icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

ivaha
20. jún 2014

@radana2011 ano je to tak ako pise @sharonik a ratala som s tym, ze to budem posielat ako balik a tam je cena do 2 kg 2,80 a neverim, ze sa zmestime do kila, ale ak by ste chceli mozem to skusit aj zaslat ako doporuceny list ak sa zmestime do kila by to bolo 2,05, ale aj to kilo je len tak tak, preto som automaticky ratala ako s balikom, lebo list do 2 kilo je uz 3,05.Tak mi najlepsie vychadzal ten balik.ALe ak sa zmestime teda do kila, poslem vam 75 centov naspat.

ivaha
20. jún 2014

@radana2011 kuchynka je vydarena, pekne si to spravila 🙂 , uz vidim ako sa mala bude vytesovat 😉

maryennn1
20. jún 2014

Baby pes je hotový, už len dokončiť mačky a posielam, v pondelok to putuje 🙂

majaza
23. jún 2014

@radana2011
@sharonik
no, neviem baby, ja posielam 3eur a nechcem naspäť nič...
ivaha minie napr. svoju lep. pasku + jej práca s balením, neviem, či pre vas (pre mna ano) aj so šitím (minie niť, elektriku) + cesta na poštu, mne sa to zdá ešte málo, neviem...

radana2011
23. jún 2014

kittykittyke @sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @kozmikosaurus
ako ste baby na tom?? postihali ste??

maryennn1
23. jún 2014

@radana2011 áno včera v noci som dokončila, dnes posielam, večer pridám fotku finálneho výrobku 🙂
@majaza presne ako píšeš aj ja pošlem a nechcem nič späť, mala som to v úmysle, jednu výmenu som už delila doma, takže viem čo to obnáša 🙂

majaza
23. jún 2014

@radana2011 ja som dnes poslala

sharonik
23. jún 2014

@radana2011 ja som posielala v piatok 🙂

maryennn1
23. jún 2014

@radana2011 poslané 🙂

kittykittyke
23. jún 2014

@radana2011 @sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @kozmikosaurus

Baby, tak, ja som to poslat este nestihla.. ☹

Aktualne som na tom tak, ze som to vcera dorobila.. dosila.. a este dnes vecer to potrebujem potriedit, pobalit..a zajtra by som to teda poslala.. Och,roboty ako na kostole.. som s tym nejak neratala.. resp. som sa teda preratala.. 😀

A este jedna vec mi napadla.. teraz, ked vam pisem..
Mam aj rozpravky.. mam vam ich vytlacit? a pribalit k manuskam? Alebo staci poslat mailom?
A este jedna vec.. asi by ich bolo dobre niekam k manuskam odlozit.. ak to tak chcete.. mozem na jednu zadnu stranu kolotoca nasit este jeden filc.. bezovy.. toho mam este dost na to.. alebo organzu mam este.. zelenu.. aby vzniklo take vrecko.. a don by sa odkladali rozpravky, ktore by sa dali hrat s manuskami..

Skuste mi prosim napisat.. ak by som vsak robila vrecusko, asi sa to o jeden den posunie.. lebo to asi nestihnem dnes vsetko nasit.. neviem tak rychlo pracovat so sijacim strojom... 😔
Vytiahla som ho po 10 rokoch.. a mam len asi mesacny kurz z toho obdobia.. tak snad budete s manuskami spokojne.. 😔
a snad sa nehnevate, ze to mam este doma... ☹

Mozem poprosit poslat mi este raz adresu,pokyny? Veeeeeeelmi pekne vopred dakujem...

maryennn1
23. jún 2014

@kittykittyke pre mňa vytlačiť netreba, stačí poslať mailom, ibaže by sa ti veeeľmi chcelo 🙂 a ani s vreckom si nemusíš robiť starosti, myslím, že roboty máš na tom už aj tak dosť, ale znova ak by si veeeľmi chcela, uvítam 🙂

majaza
23. jún 2014

@kittykittyke vytlačim aj sama a to vrecko neviem, to asi ide ivaha zošívať s inym filcom... či som zle pochopila?
... no v podstate nemusiš no...
🙂

radana2011
23. jún 2014

@kittykittyke aj mne staci mailom a vrecko netreba. Dik

sharonik
23. jún 2014

@kittykittyke mne stačí rozprávky mailom a vrecko netreba 🙂

ivaha
23. jún 2014

@radana2011 @sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @kozmikosaurus
ahojcek, hlasim prichod troch balikov 🙂 🙂 🙂
veeelmi sa vytesujeme je to krasne, prisli pismenka, kuchynka a vcielka, vsetko totalne nadherne, budeme mat uuuplne suprove knizky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , aj malej sa vsetko pacilo a cele poobedie skladala pismenka a navliekala vcelku a ako baba samozrejme najradsej varila mufinky-museli sme upiect aj naozajstne 😀
uz sa velmi tesim aj na dalsie balicky a este jedna vec
absolutne si nerobte starosti s penizakami, urcite poslite len presne na balik, nic navyse, ja to rada pobalim 😉 , mam z toho taku pasiu 😀

radana2011
24. jún 2014

tak super!!

