icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

radana2011
24. mar 2014

@ivaha a ako to budeme riešiť, ked naj lepšia cena je pri 12 ks a potrebujeme 16? Nejako to spojíme?

sharonik
24. mar 2014

@majaza ja som sa chcela spytať, či máš pre mňa lepidlo na filc, nejako sa strácam v tom čo bolo a čo nie 🙂

majaza
24. mar 2014

@ivaha pre teba mam z toho makkeho filcu
biela - 5ks
fialova - 2ks
malinova - 5ks
oranžova - 2ks
ružova - 5ks
telova - 3ks
vinova - 5ks
sv. zelena - 4ks

majaza
24. mar 2014

@sharonik
@radana2011
@ihrisko
ja teraz neviem čo mam robit... pre vas som mala objednane to lepidlo a oni mi ho sice zaučtovali do faktury, ale neposlali, napísali mi, ze mi ho dopošlu...

idem im napísat, či ho určite posielaju...
mrzi ma to cele, ohladom objednavok a vsetkeho...
no ked mi prídu - 3 lepidla mi budu nanič a zas neviem, či by ste čakali dalsi tyzden :-/

ihrisko2009
autor
24. mar 2014

@majaza ak ho urcite poslu, ja by som tyzden pockala. Lebo ked teraz kdekolvek objednam, omnoho skor to aj tak doma mat nebudem.

ivaha
25. mar 2014

@radana2011 pravdaze, ak zoberies 16, ja zoberiem zvysok, aby bola vyhodna cena.

radana2011
25. mar 2014

@majaza vsak pockame, nie? ak si mi neodoslala este zasielku, tak pockaj s nou na to lepidlo.

ivaha
25. mar 2014

baby, no dnes mam hroooza den, vsetko mi pada, sype sa mi,stale sa potkynam,bucham kdekade hlavu asi trikrat mi skaredo zadrelo, dieta sa chce so mnou dnes len vadit a este mi aj pohar v ruke tak praskol, ze mam ruku pravu dorezanu, sme museli bezat doktorovi.mam pocit, ze sa vsetko proti mne postavilo,no a ani na tomto konovi mi nic nefunguje ,len citat este tak raz za cas napisat, tak ak sa neozyvam, urcite dnes citam ,len mi nejde hned odpisat.

sharonik
25. mar 2014

@ivaha po hroznom dni bude zas lepší 🙂

sharonik
26. mar 2014

@ivaha dnes prišli filce, sú super. Ďakujem za námahu a ochotu 🙂

ivaha
27. mar 2014

@sharonik dakujem aj ja,peniazky prisli v poriadku, som rada, ze sa ti filc paci.Zial volali zo stoklasy, ze neodoslali vsetko, lebo vraj ta vlna a trojuholnicky uz nie su, tak to bude bez nich 😒 .

sharonik
27. mar 2014

@ivaha škoda 😒 snáď niekedy nabudúce

ivaha
27. mar 2014

@sharonik skoda, aj ja som mala viac veci, ktore sice svietili, ze ich maju, ale uz nie su,ale to vacsinou zlacnene no a prave ta vlna ze novinka a hned sa vypredala. inac vyzera pekne, uz si z tej znacky robila nieco? velmi pekne su aj tie melirovane. A vraj raz za mesiac aj budu doplnovat nove odtiene.

sharonik
27. mar 2014

@ivaha zatiaľ som mala len elian classic, ale čítala som na ňu dobré referencie

tomaskovamaminka
27. mar 2014

@ivaha
@sharonik Ze vam to toho pisem, ale neviem ci ste mysleli vlnu elian nicky? Ja som z nej hackovala minuly rok, a je velmi prijemna. Len to bolo pre znamu a teda neviem ako vyzera svetrik po case:/ Ale urcite ju planujem este kupit, aspon na ciapocku pre maleho si musim najst po vymene cas:D

sharonik
27. mar 2014

@tomaskovamaminka áno, tú sme mysleli 🙂 ja tiež plánujem na čiapočky

ivaha
28. mar 2014

@radana2011 ahojcek, mohla by byt Petkova raketa takato?.Prave vystartovala na mesiac 🙂 Moze si ju odopnut a dovnutra vlozit male zvieratka.

