Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
ahojcek, dakujem za doveru pri objednavani a mam dobru spravu pre vas a zlu pre mna a atym aj pre piskvorky. Vsetky farby co ste si objednali by zajtra mali prist-trosku je nejasnost so sivou uvidim zajtra, kto si prosi to aj zajtra poslat, prosim si adresu poslat a ako to hcete odoslat, skusim to stihnut pobalit.Problem je jedine so zltou.Ta nie je a nebude.Bude velmi vadit ak spravim piskvorky biele?Dve sady by mohli byt pol na pol biele so zltou, kedze uz ich mam vystrihnute tu jednu sadu, ale ostatne bude len biele: alebo si prosite inu?zaroven poprosim maminky co si beru sivu, ak by nebola ci si prosite nejaku alternativu.vdaka
jaj a este som zabudla, zelena vraj nebude taka tmava vianocna, ale travova, tak kto si prosite pridat kusy, ozvite sa dik
kočky prepačte, ja som tento tyzden trochu nemožná...
@sharonik, ja si tiež prosím pestrofarebne pismenka na bledom podklade
@ivaha žabka prekráááásna...
ja som nestihla ani ohladom toho filcu...
je teda za 0,50 eur?
ak by bol, ja by som si tiez prosila, ale neviem - nieje nejaka taka ako je napr. v stoklase ta vanilkova?
alebo potom asi biela...
huseničku budem robit bledozelenu
ak sa teda dá, prosím si 17 ks
ak nie, daj mi prosím vediet čím skôr.
vdaka...
@radana2011 takze potom bledofialovej 16ks?
este som sa chcela opytat, mohla by byt na titulnej strane pre maleho raketa do vesmiru, dali by sa do nej vsunut zvieratka prstove z kolotoca, bude sa dat odopnut.
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
filc z decuArtu...
najpevnejší je ružový, inak nieje isto vhodný na tie cele strany, ale nieje až taky zly, na prišivanie, lepenie bude super myslim 🙂
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
kočky, ktoré ste si objednali, rozošlem vám podklady k platbam, napíšte mi, či mám ratat obyčajne poštovne alebo doporučene?
A tiež, či vam mam niektorým pozrieť pevný filc v obchode, kam idem v pondelok, maju tam doviezt pevny filc, pani mi dokonca slubila, ze v pondelok ráno mi napíse ake farby maju, tak ak tu budete, skusim napisat a okolo obeda pôjdem do predajne...
cena by mala byt 0,45eur
... a este som sa nastvala na jednu vec a síce, ze mi poslali len jedno!!! lepidlo na filc, no na fakture mam 4ks! tak im tam idem písať, čo to ma znamenat!!!
@ivaha no konecne som docitala.... no my sa potesime, piskorkam (nam je jedno akej farby, moze byt biela, zelena.... len nie ruzova🙂 ale tiez by som poprosila inu farbu pre krizik a inu pre koliesko)a lienke (ta je nadherna taka ako si ju spravila, nic by som na nej nemenila), dakujeme
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @maryennn1,
kočky rozdelujem baličky, chcela by som to v utorok poslat, len som zistila nejake nezrovnalosti a zrejme som pri tom množstve urobila nejake chyby ☹
pre ihrisko2009 som objednavala krepový papier a tento som omylom objednala 2x, nechcete niektora?
http://www.davona.cz/krepovy-papir-hnedy-1ks/d-...
pre maryennn1 zas samolepiacu magneticku foliu tuto:
http://www.davona.cz/samolepici-magneticka-foli...
a neviem, či ešte niekto chcel, či mam druhy kus navyše?
a este jedna vec pre @radana2011 - objednala som tie 3 sady goralok a teraz ma napadlo, či si chcela este tie co si navrhovala predtym? či nie?
http://www.davona.cz/navlekaci-plastove-koralky...
tie som teda neobjednavala a uz ani neviem ci som mala ci nie ☹
a este
- ivaha poslat az so strankami
- ihrisko - obycajne
- sharonik ???
- radana ???
- maryennn1 ???
@majaza ahoj, tie goralky si dobre objednala, tie neonove su velke, tak som ich vypustila. este cakam, co mi napises na ten filc, ci mi kupis alebo nie.. a prosim si to obycajne. pisem adresu do IP.
@majaza ak sa nenajde zaujemca o ten papier, kludne pribal aj druhy mne. A tu magneticku foliu chcem tiez, ja som nad nou aj premyslala, myslim, ze si sama nasla cestu ku mne 🙂
Dievcata, teraz som si vsimla, ze ta samolepiaca magneticka folia je balena po dva kusy A4. Nechce niekto tu jednu A4? Mne uplne staci jeden kus, cena jednej vychadza cca euro.
@ivaha
@radana2011
takže filce z predajne nemam žiadne, lebo pani predavačka mi naštvana oznamila, že jej doniesli len 5ks jablčkovozelenych :-/
a teda, že ak jej poviem ake a kolko ks chcem, že do konca tyždna donesie...
tak ja už neviem...
ivaha, zo stoklasy je aka dodacia doba?
@majaza @sharonik @radana2011 @ihrisko2009 @maryennn1, chcela som robit objednavku dnes vecer a myslim, ze by to tento tyzden prislo,len asi sa nespojime vsetky, tak to necham na zajtra. Poprosim vas, ak si niektora prosite ten filc 1,5-2MM, propadne 2mm,alebo lepidlo, goralky a hocico, aby ste mi do IP napisali objednavku a zajtra v priebehu dna to odoslem.dik PS ak mi hned zaktra odoslu podklady k platbe a ja to vyplatim, tak v stredu by to mohli odosielat a teoreticky by to mohlo v piatok byt u mna, ale predpokladam ze realnejsie bude pondelok. Vdaka
PS skoda ze sa to nepodarilo u vas v kamennom

@ivaha tá žaba je úžasná🙂 objednávku na filc ti posielam do IP