icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

majusqwa
14. dec 2013

@miskanasa fuuu, to som si kedysi davno objednala cez ebay, lebo na SVK je to s gombikmi neskutocne. u nas v galanterke ten najmensi dostanem za 10 centov, velky minimalne 60. takto ma to vyslo po sest kus. ci maly, ci velky. ak chces, kludne ti posuniem, mam toho az az :D

majusqwa
14. dec 2013

@miskanasa k aktivitkam - ja by som bola tiez radsej za tu prvu, je to celkom jednoduche pre deti, to by mohli zvladnut 🙂. inak pravdu mas, tie magnety som si nejako nespojila, uz je pokrocila hodina :P a ak mi prezradis, kde tie kruzky zozeniem, tak kludne 🙂
este som chcela, ze ideme na dovolenku, takze tu tyzden nebudem, len cez mobil a netusim, ako budem mat cas. takze kludne hlasujte bezo mna, ja si aktivitku ked tak dohodnem s maminou, ak yb sa mi opakovala. ale zatial len tie rybicky 🙂

darlicka
15. dec 2013

@miskanasa super 🙂 dakujem
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @nicicka @miskanasa Pozerala som nejake aktivity a pacila by sa mi takato pizza a k tomu par receptikov, neviem ci uz mate taketo nieco 🙂

darlicka
15. dec 2013

Alebo som este rozmyslala nad kartickami so zvieratkami a priradovali by sa k nim mladatka, neskor by sa dali vyuzit aj ako pexeso 🙂
@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @nicicka @miskanasa

darlicka
15. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @nicicka @miskanasa A z albumu inspiracie sa mi pacia tie penove koliecka, co sa navliekaju, ak to este nikto nemate.

miskanasa
autor
15. dec 2013

@darlicka tak tro so zvieratkami by som teraz nedaávala.už tam niečo podone tiež je v ponuke a to s jedlom je este podla mna skoro, možno v dalsom kole🙂 ja by som tam teraz hodila to prvé a potom tie kolieska...josenka mi pisala že sa to dá zohnat tu http://www.rybicka.sk/vodne-slize-a-spojky/35-v... ...🙂a tie gombíky idem kuk a keby som mala záujem tak kupim od teba toie tvoje🙂

darlicka
15. dec 2013

@miskanasa ten vodny sliz to je na tie kolieska?? ci co si myslela tym to prve? 🙂

miskanasa
autor
15. dec 2013

@darlicka @josenka josenka kde zoženieme rolky na to navliekanie tie farebné?

miskanasa
autor
15. dec 2013

@danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @nicicka @darlicka...baby, z albume kde sa vyberaju aktivity som nechala už len tie, ktore este nie su medzi výhernými...ostatne su v inspiráciach pre dalsie kola🙂

miskanasa
autor
15. dec 2013

@darlicka predla by si mi teda tie gombíky?🙂

darlicka
15. dec 2013

@miskanasa ja nemam gombiky, si si ma pomylila s majusqwa 🙂

miskanasa
autor
15. dec 2013

@majusqwa tie rury už ma @darlicka🙂a z inspirácii tie gombíky?

miskanasa
autor
15. dec 2013

@majusqwa alebo z inspirácií tie kružka z filcu čo tvoria reťaz na suchý zips

miskanasa
autor
15. dec 2013

@majusqwa predala by si mi tie gomíky?

branki
15. dec 2013

Neviem vlozit v albume fotku, tak to hodim sem, takze pre moju aktivitu by som pouzila tento typ flase, je to 300 ml. Moze byt, alebo chcete radsej pol litra?

slniecko379
15. dec 2013

@miskanasa vyzera to tak,ze sa u mna rozhoduje medzi zvieracim puzzle a kartickami realne zviera ku kreslenemu. Budes to davat prosim ta tiez do albumu na hlasovanie,alebo to mam nejako riesit ja? Este pre upresnenie:zvieratkove puzzle podlepim magnetickym pasikom a ku kartickam realne vz.kreslene zvieratko by som dorobila tretie karticky"mladatka".vdaka🙂

miskanasa
autor
15. dec 2013

@branki kludne tie.mozesm sa spytat odkial ich mas?

