Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@sharonik Mne osobne sa viac paci lavy cikcakovity stlpcek.. 🙂
A deadline neviem, ze by bol uz nejaky stanoveny.. 🙂
@sharonik je to krasne a nadherne farebne 🙂 🙂 🙂
ten stlpec vpravo sa mi zda jednoduchsi pre deti z hladiska priradovania, no je to tam asi natesno, ale krasne sa zmestia pismenka do kruzku. Neviem, co myslis ty?Asi to bude lepsie tak cikcakovo,len potom co najblizsie pary k sebe prilepit.
A koniec mame zatial na konec maja stanoveny.
@sharonik viac sa mi to paci pod seba ale asi to bude lepsie cikcak 🙂
@sharonik ahoj, ja sa prisposobim.. a termin sme si dali koniec maja, nie??
@sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
Ahojte, zacala som pracovat na sporaku.. toto je tak skusobna verzia, len mi povedzete, ci sa vam to pozdava, dvierka budu na suchy zips, este tam chcem dat utierku na snurke a mozno aj nejaku varesku. ale ak mate nejake typy na vylepsenia, sem s nimi... myslite, ze by sporak mohol byt aj farebny, nielen biely? lebo podla mna hej...
diky
@radana2011 @sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke babulky no ja koniec mája určite nestihnem, keďže som ešte len v štádiu zháňania materiálu, takže by som chcela poprosiť o predĺženie termínu, snáď to nebude problém.
@sharonik ja sa pridavam k vacsine a poprosim cikcakovito 🙂
Dievcata, dnes som bola v galanterke poobzerat sa po nejakych kruzkoch na prevliekanie snurky a pani mi poradila kolieska, co sa pouzivaju na podprsenke 🙂 ona to tam konkretne nemala, ale vyguglila som si toto http://www.daniela-pradlo.sk/p/pradlove-koliesk...
Co vy na to? Mne sa to docela pozdava, sirka 12 mm by bola akurat.
Ahojte, tak som sa do toho pustila. Kvietky by som chcela robit cca 4-5 roznych vzorov, cislo bude vzdy nalepene v strede. Cisla budu roznofarebne tak aby boli v kontraste s farbou kvetu. Vcela a ul budu samozrejme tiez z filcu len chcem vediet ci sa vam pozdava velkost a tvar (inspirovala som sa pripojenym obrazkom). Aj rozmiestnenie kvetov na strankach by bolo asi taketo. Len potrebujem vediet ake okraje mam nechat kvoli zosivaniu a dierkovaniu, je to takto ok?
@sharonik ahoj, mozem sa opytat ako si robila tie pismenka?
ahojte.mohla by som sa k vam pridat?ako to tu funguje?
@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
Ja suhlasim s @maryennn1 a @majaza - do konca maja to ani ja nestihnem spravit..
takze by som tiez uvitala, ak by sa termin o nieco posunul..
vopred vdaka.. 🙂
@ihrisko2009 je to pekné, ako srihas tie kvietky?
@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke mne by tiez vyhovovalo posunutie terminu 🙂
@radana2011 ale dvierka sa budu otvarat az dole, nie? Mne by sa pacilo na dvierkach okienko a vnutro truby cierne 🙂 este som pozerala na stoklase ,maju tam http://www.stoklasa-sk.sk/privesok-lyzica-6x23m... maju tam aj iny pribor
@komzikosaurus k dvierkam- podľa mňa by potom tie mafiny vypadavali bokom, zato je to z jedného kusu , a čím by som spravila to priesvitné?? Neviem... A tie lyžičky by boli mini oproti kuchyni a mafiánov. Rozmýšľam nad filcovymi vystrihnúť....
@komzikosaurus mafinov.. 🙂
@radana2011 🙂 no to iste co sa pouziva na spyfish, priesvitna folia ako obrus taky co sa predavaju v galanterke na metraz
alebo este mi napada pouzit nejaku priesvitnu organzu 😉
Aj ja suhlasim s posunutim terminu, kto kolko potrebuje.
@komzikosaurus neviem co je to spyfish, ten obrus pojdem pozriet...alebo daku foliu... Nieco vyhutam ;)
Kocky,dohodnime si prosim termín kedy majú byt strany odoslané na zositie. Ja som mala koniec mája za fixný termín a kvôli tomu som sa ani neprihlásila do inej výmeny. Teraz ked sa to tu posúva je mi to dosť ľúto,lebo by som to bola stíhala :(
Tak vás prosim dohodnime sa na náhradnom termíne, ktorý všetky dodrzime. Ja navrhujem, aby sme to posielali v pondelok 9. Júna. Za pochopenie všetkým dakujem.
@ihrisko2009 ja suhlasim
Baby, mohla by byt jedna alebo druha zabka??
Farebne su krajsie.. peknucka zelena.. a na jednej foto je pletovy filc na brusku.. a na druhom zlty..
No kedze som to fotila teraz, tak to vyzera, ako to vyzera..
Skusim este zajtra, ked sa bude dat odfotit..
@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
@kittykittyke krásne žabky, obidve 🙂 a to žlté bruško je také veselšie 🙂
@ihrisko2009 aj pre mna 9.juna je v poho.
Dievcata ak je pre niekoho 9. Jun priskoro, prosim ozvite sa cim skor, aby sme vedeli uzavriet tuto debatu o termine. Nechcem, aby bol niekto v strese, vzdy sa da dohodnut len musime spolu komunikovat 🙂
@ivaha a
@radana2011 dakujem.
@ihrisko2009 pre mňa je to priskoro ☹

@sharonik mne sa páči cikcakovite 🙂