icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

maryennn1
16. jún 2014

@sharonik aj mne prosím nalep aj druhú stranu sucháču na kolieska, dík 🙂

kittykittyke
16. jún 2014

@sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus

Jooooj, baby moje.. no ked sa dari, tak sa dari..
Chcela som uz zacat vrecka prisivat.. a zasekla sa mi ihla vo filci.. prosiiiiiiiiiiiiiiiim tie zdatnejsie v praci so sijacim strojom pomoooooooooooooc, co s tym mam teraz robit????

☹ ☹ ☹ ☹ ☹

kittykittyke
16. jún 2014
maryennn1
16. jún 2014

@kittykittyke nevieš ihlu manuálne vytiahnuť točením kolieska na boku stroja?

kittykittyke
16. jún 2014

@maryennn1 ved prave, ze nie... ☹

maryennn1
16. jún 2014

@kittykittyke musíš kolieskom opatrne hýbať hore- dole, hore- dole a ťahať látku von, ale veeeľmi opatrne, aby si nezlomila ihlu.

kittykittyke
16. jún 2014

@maryennn1 Huraaaaaaaaaaa poplach zazehnany.. :D
supala som tam do toho a supala a supala.. az sa ihla rozhodla vyjst vonku.. ani sama neviem, ako.. :D

Uff, ale kamen mi teda spadol zo srdca.. uz som sa videla s ihlou v rukach ako prisivam tych 48 vreciek rucne..

maryennn1
16. jún 2014

@kittykittyke preeesne tak to treba, šupať, šupať, kým nevyjde von 🙂

kittykittyke
17. jún 2014

@sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus

Takze baby, prvy kolotoc s vysitou konstrukciou.. moze takto byt? Dnes by som tie konstrukcie chcela zmaknut.. tak ak mozte, prosiim piste cim skor.. dakujeeem.. 🙂

maryennn1
17. jún 2014

@kittykittyke jasné, že môže, super 🙂

sharonik
17. jún 2014

@ivaha, @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @maryennn1, @komzikosaurus, @kittykittyke
Dievčatá, ja hlásim finiš- nakoniec som našila na príklopku vrecka ešte taký priesvitný minivačok, doňho si budú deti dávať slovo, ktoré budú skladať, aby ho nemuseli držať v ruke. Na kartičkách so slovami a obrázkami som stihla aj zaobliť všetky rožky. Kto chcel písmenká navyše, máich nalepené na vrecku a vo vrecku máte okrem kartičiek aj nejaké dĺžne, mäkčene a dvojbodku. Snáď som na nič nezabudla 😀 zajtra skúsim pridať foto.
Niektorá ste chceli odo mňa túto menšiu abecedu z machovej gumy, tak ak máte ešte záujem ozvite sa kto to bol 😉
@ivaha Všetko mám nachystané na poslanie- boli niekde napísané podrobnosti posielania? Mám poslať aj tú moju, keď nechcem zošívať strany?

majaza
18. jún 2014

ozaj fakt...
čo mame poslať v balíku okrem našej práce?
papier, adresu, peniaze? kolko?
este niečo?

majaza
18. jún 2014

baby, s kamaratkou sme ušili tie 3D vrecká na tvary, neviem, či sa vam budu pačit, no snažili sme sa, fakt...

su žlté, len jedno ružové, tak neviem, či niekto chce, alebo si ho mam ja nechat, napíšte...

a ešte sa mi zdaju take velké prázdne, tak tam chcem ešte niečo nalepiť, tak bud kvietok alebo autíčko, napíšte, zajtra to chcem už poslat...

ivaha
18. jún 2014

@majaza @sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus
ahojcek, ohladne posielania,prosim , aby ste pribalili peniazky, vypisany podaci listok, kde adresatom budete vy a ja odosielatel, dalej ak si prosite balik zabalit aj do papiera, tak papier a snuru na previazanie balika. Dalej prosim, aby ste nalepili na sacok meno,komu patri dana strana, lebo kazdy si asii vyberal podla malickosti, tak aby som vedela komu co zabalit. Ak vsetci maju rovnake, tak netreba.Pripadne len meno tomu, kto ma presne urcene, ze tato strana je jeho, svoje strany mi nemusite posielat, komu nezosivam.S balikom sa zmestime do dvoch kil, tak prosim poslat 2,80.Dakujem a tesim sa 🙂

sharonik
18. jún 2014

@majaza krásne sú, ja si prosím žlté s autíčkom🙂

radana2011
18. jún 2014

@majaza aj ja autíčko.dik

maryennn1
18. jún 2014

@majaza aj ja si prosím žlté s autíčkom 🙂 a veru vydarili sa.

kittykittyke
18. jún 2014

@sharonik jeeeeeeeeej, co riesis? 🙂 ved su kraaaaasne... 🙂
a kedze ja mam chlapceka, tak si tiez poprosim prosím žlté s autíčkom 🙂
dakujeeeem 🙂

sharonik
18. jún 2014

@kittykittyke to malo byť asi majaza adresované 🙂

majaza
18. jún 2014

@sharonik ja som pochopila 🙂

kittykittyke
18. jún 2014

@majaza @sharonik

Ano, jasne, to bolo pre @majaza... :D
sorry... 🙂

radana2011
18. jún 2014

Ahojte, tak pomaly aj ja finisujem, dúfam sa vám to bude páčiť, aj keď to má nejaké chybičky a nedostatky, ale snažila som sa ako som vedela... 🙂

radana2011
18. jún 2014

A ešte daco : mäkký filc nechcem vidieť ani z diaľky!!! Strašne zle sa mi s ním robilo na stroji!!

majaza
19. jún 2014

@radana2011 krááásne 🙂

a mas pravdu, nie velmi dobre sa s tym makkym robilo a este ked boli niektoré farby hrubsie...
och...
mrzí ma, že prave ja som taky "vybavila" :-/

ale napr. na tie 3D vrecka bol ako stvoreny 🙂

sharonik
19. jún 2014

@radana2011 no ja tiež mäkký filc nechcem vidieť, ešte sa obávam akú bude mať životnosť☹ - je oveľa náchylnejší ako ten pevnejší.
Kuchynka sa Ti vydarila 🙂

komzikosaurus
19. jún 2014

@majaza zlte s autickom, dakujem

radana2011
19. jún 2014

@ivaha ahojky, citam tie tvoje pokyny na poslanie a pises, ze sa zmestime do 2kg ale ten moj napr ma len 460g, tak myslim, ze do kila sa musime vojst, nie? Daj mi vediet prosim, zajtra to chcem poslat. Diky R.

sharonik
20. jún 2014

@radana2011 moje má 1100g aj s krabicou 🙂 myslím, že niektoré strany budú ťažšie (tam kde sú laminované nejaké predlohy alebo tie kde sú tie rôzne zapínania.. Tak neviem koľko to môže byť priemerne, ja určite pošlem 2,8€, Ivka si to môže doma prevážiť a ak budú ozaj ľahšie ako 1 kg, móže poslať peniažky v balíku hneď späť. Akurát musí zásielka spĺaňať aj rozmery, aby mohla poslať ako listovú zásielku.

radana2011
20. jún 2014

@sharonik vidis, to ma nenapadlo...🙂 jasne, ze aj ja poslem, kolko bude treba... @ivaha