Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@majaza dakujem 🙂 a bez sucheho zipsu a s filcom aky mas doma 🙂
@sharonik vyzera to krasne a ten biely zips na tom tmavom vrecku je super, len ja by som ta prosila ak je mozne, dat mi makky zips na podklad a hacikove si dam na pismenka, nemusis ich lepit ja si prilepim pistolou, mne to tak viac vyhovuje, aj lienky som tak robila , ze makky zips je na lienke a bodky su hacikove, nikde sa bodky nezychytvaju a pre mna je to prijemnejsie mat makky na podklade.Dakujem Ak by sa ti chcelo, ale viem ze je to riadna piplacka, tak prisite su tie zipsy krasne, ale ak nie , kludne nalep, aj ja som lepila na lienku, aj ked viac z dovodu toho ze su okruhle a to som nebola schopna tak pekne prisit.Na vrecko si prosim cely zips nie stvorceky.dakujem
A este taky tip aj pre ostatne maminy, ak budete sit vrecko z makkeho filcu, bud si ho treba prichyti cvernou rukou a az potom na masine, alebo najprv spodok vrecka prisit a az potom boky, lebo sa to dost natahuje a potom to vrecko sa posuva nakrivo.
@sharonik ja by som poprosila rovnako ako maryennn1, akurat ten suchac mi nemusis posielat. Dakujem
@majaza ja so prosim suchy zips len pribalit a sama sa rozhodnem, ci ho tam nakoniec dam kedze mas len ten makky filc, ak bude vacsine maminiek stacit ten, ja sa prisposobim a mozes mi z neho spravit tie tvary, aby si nemusela kupovat dalsi , je pravda, ze ked bude vrecko na tvary, tak mozno ho ani nebude treba a budeme len prikladat , uvidim doma, mozno si tvary este podlepim niecim a az potom dam zips, takze urcite nemusis ho lepit.dakujem
a ak by si nahodou mala vela toho filcu, kludne mi napis a ja by som z neho este zobrala, ake farby by si mala navyse?
@ihrisko2009 ahoj, moze byt na to puzzle sovicka?
@kittykittyke @maryennn1 @radana2011 @majaza @komzikosaurus @ihrisko2009 @sharonik
dievcata, ja sa uz tak neskutocne tesim na vsetky tie krasne stranky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz neviem vydrzat, jaj ked este ani ja nemam vsetko hotove
Zaroven vas prosim, komu budem zasivat, aby ste uz pomaly rozmyslali ako budete chciet radit stranky za sebou a nezabudli mi to aj napisat k baliku, dakujem, pripadne ak budete chciet na niektore strany prisit len holy filc, aby ste aj ten pribalili a ci vam mam aj vydierkovat kliestami Vdaka
@ivaha prosim Ta hlavne si to nekomplikuj 🙂
Ahoj, tak ja si prosim:
1. na podkladovú stránku suchý zips prišitý ako je na detailnej fotke
2. na vrecko suchý zips vcelku
3. suchy zips - prosim si pribalit, ak budes mat dost.. zatial mi ho na pismenka nelep dakujem 🙂
Obrazky k slovam uz necham na tvoje uvazenie.. 🙂
@ivaha @kittykittyke @maryennn1 @radana2011 @majaza @komzikosaurus @ihrisko2009 @sharonik
kočky, začala som vyrábať v PC tie predlohy na postupnosti, no akosi som neni spokojna...
nenarazila ste niektora niekde na nete na take predlohy, že by som sa inšpirovala?
ja som nič nenašla
@majaza ano obycajnou nitou polyesterovou, ale mozes to aj v rukach, len mne je to pohodlnejsie strojom a samozrejme aj rychlejsie, na piskvorky som dala taky trojity steh, aby to bolo dobre viditelne,tak ak by si rukou sila a chces aby bola dobre viditelna nit, tak takou hrubsou, alebo dvojmo dat nit
@ihrisko2009 taketo nieco....
@sharonik aj ja poprosim prisit, pasik vcelku , a nalepit suchy zips i na pismenka dakujem
Baby, nesmejte sa, to je len taký náčrt sporáku ku mafinom. Môže také niečo byť? Čakám na vaše pripomienky, lebo sa do toho chcem pustiť.
@komzikosaurus
@sharonik
@ivaha
@majaza
@kittykittyke
@radana2011 vyzera to super, uz sa tesime na pecenie 🙂
kočky, sory, že vas zas otravujem, len by som chcela aby ste boli čo najspokojnejšie, tak by som poprosila niektore z vas o doplnujuce info ohladom farby tvarov a suchača:
@sharonik – tvary rôznofarebné – bez suchého zipsu
@kittykittyke – rovnaké farby tvarov - suchy zips ano či nie???
@maryennn1 – rovnaké farby tvarov - suchy zips ano či nie???
@ivaha – bez suchaču (priložiť) - farby tvarov rovnake či nie???
@ihrisko2009 - husenica menšia – bez sucheho zipsu - farby tvarov?
@radana2011 – tvary rôznofarebné – suchý zips na strane tvarov - určie si myslela na strane tvarov, nie husenice? to s budu v tom vrecku lepit jeden o druhy a potom, bude ich fakt dosť...
@komzikosaurus - farby? suchač?
dakujem moc za odpovede, no ak nebudem mať info, tak urobim rôznofarebné a zo suchačom na strane husenice...
ahoj ja by som poprosila rozno farebne a suchy zips pichlavy na husenici a na tvary ten makky, dakujem
@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke
Vybrala som tieto slová lev, slon, had, opica, sova, myš, jež, kôň, hroch, zuby, ruka, ucho, taxi, dom, list, ihla, lego, kefa, guľa, deň, noc, syr, oblak, wc, slnko a meno dieťaťa.
Naschvál som dávala slová aj s mäkčeňmi, CH atď. Ak chcete iba jednoduché slová, dajte vedieť, môžem zjednodušiť. Možno ešte nejaké pridám uvidím, ako mi to bude vychádzať na A4.
Dievčatá, chcete mať k slovám reálne foto napr. myši, domu alebo môžu byť kreslené obrázky?
@majaza na strane husenice, dakujem...

@sharonik ja tak ako majaza. Ďakujem.