Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
1. Chcem vnucika 🙂
2. Chcem vnucku 🙂
@kittykittyke ja by som si prosila určite vnučku, v pôvodnej rozprávke je vnučka, tak si prosím tú 🙂 aj v škole sa budú učiť rozprávku o repe a bude tam vnučka, tak malého nechcem motať 🙂 dííík.
1 @ihrisko2009
2
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik
ahojte dievcata neuverite, co sa mi stalo, vsera som sem dala obrazok piskvoriek, aby ste definitivne odsuhlasili farby a cakam na vase odpovede a nic a teraz pozeram, ze to zmizlo!!!tak teraz neviem ci padlo spojenie prave v tom momente ked som to odklikla alebo co? Som tam aj vypisovala ake mate ktora farby....a este mam pocit, ze som toaj skontrolovala, teda ze som klikla na foto, ci je dost velka, aybs te si to mohli pozret, tak asi je tu nieco zakliate...
Teda pridavam znova, takto som to nakombinovala, ak sa nepaci, aelbo by ste chceli inak, prosim ozvite sa
@ivaha ahoj, supis, chcem sa spytat ci by bol problemkeby mam namiesto bieleho s krizikom / kombinacia zlto cervena? ak nie tak nevadi 🙂 dakujem
1 @ihrisko2009
2 @ivaha
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik
Baby, ste tu este niekto teraz? 🙂
Ja som 🙂
@kittykittyke
Tak, skusila som spravit prvu manusku.. mysku hryzku..
Je to moja prva manuska v zivote.. tak budte prosim zhovievave.. :D
ale nie, kludne znesiem kritiku.. piste, ci moze byt alebo ju chcete nejak inak.. chcete aj chvostik? 🙂
Robila som ju teraz, rucne sita, ale ak sa podari, tak bude strojom... 🙂
1 @ihrisko2009
2 @ivaha
3 @radana2010
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik
@kittykittyke podľa mňa tvar super, akurát na tej tváričke sa mi niečo nezdá, asi tie fúzy by mali byť nad tým ňufáčikom 🙂
Pozri tu http://pixabay.com/cs/myš-obrys-šťastný-s-úsměv...
@sharonik ja som to robila podla tohto obrazka.. 🙂
http://littleblackduckblog.wordpress.com/2013/0...
@kittykittyke @sharonik presne tiez by som tie fuziky dala vyssie alebo vedla nufacika 🙂 inak super a ja by som chcela aj chvost 🙂
@komzikosaurus ok, tak podklad modry, piskvorka jedna zelena s bielou a druha zlta s cervenou-farbu mam ale len taku akokeby bordovu, klasicku cervenu nie-dolozim foto,alebo si mozes vymenit so sharonik, len namiesto tej jej bielej s oranzovou, by som ti spravila tu zelenu s bielou-teda podklad fialovy a piskvorky zelene s bielofarbou a zlte s fialovou farbou a vrecko zlte a sharonik by potom dostala tie biele so zelenou.
@sharonik pravdaze, ak bude suhlasit @komzikosaurus, tak vam to vymenim a jej by som dorobila zlte a tebe by som dala bielo zelenu kombinaciu
@sharonik potom by to vyzeralo takto, len tebe @komzikosaurus by som spravila ten bordovy krizik namiesto fialoveho kruzku
@kittykittyke vyzera dobre 🙂 ,aj tvar telicka, len tiez tie chlpky nejako inak takto to vyzera trosku ako fuzy cloveka, alebo ak budes chciet,mozes aj pod nufak nalepit spagatiky, v reale idu fuzky tak akokeby od bokov nufaka
@kittykittyke je zlatá tá myška a ja by som prosila aj chvostík 🙂
@komzikosaurus v pohode 😉 , ja sa s ivkou dohodnem nejako inak
pravdaze sa dohodneme, kludne vsetky napiste, ved to je pre vas, aj preto som to dala na posudenie
@ivaha ja mozem poprosit zelene vrecko? Dakujem
@ivaha Ahoj, ja ti to absoluuuutne nebudem komplikovat.. 🙂
Som spokojna s tym, co si mi vybrala.. 🙂
Takze pre mna moze ostat farebna kombinacia aka je na obrazku.. 🙂
@sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @radana2011, @ihrisko2009, @kittykittyke
kočky, najskôr na začiatok -- je nás 8 🙂
ja len, že pri poslednych označovaniach ste vždy niekoho zabudli...
@ivaha, skusim teda na huseničke ešte jednu zakrutu 😀
sfotim vam to na odsuhlasenie.
a tie tvary chcem vsetky vacsie, toto som len na rychlo vystrihla vtedy...
@sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @radana2011, @ihrisko2009, @kittykittyke
dievčatá, poprosím vás o vyjadrenie, ako chcete uložiť tie písmenká
1. rovno pod seba - krúžky s písmenkami budú musieť byť tesne pod sebou, lebo sa ledva zmestia (stĺpec vpravo na fotke)
2. cikcakovito každý krúžok má viac miesta na ukladanie (stĺpec vľavo na fotke)
Ozaj, stanovili sme si už nejaký deadline? Nech nás aspoň pomyselne niečo ženie do práce🙂
@majaza, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha no a konečne aj to foto🙂

Baby, podla toho, co mi pisete, mozem urobit vsetkym namiesto vnucky vnucika?? 🙂
V dalsich prispevkoch dam hlasovat, dajte mi prosim lajk k moznosti, ci chcete vnucika alebo vnucku.. 🙂
1. Chcem vnucika 🙂
2. Chcem vnucku 🙂
1 @ihrisko2009
2 @majaza
3 @sunsun
4 @maryennn1
5 @komzikosaurus
6 @kittykittyke
7 @sharonik