Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
ahojcek, dakujem za doveru pri objednavani a mam dobru spravu pre vas a zlu pre mna a atym aj pre piskvorky. Vsetky farby co ste si objednali by zajtra mali prist-trosku je nejasnost so sivou uvidim zajtra, kto si prosi to aj zajtra poslat, prosim si adresu poslat a ako to hcete odoslat, skusim to stihnut pobalit.Problem je jedine so zltou.Ta nie je a nebude.Bude velmi vadit ak spravim piskvorky biele?Dve sady by mohli byt pol na pol biele so zltou, kedze uz ich mam vystrihnute tu jednu sadu, ale ostatne bude len biele: alebo si prosite inu?zaroven poprosim maminky co si beru sivu, ak by nebola ci si prosite nejaku alternativu.vdaka
jaj a este som zabudla, zelena vraj nebude taka tmava vianocna, ale travova, tak kto si prosite pridat kusy, ozvite sa dik
@ivaha ježíín tá žabka je prekrásna 🙂 až kúštik @kitykityke závidím 😝 😀
kočky prepačte, ja som tento tyzden trochu nemožná...
@sharonik, ja si tiež prosím pestrofarebne pismenka na bledom podklade
@ivaha žabka prekráááásna...
ja som nestihla ani ohladom toho filcu...
je teda za 0,50 eur?
ak by bol, ja by som si tiez prosila, ale neviem - nieje nejaka taka ako je napr. v stoklase ta vanilkova?
alebo potom asi biela...
huseničku budem robit bledozelenu
ak sa teda dá, prosím si 17 ks
ak nie, daj mi prosím vediet čím skôr.
vdaka...
@ivaha ak. Nebude šedá tak bledo fialovu, a mne mozu byt aj biele piskvorky.
@radana2011 takze potom bledofialovej 16ks?
este som sa chcela opytat, mohla by byt na titulnej strane pre maleho raketa do vesmiru, dali by sa do nej vsunut zvieratka prstove z kolotoca, bude sa dat odopnut.
@ivaha áno 16. A kľudne aj raketa, akemukolvek prostriedku sa poteší 🙂
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
filc z decuArtu...
najpevnejší je ružový, inak nieje isto vhodný na tie cele strany, ale nieje až taky zly, na prišivanie, lepenie bude super myslim 🙂
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @majaza @komzikosaurus
kočky, ktoré ste si objednali, rozošlem vám podklady k platbam, napíšte mi, či mám ratat obyčajne poštovne alebo doporučene?
A tiež, či vam mam niektorým pozrieť pevný filc v obchode, kam idem v pondelok, maju tam doviezt pevny filc, pani mi dokonca slubila, ze v pondelok ráno mi napíse ake farby maju, tak ak tu budete, skusim napisat a okolo obeda pôjdem do predajne...
cena by mala byt 0,45eur
... a este som sa nastvala na jednu vec a síce, ze mi poslali len jedno!!! lepidlo na filc, no na fakture mam 4ks! tak im tam idem písať, čo to ma znamenat!!!
@sharonik mne sa paci 1 moznost roznofarebne pismenka
@ivaha no konecne som docitala.... no my sa potesime, piskorkam (nam je jedno akej farby, moze byt biela, zelena.... len nie ruzova🙂 ale tiez by som poprosila inu farbu pre krizik a inu pre koliesko)a lienke (ta je nadherna taka ako si ju spravila, nic by som na nej nemenila), dakujeme
@ivaha @sharonik @ihrisko2009, @radana2011, @maryennn1,
kočky rozdelujem baličky, chcela by som to v utorok poslat, len som zistila nejake nezrovnalosti a zrejme som pri tom množstve urobila nejake chyby ☹
pre ihrisko2009 som objednavala krepový papier a tento som omylom objednala 2x, nechcete niektora?
http://www.davona.cz/krepovy-papir-hnedy-1ks/d-...
pre maryennn1 zas samolepiacu magneticku foliu tuto:
http://www.davona.cz/samolepici-magneticka-foli...
a neviem, či ešte niekto chcel, či mam druhy kus navyše?
a este jedna vec pre @radana2011 - objednala som tie 3 sady goralok a teraz ma napadlo, či si chcela este tie co si navrhovala predtym? či nie?
http://www.davona.cz/navlekaci-plastove-koralky...
tie som teda neobjednavala a uz ani neviem ci som mala ci nie ☹
a este
- ivaha poslat az so strankami
- ihrisko - obycajne
- sharonik ???
- radana ???
- maryennn1 ???
@majaza ahoj, tie goralky si dobre objednala, tie neonove su velke, tak som ich vypustila. este cakam, co mi napises na ten filc, ci mi kupis alebo nie.. a prosim si to obycajne. pisem adresu do IP.
@majaza ak sa nenajde zaujemca o ten papier, kludne pribal aj druhy mne. A tu magneticku foliu chcem tiez, ja som nad nou aj premyslala, myslim, ze si sama nasla cestu ku mne 🙂
@maryennn1 napis mi adresu do IP, poslem ti tie remienky.
Dievcata, teraz som si vsimla, ze ta samolepiaca magneticka folia je balena po dva kusy A4. Nechce niekto tu jednu A4? Mne uplne staci jeden kus, cena jednej vychadza cca euro.
@ivaha
@radana2011
takže filce z predajne nemam žiadne, lebo pani predavačka mi naštvana oznamila, že jej doniesli len 5ks jablčkovozelenych :-/
a teda, že ak jej poviem ake a kolko ks chcem, že do konca tyždna donesie...
tak ja už neviem...
ivaha, zo stoklasy je aka dodacia doba?
@majaza @sharonik @radana2011 @ihrisko2009 @maryennn1, chcela som robit objednavku dnes vecer a myslim, ze by to tento tyzden prislo,len asi sa nespojime vsetky, tak to necham na zajtra. Poprosim vas, ak si niektora prosite ten filc 1,5-2MM, propadne 2mm,alebo lepidlo, goralky a hocico, aby ste mi do IP napisali objednavku a zajtra v priebehu dna to odoslem.dik PS ak mi hned zaktra odoslu podklady k platbe a ja to vyplatim, tak v stredu by to mohli odosielat a teoreticky by to mohlo v piatok byt u mna, ale predpokladam ze realnejsie bude pondelok. Vdaka
PS skoda ze sa to nepodarilo u vas v kamennom

@ivaha tá žaba je úžasná🙂 objednávku na filc ti posielam do IP