icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

kittykittyke
30. máj 2014

@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke

A tu je ten povodny napad s kolotocom..

komzikosaurus
31. máj 2014

ahoj vyzera to super, podla mna to nebude zavadzat tym dierkam na stranach ;) mne sa to velmi paci takto.

kittykittyke
31. máj 2014

@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke

Baby, ja sa vzdavam.. ja tu mys proste spravit neviem..
☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sharonik
31. máj 2014

@kittykittyke mne sa páči tá prvá s rukami 🙂

ivaha
31. máj 2014

@kittykittyke ja tiez si prosim tu prvu, ale pekne su vsetky
Ten kolotoc bude cez dve A4?

kittykittyke
31. máj 2014

@sharonik
@ivaha
Ok, tak bude ta prva myska.. ak sa mi nepodari vymysliet / vyrobit lepsiu.. lebo ta mys je asi zacarovana.. ☹

A @ivaha, ano, ten kolotoc bude cez 2 A4, lebo aj tak je to natesno.. a na jednu by mi vooobec nevosiel..
Ale asi dam A4ky na sirku.. nie na vysku, ako som sem pridala foto.. mi to lepsie potom vychadza.. 🙂

kittykittyke
31. máj 2014
ivaha
31. máj 2014

@kittykittyke ja si prosim tu bezovu-druhu, t a zlta mi skor pripomina tygra 🙂

kittykittyke
31. máj 2014

Tak baby, tu su teda vsetky manusky pokope..

Na dnes balim..

ivaha
31. máj 2014

@kittykittyke krasne , velmi sa tesime 🙂 , len taku malickost, kedze vsetky manusky su nemalovane, prosim, prosim, mohli by byt tie gate chlapcekove tiez nie malovane, traky nam nemusis, ja mam take speci farby, tymi si namalujem, velka vdaka
a este sa mi zda, ze aj takto by mohol byt ten kolotoc, ved nemusi byt kruh, moze byt ovalne, ci sa ti to opacne lepsie zmesti?

sharonik
1. jún 2014

@kittykittyke je to krásne 🙂

kittykittyke
1. jún 2014

@ivaha OK, chlapcek bude nemalovany.. mozem skusit traky z filcu.. 🙂
a macicka bude bezova.. 🙂
A takto, ako som to dala teraz sa to vojde lepsie, ako predtym, co som skusala.. takze, asi bude takto kolotoc.. este dnes spravim vrecka, ako to bude vyzerat s nimi..

kittykittyke
1. jún 2014

@sharonik dakujem velmi pekne.. 🙂

sharonik
1. jún 2014

@kittykittyke budeš všetkým robiť toho chlapčeka nemaľovaného a mačku béžovú?

kittykittyke
1. jún 2014

@sharonik No tym, ktore chceli vnucku urobim vnucku a tym, ktore chceli vnucika, tak urobim vnucika..
A macicku asi vsetkym bezovu.. ci chces zltu? Nemam problem.. vystrihnutu mam teraz aj zltu, tak pre teba moze byt zlta, ak chces..

ivaha
1. jún 2014

@kittykittyke som uplne zabudla, ze sme si vyberali vnucku a vnucika, uz si ani nepametam, ale asi som mala vnucku, dalo by sa zmenit na vnucika?vdaka

sharonik
1. jún 2014

@kittykittyke nie, páči sa mi tá béžová a vnúčik s gaťami z filcu🙂 🙂

maryennn1
1. jún 2014

@kittykittyke waaaaw, ty si úžasná, všetky maňušky sú krásne 🙂 skoro som odpadla keď som videla tú záverečnú fotku, ako to bude vyzerať, je to naozaj piplačka a obdivujem ťa za to, že toľko skúšaš, kým to nie je najlepšia verzia, fakt oceňujem tvoju snahu a teším sa na maňušky 🙂

ivaha
1. jún 2014

@radana2011 ahojcek, chcem sa poradit ohladne farebnosti piskvoriek, pisala si ze si prosis zelene vrecko, pekne sa hodi s tou malinovou stranou, len som mala pre teba pripravene beldomodre piskvorky s ruzovym krizikom a biele s modrym kruzkom.Celkom sa mi to tak paci, len ci ti nevadi, ze vrecko bude zelene a piskvorky modre, kedze ho uz idem prisit. Alebo ti vystrihnem nove zelene piskvorky?

radana2011
1. jún 2014

@ivaha netráp sa, my si zahráme piskorky akejkoľvek farby...🙂

ivaha
1. jún 2014
kittykittyke
1. jún 2014

Baby, som velmi rada, ze sa vam manusky pacia.. 🙂

A kedze dnes by som uz chcela zacat vystrihovat pre vsetky podla tychto prototypov, rada by som si s vami este potvrdila par veci..

1. kazda z vas teda bude mat macicku bezovu.. nie zltu.. ak by ste niektora chceli zltu.. prosim PISTE DO 21:00 hod. inak bude bezova..

2. chlapcek - tie, ktore ho chcete.. bude mat teda nohavice z filcu, nie nakreslene..

3. ja mam takyto zoznam, kto chcel vnucku / vnucika :
- vnucka -
ihrisko2009
ivaha
majaza
maryennn1

- vnucik
komzikosaurus
radana2011
sharonik

Ak to chcete zmenit, prosim tiez do DNESNEHO VECERA, DO 21:00 hod. mi dajte vediet

Dakujem 🙂

ivaha
1. jún 2014

@kittykittyke ja si prosim zmenit na vnucika, sa mi zapacil 🙂

kittykittyke
1. jún 2014

Baby a este jedna vec.. kde presne maju byt tie dierky na kruzky?
Viete mi to niektora napisat?
aby som tomu vedela ten kolotoc prisposobit..

ivaha
1. jún 2014

@kittykittyke jan si ich vzdy prirovnam tak ako A4 do karisbloku, teda na 4 kruzky, ale neviem ako ostatne maminy

majaza
1. jún 2014

@sharonik na ktorej strane máš tu pichlavu časť suchého zipsu?
Som rozmýšľala že by sa pismenka mohli pripinat aj na moju husenicu len aby som nemala opačne suchý zips...

sharonik
1. jún 2014

@majaza pichľavá časť je našitá na podkladovej stránke, na písmenku je tá mäkká 🙂

majaza
1. jún 2014

@ivaha
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@sharonik
@majaza
@komzikosaurus
@ihrisko2009
Baby, husenicu som teda predĺžila len tiež neviem odhadnúť kde mám nechať miesto na tie dierky ?
A môžu byť tie tvary takejto veľkosti?
Tu je 6 druhov tvarov, este chcem min. 5-uholnik.
Koľko ks tvarov si predstavujete?
Myslela som či by stačilo 8 ks zo základných (trojuholník, štvorec, kruh, obdĺžnik) a po 6 ks z ostatných?
To by bolo 50-55 ks pre každu + 7x znamienka. No už aj to mám vystrihovania cca 500ks :-/ a potom neviem ako to urobiť zo suchým zipsom - či dať len ten drsny naspodok či čo ...

majaza
1. jún 2014

H

radana2011
1. jún 2014

@majaza ja chcem len drsný naspodok.