icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

radana2011
4. jún 2014

@sharonik ja tak ako majaza. Ďakujem.

ihrisko2009
autor
4. jún 2014

@majaza dakujem 🙂 a bez sucheho zipsu a s filcom aky mas doma 🙂

ivaha
4. jún 2014

@sharonik vyzera to krasne a ten biely zips na tom tmavom vrecku je super, len ja by som ta prosila ak je mozne, dat mi makky zips na podklad a hacikove si dam na pismenka, nemusis ich lepit ja si prilepim pistolou, mne to tak viac vyhovuje, aj lienky som tak robila , ze makky zips je na lienke a bodky su hacikove, nikde sa bodky nezychytvaju a pre mna je to prijemnejsie mat makky na podklade.Dakujem Ak by sa ti chcelo, ale viem ze je to riadna piplacka, tak prisite su tie zipsy krasne, ale ak nie , kludne nalep, aj ja som lepila na lienku, aj ked viac z dovodu toho ze su okruhle a to som nebola schopna tak pekne prisit.Na vrecko si prosim cely zips nie stvorceky.dakujem
A este taky tip aj pre ostatne maminy, ak budete sit vrecko z makkeho filcu, bud si ho treba prichyti cvernou rukou a az potom na masine, alebo najprv spodok vrecka prisit a az potom boky, lebo sa to dost natahuje a potom to vrecko sa posuva nakrivo.

ihrisko2009
autor
4. jún 2014

@sharonik ja by som poprosila rovnako ako maryennn1, akurat ten suchac mi nemusis posielat. Dakujem

ivaha
4. jún 2014

@majaza ja so prosim suchy zips len pribalit a sama sa rozhodnem, ci ho tam nakoniec dam kedze mas len ten makky filc, ak bude vacsine maminiek stacit ten, ja sa prisposobim a mozes mi z neho spravit tie tvary, aby si nemusela kupovat dalsi , je pravda, ze ked bude vrecko na tvary, tak mozno ho ani nebude treba a budeme len prikladat , uvidim doma, mozno si tvary este podlepim niecim a az potom dam zips, takze urcite nemusis ho lepit.dakujem
a ak by si nahodou mala vela toho filcu, kludne mi napis a ja by som z neho este zobrala, ake farby by si mala navyse?

ivaha
4. jún 2014

@ihrisko2009 ahoj, moze byt na to puzzle sovicka?

ivaha
4. jún 2014

@kittykittyke @maryennn1 @radana2011 @majaza @komzikosaurus @ihrisko2009 @sharonik
dievcata, ja sa uz tak neskutocne tesim na vsetky tie krasne stranky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz neviem vydrzat, jaj ked este ani ja nemam vsetko hotove
Zaroven vas prosim, komu budem zasivat, aby ste uz pomaly rozmyslali ako budete chciet radit stranky za sebou a nezabudli mi to aj napisat k baliku, dakujem, pripadne ak budete chciet na niektore strany prisit len holy filc, aby ste aj ten pribalili a ci vam mam aj vydierkovat kliestami Vdaka

ihrisko2009
autor
4. jún 2014

@ivaha prosim Ta hlavne si to nekomplikuj 🙂

kittykittyke
4. jún 2014

@sharonik

Ahoj, tak ja si prosim:
1. na podkladovú stránku suchý zips prišitý ako je na detailnej fotke
2. na vrecko suchý zips vcelku
3. suchy zips - prosim si pribalit, ak budes mat dost.. zatial mi ho na pismenka nelep dakujem 🙂

Obrazky k slovam uz necham na tvoje uvazenie.. 🙂

majaza
5. jún 2014

@ivaha dik za rady ohladom šitia tych vreciek...
este sa ta chcem spýtat - niť stačí normalnu klasicku? takou to šiješ?
neviem sa rozhodnúť či sa do toho pustit ručne alebo isť ku mame na starý stroj, no ona je zrovna v kúpeloch, tak by som si musela sama poradit...