ihrisko2009
autor
24. jún 2014

@kittykittyke mne tiez staci mailom a bez vrecka. Dakujeme 🙂

kittykittyke
24. jún 2014

Baby, balicek odoslany.. poprosim teda mailove adresy do IP
a vecer vam rozpravky poslem. 🙂

Taaaaaaaak strasne dufam, ze sa vam to bude pacit..

radana2011
24. jún 2014

@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1
Baby ja ked kliknem na @kozmikosaurus, tak že ups, neexistuje.... Čo vy na to? Už neviem od kedy s nami nekomunikuje...

maryennn1
24. jún 2014

@radana2011 no fasa ☹ a čo ona mala robiť?

tomaskovamaminka
24. jún 2014

@radana2011 Hm asi to bude zlym nickom🙂 Aha https://www.modrykonik.sk/blog/komzikosaurus/ myslim, ze tuto mamicku hladate🙂

radana2011
24. jún 2014

@tomaskovamaminka ja ti ani neviem, ale dúfam, že sa nájde!!!! 🙂

radana2011
24. jún 2014

@komzikosaurus , nakoľko, ozvi sa nám!!! Dlho sme ta tu označovali zlým nickom, tak daj vediet ako pokracujes s výmenou. Diky

sharonik
24. jún 2014

@radana2011 bola som s ňou v nejakých výmenách a mala super prácu úplne bez problémov. Je pravda, že sme ju niekde zle označovali, ale 19.júna napriek tomu odpovedala majaze v diskusii 🙂

komzikosaurus
25. jún 2014

ahojte, no ja si to tu tak priebezne kazde 3 dni pozeram, a potom odpovedam 🙂
Ja som s ivahou dohodnuta , ze jej to donesiem v piatok, najneskor sobotu . Popravde este na tom pracujem, ale do piatku stiham🙂

@radana2011 @kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1

radana2011
25. jún 2014

@komzikosaurus super, že to bol problém len v zámene nick-ov. B-)

ivaha
25. jún 2014

@radana2011 @komzikosaurus joj az teraz som si vsimla, vzdy som len kopirovala mena a je tam skutocne vymena pismeniek, tak sory 😒
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha
@sharonik
@majaza
@maryennn1
dievcata uz prisli dalsie dva balicky, husenicka milucka a chutnucka, no mala hned zahlasila, ze to bude stonozka, tak musime dokreslit nohy 😀-ona miluje stonozky, este sme nestihli tvary vyskusat ale je ich obrovska kopa, aj vrecka sa ti pekne podarili
a prisli aj macky aj pes-no super praca, detailne krasne usite,naaaaadhera,mala zapina a vypina a jeduje sa ked jej to nejde 😀
krasne , krasne, krasne vsetko
velmi sa vytesujeme zo vsetkeho a som velmi rada, ze sa mi na poslednu chvilu podarilo k vam nasukat a ze ste ma prijali, ozaj bude ta kniha nadherna 🙂

ked stihnem, dnes-zajtra pofotim, aby mohla majaza dat do albumu k tym vyberovym fotkam a aj tam by sme mohli hodit komenty,ked vam pridu balicky

maryennn1
25. jún 2014

@ivaha Jupííí, tak sa teším, že to prišlo a že sa to tebe aj malej páči 🙂

ivaha
25. jún 2014

@maryennn1 pravdaze a sa cudujem, ze si sa na mna obratila-myslim v dobrom, lebo, ja myslim, ze toho levika urcite spravis nadherneho, ja by som tie macky a psika krajsie neurobila, velmi pekne si to usila 🙂 🙂 🙂

maryennn1
25. jún 2014

@ivaha no po pravde strašne som sa s tým nadžabkala a už mi tiekli nervy a zopár krát som aj párala a nakoniec mi musela trochu pomôcť mamka pri tých psoch s tými obojkami, lebo už som bola zúfalá 🙂 preto som rada, že sa ti to páči 🙂