icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

kittykittyke
8. máj 2014

Baby, podla toho, co mi pisete, mozem urobit vsetkym namiesto vnucky vnucika?? 🙂

V dalsich prispevkoch dam hlasovat, dajte mi prosim lajk k moznosti, ci chcete vnucika alebo vnucku.. 🙂

1. Chcem vnucika 🙂
2. Chcem vnucku 🙂

1 @ihrisko2009
2 @majaza
3 @sunsun
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik

kittykittyke
8. máj 2014

1. Chcem vnucika 🙂

kittykittyke
8. máj 2014

2. Chcem vnucku 🙂

maryennn1
8. máj 2014

@kittykittyke ja by som si prosila určite vnučku, v pôvodnej rozprávke je vnučka, tak si prosím tú 🙂 aj v škole sa budú učiť rozprávku o repe a bude tam vnučka, tak malého nechcem motať 🙂 dííík.

sharonik
8. máj 2014

@maryennn1 no môj syn sa učil v škôlke rozprávku o repe a je tam vnúčik 😉

maryennn1
8. máj 2014

@sharonik no potom je to asi o interpretácii, lebo ja v škole s deťmi preberám rozprávku o repe a je tam vnučka 😉

sharonik
8. máj 2014

@maryennn1 tiež si myslím, nám sa preto hodí ten vnúčik 🙂

ivaha
9. máj 2014

1 @ihrisko2009
2
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik
ahojte dievcata neuverite, co sa mi stalo, vsera som sem dala obrazok piskvoriek, aby ste definitivne odsuhlasili farby a cakam na vase odpovede a nic a teraz pozeram, ze to zmizlo!!!tak teraz neviem ci padlo spojenie prave v tom momente ked som to odklikla alebo co? Som tam aj vypisovala ake mate ktora farby....a este mam pocit, ze som toaj skontrolovala, teda ze som klikla na foto, ci je dost velka, aybs te si to mohli pozret, tak asi je tu nieco zakliate...
Teda pridavam znova, takto som to nakombinovala, ak sa nepaci, aelbo by ste chceli inak, prosim ozvite sa

komzikosaurus
9. máj 2014

@ivaha ahoj, supis, chcem sa spytat ci by bol problemkeby mam namiesto bieleho s krizikom / kombinacia zlto cervena? ak nie tak nevadi 🙂 dakujem

sharonik
9. máj 2014

@ivaha Ivka, ak by sa dalo urobiť mi piškvorky na tmavomodrom podklade. Ak nie, nevadí - prispôsobím si k tomu druhú stranu ( tmavofialovú tuším ešte mám). Inak tá modrozelená kombinácia, čo má kozmikosaurus je pre mňa top, veľmi vydarená 🙂

kittykittyke
9. máj 2014

1 @ihrisko2009
2 @ivaha
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik

Baby, ste tu este niekto teraz? 🙂

sharonik
9. máj 2014

Ja som 🙂
@kittykittyke

kittykittyke
9. máj 2014

Tak, skusila som spravit prvu manusku.. mysku hryzku..
Je to moja prva manuska v zivote.. tak budte prosim zhovievave.. :D
ale nie, kludne znesiem kritiku.. piste, ci moze byt alebo ju chcete nejak inak.. chcete aj chvostik? 🙂
Robila som ju teraz, rucne sita, ale ak sa podari, tak bude strojom... 🙂

1 @ihrisko2009
2 @ivaha
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik

sharonik
9. máj 2014

@kittykittyke podľa mňa tvar super, akurát na tej tváričke sa mi niečo nezdá, asi tie fúzy by mali byť nad tým ňufáčikom 🙂
Pozri tu http://pixabay.com/cs/myš-obrys-šťastný-s-úsměv...

kittykittyke
9. máj 2014

@sharonik ja som to robila podla tohto obrazka.. 🙂
http://littleblackduckblog.wordpress.com/2013/0...