branki
15. dec 2013

@miskanasa no nasla som na tej stranke co ti uz tu v teme nietko poslal link. Zaroven dakujem za tip.
Odtial: http://markdavid.sk/
Je to super stranke, maju bohaty vyber, prehladny a vyjde to cenovo celkom slusne

miskanasa
autor
15. dec 2013

@slniecko379 hodim ti to tam a komentar vloz pod obrazok🙂

lenusskaa
15. dec 2013

@branki kukni postovne, aby ta nevyslo viac ako flase spolu..

branki
15. dec 2013

@lenusskaa no dakujem pozrela som to a blazni 13e najlacnejsie postovne, no skoda, lebo mali dobry vyber, musim pozriet niekde inde,alebo najst nieco vhodne

lenusskaa
15. dec 2013

@branki neviem aku velku flasu zhanas objemovo, este ma napadli tie, co predavaju pri mliekoautomatoch, skusim dat aj obrazok ako asi vyzera.. ale je len/az litrova (cca 10 centov kus?)

miskanasa
autor
15. dec 2013

@lenusskaa normalne pri mliekoautomatoch si ich viem kupit?kde su take mliekoautomaty?🙂

lenusskaa
15. dec 2013

@miskanasa u nas je taky pri hypertescu

branki
15. dec 2013

@lenusskaa uz mi niekto poslal tip na tuto mliekovu, ale liter je strasne vela, pre deticky tazka na manipulaciu. Ja si myslim ze taka trojdecova, max. pollitrova (aj to sa mi uz zda vela).

stormie
15. dec 2013

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka

Baby chcela by som sa opytat ci uz ste si predbezne ratali naklady na vyrobu vasich aktivit? Ja som dnes bola trosku po obchodoch a jeden ks hnedeho filcu z ktoreho by som vyrobila zaklad pre sliepocku stoji 0.75, na 20ks sliepociek by som potrebovala 10 ks + dalsie farebne na vyrobu pierok, suchy zips a gombiky tak by ma to vyslo cca 20 eur a este postovne. Manzel nie je moc nadseny sumou ale povedal ze ked chcem nech to robim len aby mi potom nedosli ostatne aktivitky vyrobene z veci co viem doma 'recyklovat'' Nechapte ma zle, ale som tiez len matka na rodicovskom, manzel nezakazal ale tazko potom pred nim obhajim ze mi dosli aktivitky za par centov. Alebo ak mate napad z coho ineho sliepocku vyrobit? Rozmyslala som nad farebnym papierom a pierka by sa pripinali magnetkou?

nicicka
15. dec 2013

@stormie no mne ak prejde aktivita multifunkcne tvary, tak ich mam na styroch A4 a mam to vytlacit a zalaminovat. Najlacnejsie zalaminovanie je cca 0,70 eur, cize to bude 4x20x0,70, t.j. 56 eur, a to este neratam tlac, takze to budem musiet tiez nejako vymysliet, resp. zredukovat aby tych A4-iek bolo menej...manzel tiez nebol nadseny 🙂

branki
15. dec 2013

@stormie no zvycajne sa rata 1 az 2 eura na osobu (cize 20 -40 e) na aktivitu. Mna to tiez vyjde min. cez 20e, flasky, plus tie drobnosti do nich. Ono ziadna aktivita nevyjde paru centov, niekto ma doma laminovacku, iny manzela stolara (maju zbytkove drevo) ale stale to stoji nieco. Ide o to, ze keby si si tie aktivity robila doma sama, tak musis zhanat a kupovat viacej materialu (v takom malom mnozsteve ani mozno nekupis). Ved si pozri aj viacere vreccuskove vymeny, ake pekne veci baby vyrobili (myslim, ze ani my nebudeme vynimka, ze ? ) 😉 a zvaz, ci do toho pojdes alebo nie.

branki
15. dec 2013

@nicicka a nemohla by si sa dohodnut s nejakou mamickou co ma laminovacku, ze by si jej to poslala a ona by ti to zalaminovala a poslala naspat, si myslim, ze zbytocne tolko vela platit.