Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
Baby sme na nečakanej dofci a myslela som že niečo urobím po večeroch... Ale nedalo sa:( tak sa bojím že budem meškať:(
@maryennn1 pre mna staci bez suchaca
Dievcata, prosim moze mi niekto popisat postup pri lepeni toho filcu? A tiez ake mnozstvo lepidla davate? Mne to nechce drzat :( a nerozumiem ani pokynu na stitku 'nechat lepidlo zvadnut''
Lepidlo uz drzi. Chcelo to len viac trpezlivosti.
Baby dnes v noci odchádzame do pondelka večera, nikto nič nehovorí o tom, či sa termín posúva, ale ja sa to budem snažiť najneskôr utorok dokončiť, len mi dajte vedieť, aby som sa zbytočne nehnala a budem mať ešte pár dní čas. Ďakujem
@ivaha
@maryennn1
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ihrisko2009 to som ti chacela napísať, že ono to uschne a už nepustí.... 🙂
@radana2011
@ivaha
@maryennn1
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@ihrisko2009
.....tak čo žienky posúvame do stredy?
@maryennn1 za mna ano k posunu terminu. Aj ked ja asi poslem uz v pondelok. Ale aspon viem, ze sa nemusim nahanat s postou, keby deti nemali v pondelok dobry den.
@sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus
Baby, ja posun terminu len a len uvitam.. momentalne to s mojimi manuskami vyzera takto...
Maly mi akurat zaspal, tak sa idem pustit do dalsieho strihania..
och, ako mi len chybaju tie dni, ked som sa k manuskam nedostala.. ☹
@kittykittyke no teda nezávidím Ti, keď vidím to množstvo kúsočkov, ktoré ešte musíš dať dokopy, aby z toho boli maňušky
@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @maryennn1, @komzikosaurus, @ivaha súhlasím s posunom, no budem sa snažiť dorobiť a poslať čo najskôr aj napriek posunu 🙂
@kittykittyke fíííha, dobrú dielňu máš doma 🙂
@kittykittyke maš toho fakt dosť...
a verim, že pri takom množstve ťa to už nebavi...
ale uvidiš, aka budeš potom spokojna ked to dorobiš 🙂
ja osobne som tiež nečakala že s tou husenicou a tvarmi a predlohami bude tolko roboty
a tiež dufam, že sa vam to bude pačiť a neskritizujete ma moc..
este som čosi navyše k tomu vymyslela 🙂
@majaza No, ono nejde o to, ze by ma to nebavilo.. prave naopak.. len proste stalo sa co sa stalo.. a nejak som v casovom sklze.. ☹
aj teraz.. o 20:00 mi maly zaspal.. ja ze idem na to.. o polhodku uz bol hore.. doteraz.. tak snad uz bude spinkat..
Joj, a tiez dufam, ze sa vam budu pacit.. robim ich vobec prvykrat.. a niesom krajcirka.. takze, dufam, ze ma vezmete na milost.. 😔
@maryennn1 ano dielnu.. :D :D :D
este ze sa u nas telka nepozera a moze to byt pod nou na stole rozlozene... :D
@kittykittyke u nás to teraz vyzerá podobne 🙂
@sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus
Tak baby, ceeeeeeeely vikend, kazdu volnu chvilu, ked mi maly spal som venovala manuskam.. pri nom sa to jednoducho robit neda..
No a takto to teda vyzera..
Nastrihane mam uz vsetko, chybaju len vrecuska na kolotoce...
Ale este polku manusiek potrebujem pozosivat telicka a skompletizovat ich..
No a potom sa pustit do kolotocov..
Chcem vas preto poprosit o vas nazor, ci moze kolotoc ostat tak, ako som ho predpripravila..
Aby bola kazda manuska vo vlastnom vrecusku to jednoducho nevojde.. aj takto je to uz dost natesno..
Co sa tyka farieb vrecusok - mozu byt taketo, alebo zlte, alebo cervene, alebo hnede.. alebo farebne..
A chcete na ne napisat fixou aj cisla? A ta konstrukcia je len ilustracna, zvysky filcu som len tak naukladala, ako by mala vyzerat..
A to slniecko je tiez len tak ulozene.. zo zvyskov, ktore som mala po ruke.. bude krajsie.. 🙂
a dole by som chcela este nejake kvetinky..
Tak to zhrniem,co potrebujem vediet:
1. moze ostat takyto tvar kolotoca?
2. aku farbu vrecusok by ste prijali? idealne by bolo, ak by sme sa dohodli na jednom variante - vrecuska pletove, alebo zlte, alebo cervene, alebo hnede, alebo farebne.. (ja osobne som sa farebne, aby to bolo veselsie...)
3. konstrukcia kolotoca - moze byt nakreslena fixou na textil alebo vysita? Lepit je to podla mna zbytocne..
4. chcete aj cisla na vrecuska?
5. na vnutornych stranach, kde predpokladam dierky som nechala od okrajov trosku viac miesta.. staci to takto?
Ak mate este nejake napady, vylepsenia, prosim piste..
Ja to uz na dnes balim.. pokracovat budem zajtra vecer, tak dovtedy sa mi prosim ozvite.. dakujeeem..
A prajem dobruuuuuuuuu noooooooooooc.. 🙂
A este jedna vec.. asi najpodstatnejsia.. ja sa naozaj budem velmi, velmi snazit.. ale nevidim to realne, aby som v stredu balicek poslala..
Velmi by vam to vadilo, ak by sme termin posunuli do konca tyzdna?
@kittykittyke manusky krasne,
1. kolotoc moze pre mna byt,
2. vrecka farebne, alebo sa prispôsobim,
3. moze byt
4. nemusia
5. neviem 🙂
ja balim teraz, dorobila som znamienka a nastrihala filc na vrecká, zajtra mi s tym kamaratka pomôže...
ešte musim dostrihat predlohy a nalepiť suchač na ne 😕
baby, poodstrihujete si rožky na zalaminovaných predlohách, ktoré chcete do obla?, či mam ešte ja?
@majaza Pre mna strihat nemusis.. to si uz aj sama spravim.. 🙂
a dakujem za odpovede.. 🙂
@kittykittyke ja tak isto ako majaza.
@majaza ja si obstrihám rožky aj sama
@kittykittyke velmi pekne, uz sa tesime 🙂 , pre nas moze byt, farba roznofarebne, kolotoc ak nakreslit, ale poprosim takoou uuuplne tenulililinkou fixkou a ja by som si potom dokreslila mojimi farbami,alebo mozes vysit ak budes stihat, cisla nemusia a miesto na dierky staci
termin zalezi na vas ja sa prisposobim,ale ak bude ma niekto skor hotove, moze mi posalt, aby som aj na zosivani popracovala, kedze este ma caka jedna vymena s majaza a aj na tej musim popracovat,dik
@kittykittyke
Ahoj, maňušky sú krásne 🙂
1. taký tvar kolotoča je fajn
2. som za farebné vrecúška
3. konstrukcia kolotoca - páčila by sa mi vyšitá, ale ak nestíhaš tak nakresli 🙂
4. čísla nemusia byť
5. miesto na dierky stačí
a čo sa týka termínu, ja nemám problém s tým, aby sme ho posunuli na koniec týždňa.
@kittykittyke môžem aj tebe nalepiť druhú stranu suchého zipsu (na kolečká s písmenkami) ?
@kittykittyke pre mna ako pre majaza.