Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@radana2011 teraz ked uz mame material mozme urcit termin. Ja som skor za neskorsi, do velkej noci uz nestiham a potom budeme tyzden na cestach. Ostatni ako ste na tom s terminom?
@komzikosaurus nie nie je to tajomstvo, tie co som na slovensku kupovala bezne dostat v kreativnych potrebach, teda aspon u nas treby si pytat bud 3D alebo relefne a pod. Malujem aj farbami na textil so stetcom, napr tu tvoju sadu sladkovodnych-coskoro bude foto, ale tie treba prezehlit, ale kedze predpokladam, ze ryby nebudete prat, tak ich nezehlim, aby tie plasticke farby sa zas nesplasli.Pridam v pondelok foto tych plastickych , co maju u nas, dnes uz nestiham 😉
@ihrisko2009 @majaza @radana2011 no mne tiez radsej az v maji, este je toho predomnou dost a este musim do konca aprila jednu vymenu ukoncit.
@ihrisko2009, @majaza, @radana2011, @ivaha, @kittykittyke, @komzikosaurus, @maryennn1
Ja som tiež za máj, včera aj mne už prišiel balík s písmenkami, tak som hneď skúšala a vychádza to super, zatiaľ som otvorila len jeden balíček a boli tam aj nejake písmenká navyše, miesto 72 až 90. Tak uvidim ako bude v ostatných, možno bude dost aj pre tie čo chceli niektoré písmenká dvojmo.
Pridám ešte nejaké foto, zatiaľ je to bez tých podkladových kolečiek pod mobilné písmenká🙂 Máte niektorá zvláštne želanie na farbu vrecka na kartičky so slovami a pripínanie písmeniek?
@ihrisko2009, @majaza, @ivaha, @kittykittyke, @kozmikosaurus, @maryennn1, @radana2011
tak tu je sľúbené foto
ešte vás poprosím poslať do IP meno vášho dieťatka, ak budete chcieť aj kartičku s jeho menom, resp. chceli by ste na druhú stranu aj jeho fotku? Na ostatných kartičkách bude na jednej strane slovo a na druhej strane obrázok k slovu.
@sharonik je to super, aj mne sa to veľmi páči 🙂
baby ja by som prijala na odovzdávanie kľudne aj koniec mája, teraz mám toho kopec doma v rodine, plus dve výmeny a ešte aj malému idú prvé zúbky, takže veľa toho nenaspím a ani času nazvyš nie je, takže by som bola rada, ak by sme to nesilili veľmi, okrem toho ja ešte stále nemám všetok materiál doma, neviem zohnať niektoré zapínania.
@sharonik vyzera to super, nam je jedno ake vrecko . Mozem poslat aj 2 mena? mam 2 deti. dakujem
tiez by sa mi pacil. koniec maja.
@komzikosaurus jasné, pošli obe
mne este tiez nedosli magnety
@ivaha, @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @kittykittyke, @maryennn1, @kozmikosaurus
dievčatá tak dávam na výber farbu vrecka (oranžová - hore na tejto strane je foto, bledomodrá a tyrkysová foto nad touto správou, sivá, tmavoružová, fialová, bledá žltá, tmavá žltá, kráľovská modrá - pozrite foto)
Čo sa týka písmeniek mám z každého 5 navyše - ivaha chcela navyše A a M, maryennn1 a kittykittyke navyše A. Takže ak budete ešte niekto potrebovať do mena dieťaťka nejaké písmenko navyše, dajte vedieť, keďže je počet písmeniek navyše obmedzený, kto sa ozve skôr, ten bude mať🙂 Prípadne mi pošlite mená detí a ja to podľa toho už rozdelím (niektoré ste už poslali🙂
@sharonik ja by som sa potesila jednemu A navyse.
@ihrisko2009 dobre, rezervujem Ti posledné A 🙂
@sharonik ja prosim tu poslednu modru a meno PEŤO. vdaka
@sharonik tie plastové, len mi treba dvoj centimetrové, niečo takéto http://www.storex.sk/spona-ladvinkova-trojzubec... našla som ich na sashe, aj objednala, ale ešte mi nepotvrdila objednávku predávajúca a to už na to čakám dva týždne ☹
Najideálnejšie by ale bolo zohnať niečo takéto, použila by som z toho všetky zapínania, musím zistiť čo také niečo stojí, potrebovala by som len 8 kusov.
@maryennn1 pozri tu osobné a cestovné potreby-šnúrky na krk
http://www.bridge.sk/index1.php

@komzikosaurus
@majaza
@sharonik
@ivaha
Baby a kedy je vlastne termin dokoncenia???