majaza
5. jún 2014

@ivaha @kittykittyke @maryennn1 @radana2011 @majaza @komzikosaurus @ihrisko2009 @sharonik

kočky, začala som vyrábať v PC tie predlohy na postupnosti, no akosi som neni spokojna...
nenarazila ste niektora niekde na nete na take predlohy, že by som sa inšpirovala?
ja som nič nenašla

sharonik
5. jún 2014

@majaza ja som si vyràbala, keď som potrebovala, lebo som tiež nič nenašla

ivaha
5. jún 2014

@majaza ano obycajnou nitou polyesterovou, ale mozes to aj v rukach, len mne je to pohodlnejsie strojom a samozrejme aj rychlejsie, na piskvorky som dala taky trojity steh, aby to bolo dobre viditelne,tak ak by si rukou sila a chces aby bola dobre viditelna nit, tak takou hrubsou, alebo dvojmo dat nit

ivaha
5. jún 2014

@sharonik este ma nadapdlo, ze na tej fotke je to tmavomodre vrecko, tak ak je to ta moja dvojstrana a uz mas hotove tie zipsy s tym hacikom, tak to mozes aj tak nechat dik

majaza
5. jún 2014

@sharonik a kde si si to robila?
v skicári? či inde?
dik

sharonik
5. jún 2014

@majaza vo worde

sharonik
5. jún 2014

@ivaha nie, to nie je tvoje, tmavomodré vrecko má aj radana2011, a vrecko aj tak ešte nemám prišité, iba priložené, lebo naň najprv musím našiť ten suchý zips 🙂

ivaha
5. jún 2014

@sharonik ok, tak ak sa ti da, tak si prosim ten makky zips,vdaka

ivaha
5. jún 2014

@ihrisko2009 taketo nieco....

sharonik
5. jún 2014

@ivaha tak toto je nádhera!!!, vieš, že ma to už u teba ani neudivuje? 😀 len čakám vždy zvedavo s čím zase prídeš🙂

komzikosaurus
6. jún 2014

@sharonik aj ja poprosim prisit, pasik vcelku , a nalepit suchy zips i na pismenka dakujem

radana2011
6. jún 2014

Baby, nesmejte sa, to je len taký náčrt sporáku ku mafinom. Môže také niečo byť? Čakám na vaše pripomienky, lebo sa do toho chcem pustiť.
@komzikosaurus
@sharonik
@ivaha
@majaza
@kittykittyke

ivaha
7. jún 2014

@sharonik jej, dakujem velmi pekne, ty ma vzdy vies tak vychvalit 🙂

ivaha
7. jún 2014

@radana2011 vyzera to super, uz sa tesime na pecenie 🙂

majaza
7. jún 2014

kočky, sory, že vas zas otravujem, len by som chcela aby ste boli čo najspokojnejšie, tak by som poprosila niektore z vas o doplnujuce info ohladom farby tvarov a suchača:
@sharonik – tvary rôznofarebné – bez suchého zipsu
@kittykittyke – rovnaké farby tvarov - suchy zips ano či nie???
@maryennn1 – rovnaké farby tvarov - suchy zips ano či nie???
@ivaha – bez suchaču (priložiť) - farby tvarov rovnake či nie???
@ihrisko2009 - husenica menšia – bez sucheho zipsu - farby tvarov?
@radana2011 – tvary rôznofarebné – suchý zips na strane tvarov - určie si myslela na strane tvarov, nie husenice? to s budu v tom vrecku lepit jeden o druhy a potom, bude ich fakt dosť...

@komzikosaurus - farby? suchač?

dakujem moc za odpovede, no ak nebudem mať info, tak urobim rôznofarebné a zo suchačom na strane husenice...

komzikosaurus
8. jún 2014

ahoj ja by som poprosila rozno farebne a suchy zips pichlavy na husenici a na tvary ten makky, dakujem

@majaza

sharonik
8. jún 2014

@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke
Vybrala som tieto slová lev, slon, had, opica, sova, myš, jež, kôň, hroch, zuby, ruka, ucho, taxi, dom, list, ihla, lego, kefa, guľa, deň, noc, syr, oblak, wc, slnko a meno dieťaťa.
Naschvál som dávala slová aj s mäkčeňmi, CH atď. Ak chcete iba jednoduché slová, dajte vedieť, môžem zjednodušiť. Možno ešte nejaké pridám uvidím, ako mi to bude vychádzať na A4.
Dievčatá, chcete mať k slovám reálne foto napr. myši, domu alebo môžu byť kreslené obrázky?

radana2011
8. jún 2014

@majaza na strane husenice, dakujem...

majaza
8. jún 2014

@sharonik a bude tam aj mäkčeň? pri písmenkach?

pre mna môžu byť aj kreslené obrázky, ale v podstate ako je tebe lepšie 🙂