Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@komzikosaurus
@kittykittyke
kráááásne ste to vymysleli 🙂
@radana2011 ja som za gorálky a asi radšej na suchy zips ako na zasuvanie...
@ihrisko2009 mna tiež napadli tie koliečka ako na zaclony, take maličke byvaju v galanterke... ale aj tie kovove by boli super, to by sa aj lepšie prevliekalo myslim...
@radana2011 ja by som tiez rada radsej goralky, neviem ake velke ich planujes
napr. cca 750ks za 2,50€
http://www.stoklasa-sk.sk/koralky-gulicka-6mm-p..., mozes si vybrat farebny mix
kočky, tak mam este tieto filce:
biela - 5
fialova - 2
sv.hneda - 6
malinova - 7
tm.modra - 6
oranžova - 4
ružova - 9
šeda - 6
telova - 3
vinova - 5
tm.zelena - 4
žlta - 14
napíšte ak vam mam nejaku rezervovat, prip. ak príde, môžem nafotit a napíšete mi...
už mi písali, ze objednávku posielaju, tak takto o týden by mala prist ku mne...
este vam chcem napisat, že tych lepidiel na filc tiež nebolo dosť, tak som zatial rezervovala pre baby, čo napísali aj o filc - ihrisko a radana a este budem mat jedno, tak neviem... ale sharonik tu ma tiež ešte jednu vec, tak ak sa nenahnevate, rezervujem pre nu...
a bohuzial pre @komzikosaurus a @maryennn1 nevyšlo... prepáčte, neviem ako to mam inak urobit...
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@ivaha
Ahojte a neobjedname teda ten filc 2-3mm na tie podkladove stranky zo stoklasy, co fotila a navrhovala ivaha?? a mozno si nakoniec objednam aj sama, ved postovne je 3 € a ked sa s niekym spojim, aj tak musim platit postovne od nej ku mne, tak to nedava logiku....uz to konecne doriesme, lebo dnes v praci som vlastne riesila len filc a goralky... 😒
@radana2011 ahojcek, to foto bolo filcu 1,5-2mm, ten 2-3 este nemam vyskusany, sma som nan zvedava.
postovne je zhruba 3, 80 zo stoklasy,ja som to davala len ako ponuku, Zvyknem tak objdenavat a je to vzdy vyhodnejsie, napr minule, vyslo postovne na 1,50 na osobu, ked nas bolo viac.samozrejme zalezi aj ake si budes zelat, ak doporucene budeto viacej.Bola to len ponuka z mojej strany, lebo casto odtial objednavam a kto chce moze sa pripojit, je to na vas , no a potom su tam este zaujimave ponuky, tzv bonusy-pise to pri fotke konkretneho tovaru, ktore sa daju pripojit k objednavke a tam je tovar za ozaj super cenu.ale to len v pripade urcitej sumy onjednavky.ak ma nietko zaujem, ja som ochotna to aj zabalit aj poslat, aj pre mna je to vyhodnejsie neplatit celu sumu za postovne, ak chcem napr nieco len za 4 eura a pod.ono cim je nas viac, tym mensie postovne. Zalezi na tebe.Z mojej strany je to len ponuka.
radana2011 @ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
este vas chcem potesit, kto mate problem s kupou podkladoveho filcu. Volala som k nam do predajne a slubili mi, ze bud tyzden asi az vo stvrtok by vedeli ake filce im pridu a vyzera to tak ze budu aj dobre odtiene,aj ked nie tolko ako v stoklase mala by byt biela, tmavohneda, zelena-este neviem aka lebo mavali len taku vianocnu tmavu,ale mozno pride aj bledsia,cierna, zlta. Som sa s nimi dohodla, ze mi ich rezervuju, aky pocet budem potrebovat.Filc je za 50 centov A4. Ja budem davat tmavomodry na piskvorky a uvidim ake pridu na lienocky, planovala som dat peknu zltu,dufam ze aj cervena pride.potrebujem toho viac aj do dalsej vymeny a aj na ine veci.Takze ja budem davat ten na podkladove strany.Ak by ste nahodou chceli, mozem vam aj s tym pomoct a poslat vam.staci mi dat vediet akej farby a kolko kusov ,aby som vedela tam zavoalt a rezervovat, lebo sami neda z dediny tam behat kazdy den.Ale to by bolo zial az na neskor.Asi najskor v piatok im to pride, kedze stvrtok mam volat.slubili mi, ze vsetky budu hrube, lebo tie tenke mali vraj od ineho vyrobcu.Skoda ze az tak neskoro, uz som chcela zacat nieco robit.
