icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

radana2011
19. mar 2014

@ivaha v poho, mozno to vrecko iné ako žlté, ale ako bude, bude ok. 🙂

radana2011
19. mar 2014

@ivaha meno Petko a akýkoľvek obrázok... Len nie žraloka a vlka B-)

sharonik
19. mar 2014

@ivaha takéto autíčko som videla niekde na nete, ale radšej by som im tam dala také so skutočnými kolieskami, aby mohli s ním naozaj jazdiť 😀

ivaha
19. mar 2014

@kittykittyke ahojcek, prosim napises mi meno na titulnu stranu, bolo by z farbenych latok, napevno a prisite plus nejaky obrazok-moze napsiat co sa dietku paci,zhruba ako mam v albume.

ivaha
19. mar 2014

@sharonik ano, len som myslela tu garaz,ci tak nejako by mohla byt

komzikosaurus
19. mar 2014

aj ja si poprosim to pisanie a podklad iny dakuejm

ivaha
19. mar 2014

@maryennn1 @radana2011 @ihrisko2009 @komzikosaurus @sharonik @kittykittyke @majaza
ahojte maminy, volala som s predajnou, zajtra im to ma prist na medzisklad. Vrajn urcite budu mat hrube filce a to farieb-cierna, biela,cervena,zlta,bledofialova,fialova,tmavozelena,oranzova,azurovomodra nie uplne nebickova bleda,tmavomodra,ruzova,mozno aj bledsia ruzova,hneda,siva posielam foto farieb zbytkov, ktore mam este doma ,vraj by mali byt take iste,farby cierna biela je klasika,cervena by mala byt klasicka,zelena taka tmavsia vianocna ostatne su na foto. Prosim premylsite, ci by ste si nieco prosili a ak ano, poprosim pocet a farbu do IP, aby som im vedela zajtra doobeda povedat, nech dostatok pripravia do obchodu a pravdepodobne ak vsetko dobre vypali, v piatok by som mohla ist pre to,uz by to tam mali mat, a mozno vam aj poslat domov,preto poprosim aj adresy vase a ako si to prosite poslat, ci obyc alebo doporucene.Neslubujem sice, ze urcite to v piatok stihnem zaslat, ale pokusim sa, nech to uz mate co najskor doma, peniazky mi poslete potom na ucet. vdaka
ak vym nevyhvuje ziadna farba z tychto, mozme este spravit aj objednavku z tej stoklasy, mna furt laka ten 3mm vyskusat, alebo myslim ako pofotila majaza aj tie z davony podla mna mohli byt dobre. Je to na vas ako sa rozhodnete a co by vam vyhovovalo.

ivaha
19. mar 2014

farby sa mi podarilo dost dobre odfotit akurat tamva fialova je v reale trosku tmavsia, pridala som aj foto hrubky-su priblizne rovnako hrube 2mm
PS tmavomodra je na piskvorkach

sharonik
19. mar 2014

@ivaha tie piškvorky (kolieska) si robila tiež z takéhoto filcu, či z iného? A lepila si na spodnú stranu suchý zips? Riešim či si objednat tento filc aj na tie kolieska pod písmenká.

ivaha
19. mar 2014

kolieska som robila z tohto zlteho, ale bez zipsu, su len prikladacie, podla mna je fajn na kolieska pod pismenka, lepsi by uz bol asi len ten 3mm,pripadne este z davony a stoklasy 2mm. Ja som robila zo zlteho kedze ty budes robit biele, aby sme to mali pekne farebne.Je to podobne ako co nam mamina jedna robila tie organy z filcu a niektore, tusim tie oblicky, ci zaludok boli z takeho hrubsieho. Aspon ja osobne by som nedavala nic tensie, predsa len je to textil.Este ma napadlo ze je asi aj podobny ako co som mala predtym a robila som ti tie chapadla biele tej chobotnice-neviem ci aj ten bol 2mm, tento je tusim este hrubsi.

sharonik
19. mar 2014

@ivaha, @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @kozmikosaurus
dievčatá potrebujem vaše vyjadrenie k abecede, chceli by ste radšej
1. Biele (resp. sivé) stránky a rôznofarebné kolieska s písmenkami alebo
2. Farebné strany a biele (resp. sivé) kolieska s písmenkami
Písmenká budú rôznych farieb, môžete pozrieť tu
http://www.davona.cz/vyrezy-z-penovky-72ks-pism...

