icon

Platíte poplatok za vynechané obdobie v klube?

4. jan 2024

Ak vaše dieťa vynechalo zo zdravotných dôvodov celý mesiac, platíte poplatok aj za to vynechané obdobie?Jedná sa o športový klub.Doteraz som platila plnú sumu aj keď polovicu tréningov v mesiaci neabsolvoval,ale celý mesiac+2 týždne s predchádzajúceho nie som ochotná zaplatiť.V podmienkach som ohľadom toho nenašla nič.Za vynechané mi samozrejme nevracajú nič,ale príde mi nefér dodatočne doplatiť niečo čoho sa nezúčastnil

zuzubb007
4. jan 2024

Ano je to vsade tak, ked dieta chyba peniaze sa nevracaju, bohuzial mne to tiez islo na nervy 2 tyzdne chodil 2 nie takze sa to neoplatilo, ked nechodi mesiac tak sa skus spytat mozno vtedy vratia

autor
4. jan 2024

@zuzubb007 áno,to chápem,mňa hnevá,že dodatočne chcú od mňa doplatiť celý mesiac,ktorý vynechal.

vulka
4. jan 2024

My máme jasne nastavené podmienky v klube. Pri neúčasti na tréningu sa peniaze nevracajú.

autor
4. jan 2024

@zuzubb007 tak neviem,či im mám oficiálne písať nejakú žiadosť o odpustenie poplatku alebo čo,nie je to málo pre mňa,pohybuje sa to v 3 cifrach

autor
4. jan 2024

@vulka áno,rozumiem,to je tak všade.My máme splatnosť do konca mesiaca.Ale keď som.vedela,že syn sa nedá dokopy ani za ten mesiac,nezaplatila som.A už ma kontaktujú,že doplatiť plus aj tento mesiac,ktorý tiež vynechá.

anjelicek26
4. jan 2024

Platime celorocne vratane chorob a prazdnin.. je jedno ci hadzana ci tenis ci gymnastika ci plavanie...

pribinak
4. jan 2024

Ani u nás klub nevracia poplatky, jednoduchý dôvod: je jedno či príde na tréning 5, 10 alebo 25 deti, klub má dlhodobo prenajatý bazén v takom a v takom čase a musí to prevádzkovateľovi vyplatiť
Detto tréneri, je jedno koľko príde deti na tréning, on chce za hodinu svoje oeniaze a ak ich nedostane tak odíde trénovať inam a toto žiadny klub riskovat nebude
Preto sa peniaze - poplatky nevracajú

Veď skús či ti nevrátia aspoň niečo, uvidis

danieli
4. jan 2024

Napisala by som ziadost o odpustenie 1 mesacneho poplatku, opisala situaciu, ze v podmienkach sa nic nepise, uvidis ci ti schvalia, ci nie, ale ak je to uz suma 100€ a viac ten kusok papiera by som skusila

slavomira236
4. jan 2024

Moja chodi napriklad ma vytvarnu september mali raz oktober raz. Potom uvitelka otehotnela . Zo skoly ziadne info nic..v novembri nakonci nasli ucitelku vytvarna bola rsz. Potom ucitelka 2krat nebola mala chore dieta v decembri zas raz . Zas 2krat odpadlo nsviem preco..a musim platitnormalne skoby chpdila dcerka raz tyzdenne. Ide mi to na nervy. Je so sukromna ludova skola. Ked to bude pokracovat takto dalej rusim to. Dcerka je z toho smutna. Na dalsi rok menim ludovu skolu. Tu sa nic nenauci. Teraz ju uz prehlasit nemozem do inej lebo tato zobrala nieco od statu uz..Musela by som platit este raz tolko mesacne. Syn chodi na plavanie do klubu on plati za 25hodin..ak nepojde ze ochorie predlzi sa mu doba.

belle_vie
4. jan 2024

Ja mam mensie deti ( 1 a 3). A paci sa mi, ze na plavani alebo Baby balance to volo tak, ze sice peniaze nevratili, ale nevyuzity vstup si vedela vyuzit ako nahradku s inou skupinou, alebo ako vstup do detskeho kutika.
Teraz som dala syna na gymnathlon a takato moznost tam vobec nie je. Co mne osobne chyba, lebo viem, ze maju i ine terminy pre danu vekovu kategoriu a tie nahradky by sa tam pri nejakej voli dali urobit :/

thoughtfulweirdo
4. jan 2024

Mám dcéru v športovom klube a platíme celoročne. Klub normálne funguje, prekážka na našej strane je náš problém 🙂

maciatkolulu
4. jan 2024

U nás tiež platíme normálne polročné a nikoho nezaujíma,či prídeme,či nie a to sú individuálne hodiny na ZUŠ. Veď ti držia miesto,ktoré by mohol mať iný a nie,že držia a vy neplatíte.... Tiež by sa ti to nepáčilo

lilke
4. jan 2024

Syn chodil na pingpong, tam sa platilo mesačne, ale dopredu. Ak som vedela, že nebude môcť, ten mesiac som nezaplatila, ale dala som vedieť šéfke klubu.
U 2. dieťaťa sa platí polročne. Po týždni si zlomila kľúčnu kosť, začala trénovať 2 týždne pred koncom sezóny. Vrátenie € nehrozilo. Tiež veľmi vysoký poplatok.
Keď boli menší, na plávaní či karate mali možnosť náhradných hodín, tak chodili i 6x do týždňa namiesto 3x.
Musíš si zistiť nastavenie klubu a podmienky.

babulkomale
4. jan 2024

Ja by som to zaplatila uz len z ucty k tomu, ze sa niekto deckam venuje...

dadis
4. jan 2024

A co to je za taky drahy kruzok? Nasi platia 50 eur mesacne za 6 (dcera)ci 9 (syn)treningov tyzdenne. By ma hanba oplieskala nezaplatit, ved to robia ti ludia takmer zadarmo, len preto, ze ten sport miluju..ked vezmem ze platia plavaren, telocvicnu, prenajom vlastnych priestorov, trenerov.

autor
4. jan 2024

Neviem či som to nezrozumiteľne napísala,chápem a beriem,že peniaze sa spätne nevracajú.To som nikde nepísala,že chcem aby mi niečo vrátili.Ja len nie som veľmi naklonená doplácať za obdobie,ktoré tam nebol nie z rozmaru,ale z vážnych zdravotných dôvodov.V tíme ich je málo,práveže nikomu miesto neblokuje.

dadis
4. jan 2024

a co to je za sport? kvoli fixnym nakladom sa pytam..lebo ostatni spoluhraci nebudu doplacat len preto, ze tvoje dieta je zdravotne mimo

83lenka83
5. jan 2024

U nas sa tiež platí či chodí alebo nie. Minulý rok nechodil 3 mesiace a zaplatiť sme museli a nie málo. Mesacne 108€