prosim tiez na oplatku ak najdete nejaky pekny a kvalitny, dajte mi vediet. Skoda na ten z opitecu som sa tesila a aj ten bude makky ako sa tu uz pisalo.
a este si prosim ten makky rezervovat zvysok telovej, bielej ,oranzovej, zelenej ,fialovej, ruzovej5ks,vinova5ks,,malinova 5ks,,dakujem
Žienky pridávam ilustračný obrázok, ako by mohli vyzerať tie moje mačičky, prosím napíšte mi, či by ste chceli možnosť č. 1 alebo možnosť č. 2 nech viem čo si mám nakúpiť 🙂
Podklad pod mačičku by som chcela oranžový (podľa toho ako sa dohodneme, odkiaľ budeme objednávať) ak by bola jedna mačka, bude čierna so škvrnami a ak by boli tri, tak by som chcela každú inej farby (asi biela, čierna a hnedá).
Ak bude mačička jedna, tak sa dá pohrať s pozadím, ak budú tri bude pozadie už len jednofarebné, aby to tam všetko nesplývalo.
Psíka ešte premyslím.
Obrázok som len na rýchlo urobila vo worde, aby ste si to vedeli cca predstaviť 🙂
@majaza ak je ešte nejaký ten filc z decuart voľný poprosím po dva kusy z tmavomodrej, žltej, oranžovej, malinovej a šedej, díky. Prosím ťa môžeš počkať z objednávkou z davony do nedele večera? Sme odcestovaní a som len na mobile, zle sa mi načítavajú tie shopy☹ si budem chcieť tie písmenká, uvidim ako sa vyjadria ostatné baby a ešte musím popozerať či ešte niečo
@ivaha poprosím Ťa určite 16 bielych filcov, ešte rozmyslím aké ešte🙂
@ivaha na inšpiráciu rybolov 🙂
http://www.popsandpodge.com/2012/03/february-qu...
Dievcata, vyberte si:
A http://www.davona.cz/navlekaci-plastove-koralky...
B http://www.davona.cz/mini-koralky-kvetiny-700ks...
@majaza posielala som ti objednavku a podla toho ako si baby vyberu, tak jednie goralky vyhod z kosika. dakujem.
@ivaha mne sa paci myslienka kupy filcu v obchode. Vzdy je asi najlepsie si ho chytit do ruky a zhodnotit kvalitu ci je ok pre nase potreby. Takze zo vsetkych moznosti a zdrojov na kupu podkladoveho filcu co tu boli spomenute, ja osobne davam hlas kupe v kamennom obchode, nech nekupujeme macku vo vreci.
@majaza @ihrisko2009 ten filc u nas v kreativnych mam slubeny a prave preto mam volat vo stvrtok, aby vedeli tie pocty rezervovat, ak si budete prosit, kludne vam kupim a poslem. Mne osobne nevadi, ak ma niekto ine zdroje, ak je ten filc taky tvrdsi nie uplne makky.Ale ak mozem, rada pomozem.Mozte mi napisat farby a pocty.