Urobím každej ako bude chcieť, len mi dajte vedieť čo najskôr (najlepšie ešte dnes), aby som mohla u ivahy zaistiť filc🙂

ivaha
19. mar 2014

este som nasla aj kusok oranzovej, je malilinko svetlejsia ako na foto,ale je to skutocne taka pekna syta oranzova

ivaha
19. mar 2014

@sharonik mne by sa pacilo roznofarebne a biely podklad tak ako je na foto v albume, ale ak vacsina bude chciet biele, tak sa prisposobim, aby si nemusela tolko farieb kupovat len pre mna. Este mam prosbu, nemohla by som dostat A a M dvojmo aby sme si mohli mena skladat, staci pismenka a dorobime si kolieska? dik

maryennn1
19. mar 2014

@sharonik aj ja by som rada farebné a biely podklad, ale tiež sa prispôsobím a ak to bude možné, aj ja by som chcela poprosiť dve A aby sme si mohli meno Adam poskladať, ďakujemeee 🙂

maryennn1
19. mar 2014

@ivaha tak ja tú svetlomodrú a hnedú ako som písala a po 8 ks z každej 🙂 Ďakujem.

ivaha
19. mar 2014

ono ten filc tak nesuri, ked date neskor vediet nevadi, len sa zas posunie to o nejaky den, kym to donesu , lebo ak sa bude objednavat na desiatky ks, tolko urcite naraz v obchode nemaju,ja len preto, aby ste to aj cim skor mali doma a aj pre mna je lepsie naraz to doniest, lebo nechodim kazdy den do mesta.

ivaha
19. mar 2014

@maryennn1 oki, pisem si, ak nevadi, ze je taka trosku azurova, nie bledomodra

maryennn1
19. mar 2014

@ivaha no ak to nevadí vám, tak ani mne 😀

sharonik
19. mar 2014

@maryennn1, @ivaha tak s tými dvojitými písmenami bude problém, pretože som objednávala sady, z každého písmenka budem iba jedno navyše, ktoré si zatiaľ nechávam v zálohe, keby sa mi niečo nepodarilo. Riešením by bolo nenalepiť to prvé písmenko napevno, ale urobiť obe odlepovacie (u tých konkrétnych písmen) alebo by som vám k tomu ponúkla ešte o niečo menšie písmenká (také som pôvodne kupovala), alebo skúsim vystrihnúť tieto sama z penovky- keď budem mať písmenká z davony už doma, vyskúšam a potom vám dám foto na výber

maryennn1
19. mar 2014

@sharonik joj si zlatá, ak by to mal byť ale veľký problém, tak si skúsime niečo dovyrobiť sami 🙂

kittykittyke
19. mar 2014

@ivaha Tak meno je Damian a mohla by tam byt napriklad zabka.. 🙂

kittykittyke
19. mar 2014

@sharonik Tak ja by som si teda, ak mozem este, vybrala moznost
1. Biele (resp. sivé) stránky a rôznofarebné kolieska s písmenkami
A viem, ze uz tu boli viacere baby, ktore mali takuto poziadavku.. a aj som si citala tvoje vyjadrenia.. no ak by to bolo co i len trosicku mozne, uvitali by sme jedno pismenko A naviac.. kedze mame doma Damiana..
ale ako pisala @maryennn1 ak by si s tym mala mat naozaj nejake tazkosti, komplikacie.. tak to skusime nejak inak poriesit.. 🙂

ihrisko2009
autor
19. mar 2014

@sharonik ak sa bude dat, ja by som tiez rada take pestrofarebne pismenka na bledom podklade ako su v albume.

ihrisko2009
autor
19. mar 2014

@ivaha pre mna prosim 16x zelenu a 2x bledofialovu, 2x azurovomodru, a po jednom kuse oranzova, zlta, hneda a siva. Dakujem

ivaha
19. mar 2014

@ihrisko2009 ok pisem si

radana2011
19. mar 2014

@ivaha ja by som chcela 8x blesk fialovu a 8x sedy. Dik

ivaha
20. mar 2014

@radana2011 ok, pisem si, je to bleda fialova, ci tmava?

ivaha
20. mar 2014

@kittykittyke tak dnes to bola riadna piplacka, ale uz som hotova-hadam sa malemu zaba zapaci, len neviem ci mam dat aj dlzen na A alebo nie.
ten filc od nas si nebudes prosit?

kittykittyke
20. mar 2014

@ivaha waaaaaaaw, no to je kraaaaaaaaaaaaasne.. a ano, poprosila by som aj dlzen na to 2. A :D
ale je to fakt uzsne.. velmi sa mi to paci..

A co sa tyka filcu.. vcera som to nejak nestihla poriesit.. ale ano, budem si prosit aj ja.. ten co si pisala je rozmer 20x30 cm, ano?
ja by som si prosila ten peknucky bledomodry.. 16 ks
a aka je tam vlastne cena? :D

radana2011
20. mar 2014

@ivaha bleda 🙂