icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

radana2011
3. apr 2014

@komzikosaurus
@majaza
@sharonik
@ivaha

Baby a kedy je vlastne termin dokoncenia???

ihrisko2009
autor
4. apr 2014

@radana2011 teraz ked uz mame material mozme urcit termin. Ja som skor za neskorsi, do velkej noci uz nestiham a potom budeme tyzden na cestach. Ostatni ako ste na tom s terminom?

ivaha
5. apr 2014

@komzikosaurus nie nie je to tajomstvo, tie co som na slovensku kupovala bezne dostat v kreativnych potrebach, teda aspon u nas treby si pytat bud 3D alebo relefne a pod. Malujem aj farbami na textil so stetcom, napr tu tvoju sadu sladkovodnych-coskoro bude foto, ale tie treba prezehlit, ale kedze predpokladam, ze ryby nebudete prat, tak ich nezehlim, aby tie plasticke farby sa zas nesplasli.Pridam v pondelok foto tych plastickych , co maju u nas, dnes uz nestiham 😉

ivaha
5. apr 2014

@ihrisko2009 @majaza @radana2011 no mne tiez radsej az v maji, este je toho predomnou dost a este musim do konca aprila jednu vymenu ukoncit.

sharonik
5. apr 2014

@ihrisko2009, @majaza, @radana2011, @ivaha, @kittykittyke, @komzikosaurus, @maryennn1
Ja som tiež za máj, včera aj mne už prišiel balík s písmenkami, tak som hneď skúšala a vychádza to super, zatiaľ som otvorila len jeden balíček a boli tam aj nejake písmenká navyše, miesto 72 až 90. Tak uvidim ako bude v ostatných, možno bude dost aj pre tie čo chceli niektoré písmenká dvojmo.
Pridám ešte nejaké foto, zatiaľ je to bez tých podkladových kolečiek pod mobilné písmenká🙂 Máte niektorá zvláštne želanie na farbu vrecka na kartičky so slovami a pripínanie písmeniek?

sharonik
5. apr 2014

@ihrisko2009, @majaza, @ivaha, @kittykittyke, @kozmikosaurus, @maryennn1, @radana2011
tak tu je sľúbené foto
ešte vás poprosím poslať do IP meno vášho dieťatka, ak budete chcieť aj kartičku s jeho menom, resp. chceli by ste na druhú stranu aj jeho fotku? Na ostatných kartičkách bude na jednej strane slovo a na druhej strane obrázok k slovu.

ivaha
5. apr 2014

@sharonik perfektne, vyzera to uplne super , aj pismenka su krasne, velmi sa tesime 🙂 🙂 🙂 🙂
ps, neviem, ci mas aj nejaku modru bledsiu na to vrecko,dik?

maryennn1
5. apr 2014

@sharonik je to super, aj mne sa to veľmi páči 🙂

baby ja by som prijala na odovzdávanie kľudne aj koniec mája, teraz mám toho kopec doma v rodine, plus dve výmeny a ešte aj malému idú prvé zúbky, takže veľa toho nenaspím a ani času nazvyš nie je, takže by som bola rada, ak by sme to nesilili veľmi, okrem toho ja ešte stále nemám všetok materiál doma, neviem zohnať niektoré zapínania.

sharonik
5. apr 2014

@ivaha pridám foto aj s modrou či môže byť 🙂

ivaha
5. apr 2014

@maryennn1 mam nejake zapinania navyse kupene zo stoklasy, ak by si chcela, len su take vacsie

komzikosaurus
5. apr 2014

@sharonik vyzera to super, nam je jedno ake vrecko . Mozem poslat aj 2 mena? mam 2 deti. dakujem

komzikosaurus
5. apr 2014

tiez by sa mi pacil. koniec maja.

sharonik
5. apr 2014

@komzikosaurus jasné, pošli obe

maryennn1
6. apr 2014

@ivaha no práve, že ja musím zohnať nejaké menšie, lebo sa mi to nezmestí na krk tomu psíkovi ☹

komzikosaurus
6. apr 2014

mne este tiez nedosli magnety

sharonik
7. apr 2014

@maryennn1 a aké zapínania ti chýbajú?

sharonik
7. apr 2014

@ivaha takýto bledomodrý a tyrkysový mám filc, ktorý budeš chcieť na to vrecko

ivaha
7. apr 2014

@sharonik ten bledomodry bude perfektny, dakujeme 🙂

sharonik
7. apr 2014

@ivaha, @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @kozmikosaurus
dievčatá tak dávam na výber farbu vrecka (oranžová - hore na tejto strane je foto, bledomodrá a tyrkysová foto nad touto správou, sivá, tmavoružová, fialová, bledá žltá, tmavá žltá, kráľovská modrá - pozrite foto)
Čo sa týka písmeniek mám z každého 5 navyše - ivaha chcela navyše A a M, maryennn1 a kittykittyke navyše A. Takže ak budete ešte niekto potrebovať do mena dieťaťka nejaké písmenko navyše, dajte vedieť, keďže je počet písmeniek navyše obmedzený, kto sa ozve skôr, ten bude mať🙂 Prípadne mi pošlite mená detí a ja to podľa toho už rozdelím (niektoré ste už poslali🙂

majaza
7. apr 2014

@sharonik ja poprosim tmavoružovú a naše mená sú Veronika - tu nepotrebujeme ziadne písmeno navyše, len druhá je Katarína, tak neviem či budeš mať toľko Aciek ...

sharonik
7. apr 2014

@majaza a keby sme dali katka? Dala by som ti navyše K a A.

ihrisko2009
autor
7. apr 2014

@sharonik ja by som sa potesila jednemu A navyse.

sharonik
7. apr 2014

@ihrisko2009 dobre, rezervujem Ti posledné A 🙂

majaza
7. apr 2014

@sharonik jasné, môže byť 🙂

radana2011
7. apr 2014

@sharonik ja prosim tu poslednu modru a meno PEŤO. vdaka

maryennn1
7. apr 2014

@sharonik tie plastové, len mi treba dvoj centimetrové, niečo takéto http://www.storex.sk/spona-ladvinkova-trojzubec... našla som ich na sashe, aj objednala, ale ešte mi nepotvrdila objednávku predávajúca a to už na to čakám dva týždne ☹
Najideálnejšie by ale bolo zohnať niečo takéto, použila by som z toho všetky zapínania, musím zistiť čo také niečo stojí, potrebovala by som len 8 kusov.

maryennn1
7. apr 2014

@sharonik ja si prosím žlté vrecko 🙂 a tomu A navyše sa veľmi teším, ďakujem 🙂

sharonik
7. apr 2014

@maryennn1 presne toto ma včera napadlo, lebo mám doma pár reklamných kusov z kongresov, ale každé je iné a nie je ich dosť ( iba 4 alebo 5) a nie sú tam úplne všetky tieto zapínania, prípadne odfotím a pošlem foto

sharonik
7. apr 2014

@maryennn1 pozri tu osobné a cestovné potreby-šnúrky na krk
http://www.bridge.sk/index1.php

maryennn1
7. apr 2014

@sharonik hmm, to je super a nevieš aké sú tam podmienky predaja a poštovné, nie je to len pre firmy? ...božeeee ja už prerobím aj gate na tejto výmene ☹