Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
nechcete niekto tieto pompomguličky?
http://www.davona.cz/bambulky-100ks-mix-zakladn... ??
my mame doma dost, len by som potrebovala z tychto povyberat tie čierne najmenšie 😀
@ivaha máš pravdu 8mm je vela, dnes som pozerala unas v obchode, krásne farby ale malé... :'(
@radana2011 prosím ťa aké veľké sú tie pracky, ktoré mi posunieš?
@maryennn1 noo, píšu, že zlatožlta, tak neviem 🙂
skus tuna kuknut
http://katalog.meyco.eu/#/178/zoomed
malo by to byt, čo je aj na tom kvietku - č. 03
@maryennn1 2cm široký remienok
@ivaha @radana2011 @ihrisko2009 @komzikosaurus @sharonik @majaza @kittykittyke
Takže kočky dospela som k poznaniu, že predstava akú som mala pôvodne je neuskutočniteľná kvôli veľkosti remienkov a preto som sa snažila to vymyslieť čo najlepšie. Urobila som si zatiaľ len neúplné prototypy, takže vás prosím o vyjadrenie, prípadne pripomienky. Prosím dajte lajk k tým dvom príspevkom, s ktorými súhlasíte.
1. PES ....Aby sa psovi zmestil na krk obojok, musela som ho riadne zväčšiť a preto mi nevošiel na výšku, ale na šírku. V tomto prípade by som do pozadia dala modrý podklad, zelenú trávu, hnedú psiu búdu, ktorá by z boku nebola prišitá a v nej by sa ukrývalo vodítko s karabinkou, pred búdou by bola miska s kosťou a loptička na patentku, alebo suchý zips. Pes by bol svetlohnedý s tmavohnedým uchom, ktoré by sa pripínalo na gombík. V papuľke by mal patentku na ktorú by sa dal pripnúť buď jazyk, alebo kostička.
Ahojte. Trosku vas sledujem, lebo tiez chcem dcerke zacat robit quiet book, tak naberam "mudrosti" 🙂
@ivaha ja mam zo stoklasy vsetky hrubky, a ten 2-3 mm je kvalitou a tvrdostou ako ten 1.5-2 mm, len je samozrejme hrubsi. Zrejme ten isty vyrobca. Takze je fajn,ja ho pouzijem na podklad..
Neodporucam ale hrubku 0.9 mm zo stoklasy, to je taka handricka, makky, poddajny,sila som z neho malemu oblubenu postavicku z filmu a aj sa po chvilke dost ochlpatil. Mam z neho este cele jedno balenie mixu,tak to odlozim na nejake ozdoby, co sa nebudu chytat a nijako namahat.
A este ja planujem pri zosivani stran medzi ne vsunut plastove ohybne prestieranie, aby stranka bola ozaj pevna a nezlomila sa, kedze mala si ju bude listovat ako mozno 1.5 rocna. Nakupila som si take za 1 euro v Jysku A3 velkosti. Takze prestrihnem a vsuniem.Aspon teoreticky to mam tak vymyslene 😀
Prepacte ze sa vam do toho miesam, len som chcela trosku poradit, ak nevadi 😅
Jaj a este som sa chcela poradit, ci si neskusala niektore vacsie plochy na filc lepit tavnou pistolkou. Nie je to vhodne? Ci radsej to lepidlo? Pistolka mi drzi dobre, aj tie kupovane veci co byvaju,su asi tak lepene. Tak ze ci mam investovat do lepidla na filc alebo to bude pouzitelne aj do quiet book. Dik 😉
maryennn1 @ivaha @komzikosaurus @kittykittyke
kočky vy niektora budete chciet niečo z
www.davona.cz ?
@majaza ahoj, tak ja nakoniec z davony nebudem brat nic.. dakujem..
@kittykittyke ok

@maryennn1 @ivaha @radana2011 @ihrisko2009 @komzikosaurus @sharonik @majaza @kittykittyke
diavcata prosim este mam na vas jendu prosbu, leob sa mi to uz miesa. Povodne bola verzia ze robim poskvorky a zosivam, potom sa dala lineka a teraz ficia rozne kombinacie, zosivania a lienok a piskvoriek a mena. Prosim aby ste mi este raz kazda napisali, co si zelate, lebo asi nemozem robit vsetko naraz vsetkym. Napiste a ja si to poznacim, aby som to presne mala, len prosim naozaj nemozem vsetko robit, vyberte si kazda co sa vam paci. Dik