Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
baby moja rýchla aktivita zatial je hotová len jedna krabička , bude ich 5 základných fariev a v šuflíčkoch bude zvieratko či vec s totožnou farbou ako je krabička..gombíčky budu tiež totožných farieb...
šuflíčky sa daju aj pomiešat a dieťatko bude priradovat k správnej farbe zvieratko, alebo naopak hádať čo žlté je v krabičke..
je to len základ ale aby ste mali predstavu viac to dopracovat momentálne nestíham..ale tak..hádam pre predstavu postačí aj toto
a tie krabičky budu k sebe uviazané takže to dietatko nepostráca..
@gega @iivkaa1 @majusqwa @danjelca baby hlasujte vo vyberacom albume miskynasej aj ked este nemate vybrane pre seba aktivity to vobec neva .. ked sa niekde nazbiera 10 a viac likov tak je odhlasovana aktivita a ostatne aktivity tej mamicky budu volne aj pre vas , tak aj u misky by sa mohli ostatne aktivity oznacit uz ako volne a mozte sa o ne uchadzat ze by ste ich mohli vyrobit 😉
@miskanasa kebyze mas niekde po kope @ niky vsetkych nasich mamiciek tak by si ich niekde mohla hodit tak pokope napr. hore do popisu vyberacieho albumu aby sme mohli pouzit keby niekto chcel sa nieco opytat alebo nieco napisat vsetkym tu vo fore aby sme to nemuseli hladat po fore...
Baby, tak ja môžem teda začať zbierať toaleťáky 🙂 objednám brmbolce a podľa toho zvolím aj farby 🙂 Ostatné budem písať pod moju aktivitu. Mám 11 lajkov, tak myslím, že môžem začať pomaly .... jednu urobím na skúšku, potom urobím foto a potom dáte komenty. Len musím pozbierať rolky 🙂
no niekde sa neda odolat dat aj po 2 liky 😉
@josenka ja som tam nakukla ale musela som to zavriet lebo ja by som vseeetko chcela , my uz mame doma 2 velke krabice materialu na take domace montessori.. ja to zhrnam od kedy maly kopal v brusku 😝
@iivkaa1 tam na tom opitec su magneticke samolepiace kruzky alebo paska, keby si robila to s palickami
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @miskanasa @gega @majusqwa baby, toto su nase nicky, dalsie 3 kocky este nie su iste že ktoemoticonemoticon mame dalsi album - Výherné aktivity..su tam aktivitky, ktore už sa urcite budu vyrábat..zatiual tam som ja a moja fľaša, @stormie a kuraemoticon a @praznakova a toaletné rolky s gulkamiemoticon ...poprosím vsetky kočky, ktore este nelajkli niekomu, aby tak urobili, tiež si skontrolujte, ci ste niekomu nedali like na viac aktivít a ak sa neviete rozhodnut u niekoho ktorej aktivite date like, tak dajte tej, čo má viac hlasov a v dalsom kole sa vyrobia tie dalsie 🙂
diky za tie nicky tak vidim ze tam mama spolu 3 liky od inych maminiek ... 😎
@miskanasa @praznakova @brulinka @danjelca @iivkaa1 @branki @nicicka @stormie @lululaila @tinka_21 @moninka1 @lucka23 @tehulka13 @fufina1
Takže baby, čo budete chcieť z opitecu, dajte vedieť do 16.12. do večera - 20.00, aby to prišlo do Vianoc. Napíšte mi kód tovaru, počet kusov, prípadne farbu - ak treba. Píšte prosím do IP.
Tak som dnes znova skusila. Asi najjednoduchsie co ma napadlo. Aby sme dali bagre a na jednu kopu a obycajne auta na druhu. Vie rozdiel medzi nimi. Cestou pre bagre sa asi 3krat zastavil pri niecom inom co ho zaujalo tak potom asi aj zabudol pre co isiel. A len som chcela by daval kocky na seba, no dal dve a zhodil ich...tak ja neviem. Nema vydrz sediet pri jednej veci 5minut
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa prosim, skusme dat like v albume ku aktivitam, aby sme vedeli, co budeme vyrabat a mohli zacat s nakupovanim materialu. 😉
ak je niekto, kto este nema vybranu aktivitku a mal by velky zaujem o nieco, co mam v navrhoch, tak mi piste - podelim sa, aby sme ich mali aj skor ako pri siedmom kole vymeny 😅
@lululaila @josenka @praznakova @stormie @brulinka @lucka23 @tinka_21......baby, možte začať vyrábat...v albume Výherné aktivity máte svoje aktivitky.....@moninka1 @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa baby, v tretom albume Výherné aktivitky su aktivity, ktoré sa už naisto budu vyrábat, nakolko ich vacsina odhlasovala....poprosím vsetky doležité komenty a otázky k daným aktivitám sa snažme rozoberat v komentároch pod týmito obrázkami..bude to prehladnejsie a jednoduhsie🙂
@moninka1 @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa takže termín vyrobenia aktivitiek bude do konca januára, poprípade este týžden naviac, toto si este spolocne upresníme,ako sa to bude stíhat🙂 vyrobené aktivitky poslete mne v jednej krabici (upresníme si este velkost aby sa tam zmestili vsetky ostatné aktivity), ktorá sa vám aj naspat vráti s už roztriedenými aktivitkami....Do krabice každá priloží papier, špagát, vyplnený podací lístok a peniaze na poštovné späť, aby som to mala do čoho baliť a za čo poslať späť 🙂

@brulinka 13 mamičiek mame už v albume aktivity, @gega @iivkaa1 @majusqwa este hladaju zaujimavu aktivitu a @danjelca už ma vybratú aktivitu len nema foto, tak robi jeden vzor a posle foto. teda to je spolu 17 maminiek.... este 3 maminky ktore sa prihlásili sa mi vobec neozvali odvtedy, takže dávam im cas dnes do polnoci a ak sa neozvú tak mam 3 náhradníčky....ciže to vychádza na tých 20🙂 do konca víkendu už by som chcela mat vsetky aktivity jasne , aby sme mohli zacat vyrábat