Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@sharonik
@radana2011
@ihrisko
ja teraz neviem čo mam robit... pre vas som mala objednane to lepidlo a oni mi ho sice zaučtovali do faktury, ale neposlali, napísali mi, ze mi ho dopošlu...
idem im napísat, či ho určite posielaju...
mrzi ma to cele, ohladom objednavok a vsetkeho...
no ked mi prídu - 3 lepidla mi budu nanič a zas neviem, či by ste čakali dalsi tyzden :-/
@majaza ak ho urcite poslu, ja by som tyzden pockala. Lebo ked teraz kdekolvek objednam, omnoho skor to aj tak doma mat nebudem.
@radana2011 pravdaze, ak zoberies 16, ja zoberiem zvysok, aby bola vyhodna cena.
@majaza vsak pockame, nie? ak si mi neodoslala este zasielku, tak pockaj s nou na to lepidlo.
baby, no dnes mam hroooza den, vsetko mi pada, sype sa mi,stale sa potkynam,bucham kdekade hlavu asi trikrat mi skaredo zadrelo, dieta sa chce so mnou dnes len vadit a este mi aj pohar v ruke tak praskol, ze mam ruku pravu dorezanu, sme museli bezat doktorovi.mam pocit, ze sa vsetko proti mne postavilo,no a ani na tomto konovi mi nic nefunguje ,len citat este tak raz za cas napisat, tak ak sa neozyvam, urcite dnes citam ,len mi nejde hned odpisat.
@sharonik skoda, aj ja som mala viac veci, ktore sice svietili, ze ich maju, ale uz nie su,ale to vacsinou zlacnene no a prave ta vlna ze novinka a hned sa vypredala. inac vyzera pekne, uz si z tej znacky robila nieco? velmi pekne su aj tie melirovane. A vraj raz za mesiac aj budu doplnovat nove odtiene.
@tomaskovamaminka áno, tú sme mysleli 🙂 ja tiež plánujem na čiapočky
@radana2011 ahojcek, mohla by byt Petkova raketa takato?.Prave vystartovala na mesiac 🙂 Moze si ju odopnut a dovnutra vlozit male zvieratka.
@ivaha kraaaaasne 🙂 tesim sa! Čo to máš za farby? Na textil?
@ivaha Mozno aj fotka Petka by sa tam dala dat a zrazu by sa stal kozmonaut:D Krasnucka🙂
@radana2011 dakujem, som rada, ze sa bude lubit, ano farby su na textil.
@maryennn1 @majaza @komzikosaurus
maminky, chcela som sa opytat, ci s vsetky zelate bodky pol na pol suchy zips a cvocky, alebo len suchy zips,samozrejme cvocky ide trochu tazsie zapinant a pripinat ako suchy zips. Bodky su pevne z viac vrstiev, aby vydrzali pripinanie na zips aj cvocky.
@majaza jej prosim ta, samozrejme, uz sa neviem dockat vsetkych vytvorov a najme prvych fotiek ako postupujete. A dakujem velmi pekne za pochvalu, ale myslim ze aj ostatne maminky budu mat krasne vytvory a urcite aj ty 😉 , len ta prosim, ak by bolo mozne, dat tam aj tie ostatne tvary geometricke ako som pisala-lichobeznik........Vdaka a posli mi prosim kolko to vlastne mam zaplatit ti aby sme to spocitali dik
@sharonik chcela by som zajtra, ale neslubujem na 100%, ak nie, tak v utorok isto
@radana2011 to je z DecuArtu, nie z Davony
... teda ak ho mas odo mna
a to si ho prala alebo co?
lebo vsak taky nebol krivy, či?
ale inak aj ja som si všimla, že ani neboli rozmery, ani hrubka všetkych rovnake...
@majaza áno od teba, ale to neni podstatné, neprala som ho ani nič,teraz to rozkladam a pozerám, že aký krivý...ale nič proti tebe... 🙂
@radana2011 jasne 🙂
len som prekvapena, nezdalo sa mi, ze by to bolo az taketo ☹
@ivaha ahoj, mne sa lienka paci pol na pol 🙂
chcela som sa spytat , prosim ta ake farby to pouzivas na tie rybky a vseobecne na textil ze to robi ten 3d efekt? ak to nie je tajomstvo
@ivaha dakujeeeeem za balik, dnes dorazil. Prosim do IP cislo uctu a kolko mam zaplatit. filc je v poho, dost pevny a rovny 🙂

@ivaha a ako to budeme riešiť, ked naj lepšia cena je pri 12 ks a potrebujeme 16? Nejako to spojíme?