radana2011
29. mar 2014

@ivaha kraaaaasne 🙂 tesim sa! Čo to máš za farby? Na textil?

tomaskovamaminka
29. mar 2014

@ivaha Mozno aj fotka Petka by sa tam dala dat a zrazu by sa stal kozmonaut:D Krasnucka🙂

ivaha
29. mar 2014

@radana2011 dakujem, som rada, ze sa bude lubit, ano farby su na textil.

ivaha
29. mar 2014

@maryennn1 @majaza @komzikosaurus
maminky, chcela som sa opytat, ci s vsetky zelate bodky pol na pol suchy zips a cvocky, alebo len suchy zips,samozrejme cvocky ide trochu tazsie zapinant a pripinat ako suchy zips. Bodky su pevne z viac vrstiev, aby vydrzali pripinanie na zips aj cvocky.

majaza
30. mar 2014

@ivaha ja si prosím pol napol 🙂

inak ma napadlo, ked ty vsetko robis take krásne, vymakane, či sa ti budu pačiť naše výtvory pre teba 😒
teda verím, že sa všetky budeme snažiť a vlastne možno aj ostatné kočky robia tak krásne ako ty, len som si sebou neni ista 😒

ivaha
30. mar 2014

@majaza jej prosim ta, samozrejme, uz sa neviem dockat vsetkych vytvorov a najme prvych fotiek ako postupujete. A dakujem velmi pekne za pochvalu, ale myslim ze aj ostatne maminky budu mat krasne vytvory a urcite aj ty 😉 , len ta prosim, ak by bolo mozne, dat tam aj tie ostatne tvary geometricke ako som pisala-lichobeznik........Vdaka a posli mi prosim kolko to vlastne mam zaplatit ti aby sme to spocitali dik

sharonik
30. mar 2014

@majaza chcela som sa spytať, kedy asi budeš posielať tovar z davony a decuartu, lebo ja bez tých písmen nemôžem ani začať vyrábať☹ a keď vidim ako @ivaha pilne pracuje, tak mám z toho zlý pocit, že ja stále nič 😒

radana2011
30. mar 2014

Tak takýto krivý je hnedý filc z davony ☹ kebyze ho chcem na podkladove stránky A4 tak ma slak uchyti 🙂 ostatné su v poho rovné..

majaza
30. mar 2014

@sharonik chcela by som zajtra, ale neslubujem na 100%, ak nie, tak v utorok isto

@radana2011 to je z DecuArtu, nie z Davony
... teda ak ho mas odo mna
a to si ho prala alebo co?
lebo vsak taky nebol krivy, či?

ale inak aj ja som si všimla, že ani neboli rozmery, ani hrubka všetkych rovnake...

radana2011
30. mar 2014

@majaza áno od teba, ale to neni podstatné, neprala som ho ani nič,teraz to rozkladam a pozerám, že aký krivý...ale nič proti tebe... 🙂

majaza
30. mar 2014

@radana2011 jasne 🙂
len som prekvapena, nezdalo sa mi, ze by to bolo az taketo ☹

komzikosaurus
2. apr 2014

@ivaha ahoj, mne sa lienka paci pol na pol 🙂
chcela som sa spytat , prosim ta ake farby to pouzivas na tie rybky a vseobecne na textil ze to robi ten 3d efekt? ak to nie je tajomstvo

radana2011
3. apr 2014

@ivaha dakujeeeeem za balik, dnes dorazil. Prosim do IP cislo uctu a kolko mam zaplatit. filc je v poho, dost pevny a rovny 🙂