komzikosaurus
9. máj 2014

@kittykittyke @sharonik presne tiez by som tie fuziky dala vyssie alebo vedla nufacika 🙂 inak super a ja by som chcela aj chvost 🙂

ivaha
10. máj 2014

@komzikosaurus ok, tak podklad modry, piskvorka jedna zelena s bielou a druha zlta s cervenou-farbu mam ale len taku akokeby bordovu, klasicku cervenu nie-dolozim foto,alebo si mozes vymenit so sharonik, len namiesto tej jej bielej s oranzovou, by som ti spravila tu zelenu s bielou-teda podklad fialovy a piskvorky zelene s bielofarbou a zlte s fialovou farbou a vrecko zlte a sharonik by potom dostala tie biele so zelenou.

ivaha
10. máj 2014

@sharonik pravdaze, ak bude suhlasit @komzikosaurus, tak vam to vymenim a jej by som dorobila zlte a tebe by som dala bielo zelenu kombinaciu

ivaha
10. máj 2014

@sharonik potom by to vyzeralo takto, len tebe @komzikosaurus by som spravila ten bordovy krizik namiesto fialoveho kruzku

ivaha
10. máj 2014

@kittykittyke vyzera dobre 🙂 ,aj tvar telicka, len tiez tie chlpky nejako inak takto to vyzera trosku ako fuzy cloveka, alebo ak budes chciet,mozes aj pod nufak nalepit spagatiky, v reale idu fuzky tak akokeby od bokov nufaka

maryennn1
10. máj 2014

@kittykittyke je zlatá tá myška a ja by som prosila aj chvostík 🙂

komzikosaurus
10. máj 2014

@ivaha, ak s tym nebudes mat problem s tym zltym a cervenym (alebo radsej oranzovym) ale kludne to mozes nechat aj tak ako to je, je to velmi pekne, a uz len vymyslam :( ale ten modry filc nevymenim :D sa mi to stracne paci sorry @sharonik,

komzikosaurus
10. máj 2014

@ivaha @sharonik inak u mna budete mat vsetky podklad 1 biely a 1 sedy

sharonik
10. máj 2014

@komzikosaurus v pohode 😉 , ja sa s ivkou dohodnem nejako inak

ivaha
10. máj 2014

pravdaze sa dohodneme, kludne vsetky napiste, ved to je pre vas, aj preto som to dala na posudenie

radana2011
10. máj 2014

@ivaha ja mozem poprosit zelene vrecko? Dakujem

kittykittyke
10. máj 2014

@ivaha Ahoj, ja ti to absoluuuutne nebudem komplikovat.. 🙂
Som spokojna s tym, co si mi vybrala.. 🙂
Takze pre mna moze ostat farebna kombinacia aka je na obrazku.. 🙂

majaza
11. máj 2014

@sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @radana2011, @ihrisko2009, @kittykittyke

kočky, najskôr na začiatok -- je nás 8 🙂
ja len, že pri poslednych označovaniach ste vždy niekoho zabudli...

@ivaha, skusim teda na huseničke ešte jednu zakrutu 😀
sfotim vam to na odsuhlasenie.
a tie tvary chcem vsetky vacsie, toto som len na rychlo vystrihla vtedy...

sharonik
11. máj 2014

@sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @radana2011, @ihrisko2009, @kittykittyke

dievčatá, poprosím vás o vyjadrenie, ako chcete uložiť tie písmenká
1. rovno pod seba - krúžky s písmenkami budú musieť byť tesne pod sebou, lebo sa ledva zmestia (stĺpec vpravo na fotke)
2. cikcakovito každý krúžok má viac miesta na ukladanie (stĺpec vľavo na fotke)

Ozaj, stanovili sme si už nejaký deadline? Nech nás aspoň pomyselne niečo ženie do práce🙂

sharonik
11. máj 2014

@majaza, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha no a konečne aj to foto🙂