🙂
@romanovaz predbežne bolo na konci mesiaca jun alebo začiatok jula a názory boli že tiež podľa toho aké aktivity vyhraju a aké budú náročné na výrobu a zháňanie materialu, čiže super otázka a postreh 😉
dievčatá @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka kedy by ste chceli záver? napr. dátum na odoslanie 25.6. alebo 3.7. alebo ešte neskôr?
Tiež by sme mohli viac diskutovať o výrobe aby náhodou niekto nebol sklamaný 😒
Mne by vyhovovval skorsi datum- teda aj ten 25.6. aby kym sa rozlezieme po prazdninach s deckami, boli aktivitky u nas. Ale prisposobim sa!
@sliver az teraz som si vsimla v konverzacii, ze nejdes robit meranie. V pohode - kludne sprav, co mas na plane.
idem "upratať" album, teda pomazať fotky aj kde sú hlasy, preto sa budem teraz pýtať dievčat ktoré si vybrali aktivitu ktorá sa nerobí či o tom vedia 😉
@adelajda2012 - "malejmargaretka" nerobí kocky ale geogoard
"oveckajanka" nerobí prevliekačku ale počasie
"sileta" nerobí priraďovanie ale strom
@malamargaretka - "darlicka" nerobí tangram ale pračku s ponožkami
"oveckajanka" nerobí prevliekačku ale počasie
"sileta" nerobí priraďovanie ale strom
@kmotra7 - "oveckajanka" nerobí pexeso ale počasie
"sileta" nerobí semafor ale strom (ak by si ho chcela tak ho robí pifina)
"pifina" nerobí reťaz ale zvyšné dve aktivity
@pifina - "sileta" nerobí priraďovanie ale strom
Teraz pri triedení som si všimla že @sileta má len 5 hlasov na stromčeku, neviem kde jej jeden hlas zmizol lebo mala 6 ale neva... vieme sa zhodnúť na tom strome? lebo ak to máme do mesiaca vyrobiť máme čo robiť.....
Týmto by som najradšej uzavrela celé hlasovanie a už fakt iba makať 😀 😀 😀
čakám prvé prototypy a budem pridávať fotky k návrhom ako vyzerajú reály....
fakt komunikujme lebo už sa dosť krát stalo že potom bol niekto sklamaný a čakal viac... nerada by som na záver riešila nejaké nezhody 😒
@sliver To je to, čo som písala. Predtým, než som pridala ďalšie návrhy, to bolo jednoznačnejšie 😒 . Čo sa týka stromu, na to som sa pýtala už pred týždňom. Materiál na strom je už objednaný... Keď príde, urobím prototyp a vložím foto. Rada by som čo najskorší termín, ale ešte nemám ani materiál, tak neviem ako budem stíhať.
Ja som tiez za skorsi termin. Foto som uz pridavala, tak ak su nejake pripomienky, budem rada...len treba reagovat cim skor, nech mozme robit.
@sliver aaaa, vidim ze si dala uz aj do albumu tu fotku, tak to je super!!! Dakujem.
@adelajda2012 ďakujem za otázky pod fotky... nemusím sa na všetko iba ja vypytovať 😉
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
bola by som rada keby sme mali čo najviac prototypov a mohli priložiť k fotkám... ja, oveckajanka a adelajda už dodali, na ostatné čakáme a sme zvedavé 😉
mne by vyhovovalo toho 3,7. ale prisposobim sa 😉

@sliver prevliekacky som chcela povodne od megjunova ale odisla z vymeny :(.....