Tu stoklasu by som rada, ale ak budeme len dve, tak sa to asi velmi neoplati ani tebe. Potom by som asi radsej pockala, lebo maju pisane, ze v aprili naskladnia aj chybajuce kusy. Ale ak sa nas nazbiera aj viac, tak objednam.Idealne by bolo aspon 4.Ostatne maminy, co si budu cezo mna objednavat asi budu tiez cakat na ten filc v aprili,ale ka by bolo nizsie postovne, mozno sa pripoja s ostatnymi vecami.
@ivaha @radana2011 @ihrisko2009 @komzikosaurus @sharonik @majaza @kittykittyke kočky tak ma napadlo, čo keby sme si vypísali, kto akú chce dávať podkladovú farbu? mňa by to zaujímalo preto, aby som si vedela vybrať takú, ktorú ešte nikto nemá, tak by boli tie naše knižky aj pestrejšie, čo vy na to?
...a rada by som už naozaj doriešila to odkiaľ sa bude objednávať prípadne kupovať ten podkladový hrubší filc, ak na tom chceme začať pracovať tak to je základ aby sme ho mali. Takže odkiaľ?
@maryennn1 ja by som chcela bud bielu, alebo aj taka vanilkova zo stoklasy sa mi pozdavala...
zatial to vyzera, že filc kupi @ivaha pre nas...
no mna v tejto suvislosti napadlo, ze môžem aj ja zbehnut do predajní u nas a opytat sa na filc...
@ivaha, ty si odkial?
@radana2011 ja som za koralky, nie kvetinky...
@maryennn1 ja budem davat na piskvorky tmavomodru, je to uplne najhrubsi filc aky som videla-este okrem 3mm zo stoklasy, ten som nevidela, ale podla mna bude zhruba rovnaky. Na lienocku by som brala zlty, lebo by som tam riesila este nejaky zeleny list a zda sa mi to pekna kombinacia zlta, zelena,cervena,cierna.Ak by ste rozhodli ze vsetci beriete ten 3mm zo stoklasy, zoberiem na lienocku ten, ak nie ja zoberiem ten 2mm u nas, Ten tmavomodry mozte vidiet vyssie na foto, je z neho robene vrecko na ryby a vidno, tam aj hrubku a je pevny.Zlty je trosilinku tensi, ale takmer nebadat a zo stoklasy je este tensi, ale zas este viac spevneny-tuhsi.Dobre su podla mna vsetky tri.Skoda len ze u nas sa musi cakat este tyzden a v stoklase su 2mm dost vypredane-jedine potom zobrat viac mixov a podelit si farby.Problem mam este s cervenou, dufam ze bude hruba, tak ako slubili,lebo tiez zo stoklasy je vypredana,tak len z mixu ju vybrat,len sa mi nechce teraz rychlo samej odtial objednavat, kedze v aprili maju dodat vsetky farby a hlavne potrebujem vela zelenej, ktora tam tiez nie je. Takze momentalne pre mna ostava jedine u nas v kreativnych cakat do stvrtka.este som aj sestru zapojila a v Rakusku som raz kupovala super pevny, ale dost drahsi a ona zistovala a ze ho maju prave teraz dost vypredany-takze smolu mame.Verim ze aspon ten nas obchod nesklame.
Aj v blave som dost obehala a hroza, este mi niekto vravel ze v tescu na kamennom vraj nieco je ale tam som sa nedostala.
Ak sa spojime, kludne mozem pokupit, co treba a aj objednat a rozposlat-zatial sice slubujem macku vo vreci, ale hadam ked slubili predajcovia, tak dodrzia.
@radana2011 ja som za goralky, len ci nie su velke 8mm, ked sa ich tam ma zmestit 10 ci 12 na jednu mafinu
@ivaha ty máš takú krásu prácu, že sa na tie piškvorky a lienky od teba tááák teším, že až 🙂
@radana2011 tiež som za korálky a nie kvietky 🙂

@ihrisko2009 umelohmotné krúžky záclonové alebo aj drevené, príp, kovové ako na kľúče