Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@radana2011
@komzikosaurus
ja som to pochopila tak, ze na tych mufinach je druha strana zipsu prišita.
či ako to myslis?
a radana sa pytala na začiatku, či chceme vkladat, či lepit myslim...
@majaza aha, a vies mi prosim povedat tie okraje, prave som sa do toho pustila....
@komzikosaurus neviem 😀
ale tak, cojaviem, cca 2cm?
či?
@ivaha?
@sharonik lepila som tym lepidlom na filc, co sme objednavali a drzi dobre...
@komzikosaurus ano tak som to robila a ten vrch mafinu sa tam len jemne prichiti, skusala som to niekolkokrat a nebolo nic na tom mafine zo zipsu znicene. ale tebe to teda spravim tak. a spolu vsetky sme rozhodli, ze na suchy zips, nie na vkladanie... 🙂
@radana2011 ok, dakujem za zips aj na mafin 🙂 a sorry, ja som vo viacerych vymenach a hlava derava 😅 ...
@majaza @komzikosaurus no ja som asi nedodrzala vsade 2 cm, napr pri tyych lienkach su listky aj blizsie,musim to zajtra pomerat,podla mna ide len o to aby to nezavadzalo ked sa budu robit dierky
@radana2011 prosim mohla by som mat to druhe rozdelenie mafiniek vpravo?len by som prosila tie cisla zlava doprava nemusia byt postupne odhora,vdaka tesime sa aj na ruru ako budeme piect 🙂
@radana2011 ja by SIM Ťa poprosila to rozmiestnenie muffiniek vpravo, akurát ťa Poprosím vymeniť 0 s1, 3 so 4, 6 so 7 a 8 s 9. Neviem, či som to napísala zrozumiteľne, ak nie môžem prípadne nakresliť a dať sem foto🙂
Inak sa mi to veľmi páči. S tým suchým ziskom urob ako uznáš za vhodné
@radana2011 aj ja si prosim to prave ulozenie, a tak isto ako sharonik dakujem
@radana2011 ak sa dá tak aj mne tak isto 🙂
A este ma napadli či sa ti tam tiez nedá na jednej strane nechať väčší okraj
@radana2011 ahoj, muffinky sú krásne, ale aj ja ťa tiež poprosím usporiadať tie čísla od nuly doprava a suchý zips aj na vrchnú časť muffinu, ďakujeeeee 🙂
@maryennn1
@majaza
@komzikosaurus
@sharonik
@ivaha
Baby sorry, ale to usporiadanie čísel je už nezvratne, urobila som to minulý týždeň u mamy, kde neni net, tak až teraz som vám to poslala. Už sa to nedá odlepit, to lepidlo drží ako slak. Dúfam to nejako prežijeme a aj detičky zvládnu.....
Inak ešte raz k tomu suchemu zipsu... Môj malý mal čo robiť aby to od seba odpojil, tak ja som zvolila variantu s jednou časťou.... Ale urobím na želanie, no problem. 🙂
@majaza k tomu okraju, som myslela že medzi tými mufinmi sa to bude spájať, ak si vsimnes obrazok, riadok kde je jeden mufin.
@radana2011 beriem na vedomie, mne tam ten suchý zips teda nedávaj ( prípadne mi môžeš tú opačnů časť pribaliť a ak bude treba tak si ho dodatočne prilepím🙂
@radana2011 Ok tak nedávaj ani mne, ja sa len bojím aby sa to potom rýchlo nezničilo, a tiež nám môžeš tú druhú stranu pribaliť, ak niečo tak došijeme 🙂 a to usporiadanie ma mrzí je to trošku nelogické takto, ale čo už bude ako je 🙂
@radana2011 ja si tiez prosim len pribalit zipsy
@radana2011 tak teda aj mne len pribal, tie zipsy🙂 uvidim, ked tak nalepim doma 🙂
@komzikosaurus
@sharonik
@ivaha
@maryennn1
@kittykitty
@majaza
Ok, zipsy vam vsetkym pribalim a sorry este raz za tie cisla, ale rozmyslala som aj nad tym, ze aspon sa naucia riadne rozoznávat tie cisla, nie len automaticky to usporiadavat podla radu...
idem teraz na tu kuchynu.. prototyp zverejnim na odsuhlasenie...zatial ahojte
@radana2011 asi si ma omylom oznacila, lebo neviem o com je rec. 😀
@kittykitty Ahoj, ten prispevok mal byt adresovany mne.. 🙂
Ahojte baby,
v prvom rade sa chcem ospravedlnit, ze som tu dlhsie nebola..
Ale dokoncovala som jednu vymenu, jednu mam este do polky maja..
A ani neviem, tu uz mame stanoveny nejaky termin? 🙂
Lebo vidim, ze vsetky tu uz pilne pracujete ako take vcelicky.. 🙂
No ale podme k tomu, preco vlastne pisem..
Ja by som pre nas mala pripravit prstekove manusky.. pozerala som po nete.. je taaaaaaaaaaaaake kvantum manusiek a moznosti s akym motivom a z akej oblasti ich spravit, ze ja osobne by som ich vsetky chcela, no to realne nieje.. tak som rozmyslala, ako to spravit..
A mam takyto navrh..
Spravila by som tieto manusky:
dedko, babka, vnucka, myska, zajko, vlcik, zabka, medved, psik, macicka, repa
A dali by sa s tymito manuskami zahrat hned 2 rozpravocky
Deduskova stratena rukavica / dedko, myska, zajko, vlcik, zabka, medved, psik
a
Tahal dedko repu.. / dedko, babka, vnucka, psik, macicka, myska, repa
Samozrejme by som vam k nim pribalila aj texty rozpravok.. 🙂
Co vy na to? 🙂
Kludne piste pripomienky, napady, navrhy.. 🙂
1 @ihrisko2009
2 @majaza
3 @sunsun
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik
@kittykittyke super napad, ja som za, a naucime sa aj novu rozpravocku o stratenej rukavici 🙂
@radana2011 aj ja prosim pribalit
@ihrisko2009
@radana2011
OK baby, dakujem za nazor.. a idem si hned nachystat rozpravocky.. 🙂
Ja by som uvítala vnucika miesto vnučky, ak môžem. Inak super!!. Nejde mi označovať mená...
@kittykittyke perfektne, prave sa chystam na rozpravkovu stranu o troch prasaitkach a toto bude super,velmi sa tesim, hned k tomu spravim rozpavkovu stranu o tahani repy -a este budu mat aj kolotoc od teba 🙂 🙂 od teba a sa aj inspirujem z tvojich manusiek, som zvedava 🙂 🙂 sa neviem dockat
@radana2011 ok, budes mat vnucika.. 🙂
A @ivaha som rada, ze sa ti to paci.. dufam, ze nesklamem manuskami.. este som ich nikdy nerobila.. tak snad to bude OK 🙂
@kittykittyke aj ja by som poprosila vnucika ak je to mozne, dakujem, sa tesimee 🙂
@kittykittyke aj mne vnúčika prosím 🙂

@radana2011 @majaza
@komzikosaurus
@sharonik
@ivaha
@maryennn1
@kittykittyke baby prosim
ake maju byt tie okraje?